Akrep - Balık Uyumu
akrep balık uyumu, akrep balık anlaşır mı, akrep balık anlaşabilir mi, akrep balık mutlu olabilir mi, akrep balık uyumu
- huysuzname
- *GriAkrep*
- huysuzname
- *GriAkrep*
bende akrep ve balıklar arasında çılgın aşklar yaşanır sanırdım. ne yazıkki öle olmadığını anladım bu yaz. akrepler balıklar kadar duygusal değiller...hatta bence balıklara oranla hiç değiller... bi akrep kız arkadaşım oldu... ölesine duygusuz sıradan bi ilişkiydi benim için, sıkıldım bende... karşılıklı konuşarak ayrıldık... sadece arkadaş olarak uyumlu galiba bu iki burç... aşk pek yaşanmıyo balık akrep arasında...
Körler için can sıkıcı bir yerdir resim galerisi...
- huysuzname
- *GriAkrep*
Terazi bayanı akrep erkeği için uygundur..çünki akrep erkeğinin birçoğu doyumsuz ve fevridir ,farkettirmeden aı-nında vazgeçer senden..terazi bu dengeyi korur,hem akrebi kızdırır hemde onu kendine gizli gizli sabrıyla ve kararlığıyla bağlar..Akrep kaçanı sever ama kendini sevipte kaçan onurluları sever..o yüzden olsa geek 

Gariplik
iyide bize ne şimdi teraziden.. burası akrep ve balıkların uyumuyla ilgili bi sayfa... hli81 adlı üyenin sadece tek bir msj attığını görüyorum. arkasındanda huysuzname'nin msj attığını görüyorum. huysuzname aklıma şunu getiriyosun ama kusurabakma ok? o terazili yazıyı sen mahsuzdan hli81 adyla yazdın. arkasındanda kendi nicinle girip yazdın... eğer böle değilse ve gerçekten başkabiri bu siteye üye olup 1 msj çektiyse ve o msjda şu yukardaki bana göre saçma olan msjsa ve huysuzname gibi bu sitede pekçok paylaşım yapmış biri bu msja bu şekilde cewap veriyosa, bu işte bir gariplik var. çünki bukadar paylaşım yapmış birinin başlığa ve konuya göre bişiler yazması gerektiğini bildiğini düşünüyorum... kusura bakma huysuzname ama davranışın komik olduhuysuzname yazdı:Terazi bayanı akrep erkeği için uygundur..çünki akrep erkeğinin birçoğu doyumsuz ve fevridir ,farkettirmeden aı-nında vazgeçer senden..terazi bu dengeyi korur,hem akrebi kızdırır hemde onu kendine gizli gizli sabrıyla ve kararlığıyla bağlar..Akrep kaçanı sever ama kendini sevipte kaçan onurluları sever..o yüzden olsa geek

Körler için can sıkıcı bir yerdir resim galerisi...
- huysuzakrep
- *SiyahAkrep*
Re: Gariplik
huysuzname yazdı:Terazi bayanı akrep erkeği için uygundur..çünki akrep erkeğinin birçoğu doyumsuz ve fevridir ,farkettirmeden aı-nında vazgeçer senden..terazi bu dengeyi korur,hem akrebi kızdırır hemde onu kendine gizli gizli sabrıyla ve kararlığıyla bağlar..Akrep kaçanı sever ama kendini sevipte kaçan onurluları sever..o yüzden olsa geek
Daha önce maziadam'a da söylediğimi çok iyi hatırlıyorum..Bi tane terazi bayanı bulsam (şöyle kendi kafama göre) hemen evlenirim (:hli81 yazdı:bence her akrep terazi burcundan hoşalnır hatta her akrep terazi burcuna tapar.bir yerde okumuştum terazi ve akrep gökyüzün aşklarıymış. balık iyi bir eş olabilir ama terazi akrep için vazgeçilmezdir.nedenini hep merak ediyorum aslında neden terazi.
balık akrebi daima önemser sever ve kaybetmek istemez anahatlarıyla işin özeti budur akrep enerjiktir izlenmeye değer halleri vardır gibi ayrıntılara hiç değinmeden şunu belirteyim balık akrebi iki üç bakış ve cümlede çözer ve ağzını her açtığında akrep tarafından susturulacağını hisseder ama ondan bıkmaz büyük bi hayranlıkla seyretmeye devam eder. çünkü onun yanında aldığı nefes hoşuna gider. garibim bazı akrep bayanlarıda bu durumu balığın pasifliği olarak görür gider vergi iadesi formlarını ondan daha çok düşünen karakterlerle aşık atar kendini yıpratır hayata küser. ama bilsinki balığın canını bir tek o yakabilir balığın bireyselliği aşırı güçlüdür ve hayalleriyle bikaç dakikada yeni bi hayat inşa eder. bide çapkınlık mevzuu bi kere su grubu buçlarında ilginç bir bireysellik vardır beğenilme hissi onlara daha fazla ağırlık verir kendisine her ilgi gösterenin peşine gitmez gitsede bu iş biyolojiden öteye gitmez. ki nitekim bu sadece balığa has bir durum değil birlikteliği varken başkalarına gönül verenin karakterinden şüphe ederimki balık ta olsa ahtapotta olsa o insandan uzak durun zaten. saygılarımla.
-