Akrep - Aslan Uyumu
akrep aslan uyumu, akrep aslan anlaşır mı, akrep aslan anlaşabilir mi, akrep aslan mutlu olabilir mi, akrep aslan uyumu
AKREP OLMAK MI ZOR YOKSA BEN BİR NUMUNE MİYİM?
KENDİMLE BAŞİM DERTTE YA AKREP OLMAK GERÇEKTEN ZOR YA DA BEN BİR NUMUNEYİM(YANLIZ OLMADIGIMI SOYLEYİN)
İNSANLARDA HATA ARIYORUM,SANKİ BEN HATASIZ MIYIM HAYIRRRRR
ASLAN BURCU,YAY BURCU HEPSINI GOZLEMLEDIM KIMSE BANA GORE DEGIL.
SADECE İKİLİ AŞK İLİŞKİLERİNDEN SÖZ ETMİYORUM.
MUKEMMEL BAŞLAYAN BİR ARKADAŞLIK,HUSRANLA SONLANIYOR VE TAHMIN EDIN SUCLUSU KIM????
BEN
İNSANLARIN COK USTUNE GIDIYOMUSUM AMA BEN BOYLE SEVIYOORUM YA TAM ANLAMIYLA ASKA,DOSTLUGA SORGUSUZ DALIYORUM YA DA YANINDA BILE GECMIYORUM.
BENIMLE ARKADAS OLMAK ISTEYENLER IKI KERE DUSUNMELI BENCE ŞİMDİYE KADAR KARSIMA CIKAN HERKESI YARI YOLDA BIRAKTIM.
KENDİ KENDİNE YÜK HALİNE GELİNCE
KORU KENDİN ASIL KENDINDEN
KEKIK BILE KENDINCE KOKARKEN
BİR TORTU KALMISTIR GERIYE
BEN BİLDİGİN ASIL SENDEN
SENDE SAYGILI OL KENDINE BI SABAH
ÇIK ERKENDEN YOLA
YA HİÇ BİRYER DE GÖRÜNME
YA DA GEC AYNI ANDA ÜÇ YERDEN
metin altıok[marq=left]
İNSANLARDA HATA ARIYORUM,SANKİ BEN HATASIZ MIYIM HAYIRRRRR
ASLAN BURCU,YAY BURCU HEPSINI GOZLEMLEDIM KIMSE BANA GORE DEGIL.
SADECE İKİLİ AŞK İLİŞKİLERİNDEN SÖZ ETMİYORUM.
MUKEMMEL BAŞLAYAN BİR ARKADAŞLIK,HUSRANLA SONLANIYOR VE TAHMIN EDIN SUCLUSU KIM????
BEN
İNSANLARIN COK USTUNE GIDIYOMUSUM AMA BEN BOYLE SEVIYOORUM YA TAM ANLAMIYLA ASKA,DOSTLUGA SORGUSUZ DALIYORUM YA DA YANINDA BILE GECMIYORUM.
BENIMLE ARKADAS OLMAK ISTEYENLER IKI KERE DUSUNMELI BENCE ŞİMDİYE KADAR KARSIMA CIKAN HERKESI YARI YOLDA BIRAKTIM.
KENDİ KENDİNE YÜK HALİNE GELİNCE
KORU KENDİN ASIL KENDINDEN
KEKIK BILE KENDINCE KOKARKEN
BİR TORTU KALMISTIR GERIYE
BEN BİLDİGİN ASIL SENDEN
SENDE SAYGILI OL KENDINE BI SABAH
ÇIK ERKENDEN YOLA
YA HİÇ BİRYER DE GÖRÜNME
YA DA GEC AYNI ANDA ÜÇ YERDEN
metin altıok[marq=left]
- cookieemonsterrr
Aslan burcu Akrepten hoşlanmaz. Akrebin kuyu gibi derin eleştirici bakışları Aslanın gurur maskesini delik deşik etmeye çalışır gibidir. Kare açı varsa rekabetten bahsetmeye gerek yok, bir ipte iki cambaz oynamaz. Güneşleri kare açı yapmadığı takdirde, herşeyin en mükemmelinin peşinde olan gösterişli bir çift oluştururlar.
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
Ben akrep_aslan ım.Ve ikisi bir arada bir bünyede,en azından benim bünyemde,kesinlikle anlaşamıyorlar.Değil çevrem,benim bile hala tam anlayamadığım bir karışım oluyor:)Burdan bir akrep le aslanın ilişkiside zor olur gibi bir kanaate varıyorum.
Abim ve özelliklede ablam tam bir aslan ve onlarla ilişkilerim oldukça zor ama yinede çok iyiniyetli olduklarına inandığım için bendeki kredileri çok fazla.İçlerinde toz kadar kötülük yok.En önemliside bence bu..
Tarotta Akrebin kedi yi sokamadığı gibi birşey duymuştum.Karıştırmadıysam.
Löwe soruna cevap olarak..Ben bir yükselen aslan olarak,akreplerin''ya hep ya hiç''felsefesiyle ya canımı dişime takarak çalışırım,yada dünyanın en tembeli olurum.Arası yok.Kardeşlerimde orta karardır.
Abim ve özelliklede ablam tam bir aslan ve onlarla ilişkilerim oldukça zor ama yinede çok iyiniyetli olduklarına inandığım için bendeki kredileri çok fazla.İçlerinde toz kadar kötülük yok.En önemliside bence bu..
Tarotta Akrebin kedi yi sokamadığı gibi birşey duymuştum.Karıştırmadıysam.
Löwe soruna cevap olarak..Ben bir yükselen aslan olarak,akreplerin''ya hep ya hiç''felsefesiyle ya canımı dişime takarak çalışırım,yada dünyanın en tembeli olurum.Arası yok.Kardeşlerimde orta karardır.
Re: Akrep - Aslan
babamda aslan annem ise akrep burcu;:)benim ikiz kerdeşim var al sana evde 3 akrepadonis yazdı:çok dogru daha dün bir arkadaşımla tartıştım burcunu söylememe gerek yok sanırım...asıl hüsran babamda aslan ve anlaşamıyoruz..AkrepKral yazdı:[align=center]Akrep - Aslan[/align]
Akrep insanı kontrol altına almak ister, Aslan ise kraldır. Daha en başından güç savaşına girersiniz. İkinizde güçlü karakterlere sahipsiniz ve sabit fikirlisiniz. Bu ilişki kolay olmayacaktır.
kuki sen de çok dogru tespit etmişsin.pohpohlanmayı çoook seviyorlar..ama nereye kadar katlanılır!!!!!!!!!

Akrep harikadır ama ben yine de aslandan yanayım..
mesela:Bu konuda çok gözlemim var..mesela bunlardan biri:Benim görümcem akrep..eşi ise aslan..ikisi de iyi insanlar..ama ben yine de bir kıyaslama yapınca aslanı masum ve daha sıcak hissediyorum.çünkü aslan "kalbi" temsil eder..oysa akrep "sevgi" ile ve kaynağı kalple ilgili bir burç değildir..(son cümleler astrolog yorumlarıdır..)
mesela:Bu konuda çok gözlemim var..mesela bunlardan biri:Benim görümcem akrep..eşi ise aslan..ikisi de iyi insanlar..ama ben yine de bir kıyaslama yapınca aslanı masum ve daha sıcak hissediyorum.çünkü aslan "kalbi" temsil eder..oysa akrep "sevgi" ile ve kaynağı kalple ilgili bir burç değildir..(son cümleler astrolog yorumlarıdır..)
"ALEM HEPİMİZE YETER, BİR LOTUS MU FAZLA GELDİ?.."
VE YİNE DİYORUM: "İLLAKİ İNSAN OLMAK"..
VE YİNE DİYORUM: "İLLAKİ İNSAN OLMAK"..
-