Akrep - Akrep Uyumu
akrep akrep uyumu, iki akrep anlaşır mı, iki akrep anlaşabilir mi, iki akrep mutlu olabilir mi, akrep akrep uyumu nasıl
Akreple Akrebin geçinebilmesi için aralarında bir sır mesafesinin kalması zorunlu. Bunun için de Güneşlerinin birleşmemesi iyidir. Ama bu iki Akrep de dengesizse, kıvılcım çıkması hafif kalır, her taraf yanar kül olur. Ve iki uç olasılık vardır. Bu ilişkiden ya iki taraf da çok güçlü bir biçimde çıkar, ya da hayatlarına sıfırdan başlayacak derecede herşeylerini kaybederler.
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
kukicim, ben hiçbir zaman kazanmalıyım diye diretmedim yaylık hep adaletli davrandı. ama akreplikten hep KENDİMİ ifade edememezlik gibi bir özellik almışım ki ifade etme güçlüğü çekiyorum. anlaşılamıyorum. ortak doğruda bile anlaşılamıyorsun olmaz böyle şey...
nedir biliyormusun? insanlar geçmişin acılarını yeni ilişkilerine yüklüyorlar. yeni ilişkilerine başlarken bir kere önyargıyla başlıyorlar. o beni üzdü bu beni üzdü deyip, bak bana sakın şunun gibi davranma diyeceklerine, başladıkları her ilişkiye ayrı bir özen verip, ilk kez başlarmışcasına başlasalardı, hani ne bileyim, biriktirmiş öfkesini acısını sanki sana kusmak için biriktirmiş... ve sana adeta temizlikçi görevini vermiş. yüreğindeki kırıkları acıları temizleme işini. ... oysa ben kırık dökük bırakmam, bütün çerçöpü toplar yakarım yüreğimde.. alınması gereken dersleri alırım, geçmişe geçmiş derim, eğer geçmesini gitmesini istiyorsam ve başlayacaksam yeniye öyle başlarım. ne geçmişin yükünü yüklerim ne acısını. çünkü yeni gelenin suçu yoktur... ondan beklemem yüreğimde temizlik yapmasını... buarada bu verdiğim örnek özel hayatımla alakalı değil, biline:) çevremde sağda solda gördüğüm ilişki hataları. malum konu ilişki hatalarına doğru kaymış, kaymışken yazayım dedim. yaylar bilgi denilen öğrenilmiş görülmüş gerçekliği yayar anlatır açıklar mantığına uygun olarak yazdım:)
nedir biliyormusun? insanlar geçmişin acılarını yeni ilişkilerine yüklüyorlar. yeni ilişkilerine başlarken bir kere önyargıyla başlıyorlar. o beni üzdü bu beni üzdü deyip, bak bana sakın şunun gibi davranma diyeceklerine, başladıkları her ilişkiye ayrı bir özen verip, ilk kez başlarmışcasına başlasalardı, hani ne bileyim, biriktirmiş öfkesini acısını sanki sana kusmak için biriktirmiş... ve sana adeta temizlikçi görevini vermiş. yüreğindeki kırıkları acıları temizleme işini. ... oysa ben kırık dökük bırakmam, bütün çerçöpü toplar yakarım yüreğimde.. alınması gereken dersleri alırım, geçmişe geçmiş derim, eğer geçmesini gitmesini istiyorsam ve başlayacaksam yeniye öyle başlarım. ne geçmişin yükünü yüklerim ne acısını. çünkü yeni gelenin suçu yoktur... ondan beklemem yüreğimde temizlik yapmasını... buarada bu verdiğim örnek özel hayatımla alakalı değil, biline:) çevremde sağda solda gördüğüm ilişki hataları. malum konu ilişki hatalarına doğru kaymış, kaymışken yazayım dedim. yaylar bilgi denilen öğrenilmiş görülmüş gerçekliği yayar anlatır açıklar mantığına uygun olarak yazdım:)
En son Sun's GirL tarafından Prş 22 Kas, 20:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yormayın arkadaşlar kendinizi sizi anlıyacak sizi incitmicek ne bir koca nede bir sevgili bulamazsınız ya çekerim diceksiniz imzayı basacaksınız yada herkes yoluna ben böyle de iyiyim diceksiniz
ele geçirene kadar nazlı gülüm çiçegim ele geçirildimi dikenli kahküs çiçegi muamelesi
unutmayın ilişkilerde böyleyken birde evlenince düşünün ne gözle bakıldımızı ŞEYTANDA BİR MELEKTİR'YA
YAŞASIN ÖZGÜRLÜK
ele geçirene kadar nazlı gülüm çiçegim ele geçirildimi dikenli kahküs çiçegi muamelesi
unutmayın ilişkilerde böyleyken birde evlenince düşünün ne gözle bakıldımızı ŞEYTANDA BİR MELEKTİR'YA
YAŞASIN ÖZGÜRLÜK
Ne masaLım nede bir şiir
KeLimeLere anlam yüklemekten vazgeçtim
AnLatasım yok
AnLayasım yok
ÖyLesine işte...
Çocuk olsam yeniden
KeLimeLere anlam yüklemekten vazgeçtim
AnLatasım yok
AnLayasım yok
ÖyLesine işte...
Çocuk olsam yeniden