Bu korku neden???
- 10inchnail
Bu korku neden???
Bu konu aslında direkt olarak bu başlık altında olmayabilir ama sonuç olarak üyeler kendilerini burada tanıtırken, Akrep olmayanların da fikirlerini yakalama imkanı bulabiliriz diye düşündüm...
Diğer burçların insanları nedense genelde Akrep burcu insanlardan çok korkuyorlar. Nedenini sorduğumda ise bir eklembacaklı olarak Akrep'in soğukluğu ve tehlikeli olmasını gösterdiler genelde. Bunun bir önyargı olduğunu onlar da biliyorlar ama her nedense bundan vazgeçmiyorlar.
Benim aklıma gelen diğer birkaç sebep ise şöyle sıralanabilir;
1-Akrep insanlarının kinci ve dolayısı ile tehlikeli olması
2-Diğer burçlara nazaran daha keskin zekaya sahip olması
3-İntikam hissinin genel olarak fazla gelişmiş olması ve akla hayale gelmeyen değişik intikam yöntemlerine hakim olmaları...
Sizlerin aklına gelen veya konu ile ilgili söylemek istedikleriniz.....
Diğer burçların insanları nedense genelde Akrep burcu insanlardan çok korkuyorlar. Nedenini sorduğumda ise bir eklembacaklı olarak Akrep'in soğukluğu ve tehlikeli olmasını gösterdiler genelde. Bunun bir önyargı olduğunu onlar da biliyorlar ama her nedense bundan vazgeçmiyorlar.
Benim aklıma gelen diğer birkaç sebep ise şöyle sıralanabilir;
1-Akrep insanlarının kinci ve dolayısı ile tehlikeli olması
2-Diğer burçlara nazaran daha keskin zekaya sahip olması
3-İntikam hissinin genel olarak fazla gelişmiş olması ve akla hayale gelmeyen değişik intikam yöntemlerine hakim olmaları...
Sizlerin aklına gelen veya konu ile ilgili söylemek istedikleriniz.....
- nightmare-mystery
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
başlık taşınmıştır. konumuza gelirsek buna korku demiyelimde pek tanınmayan ruh halinin etkisidir, bir akrep karşısındakini duruşuyla mimikleriyle konuşmasıyla ve üzerindeki elektrikle afallatır. bir insan bir akrep burcu insanının karşısında tedirgin olabilir (burcunun akrep olduğunu bilmesine gerek yok) akrep heryerde dikkat çeker.
bir yanımız ölüm bir yanımız düğün...
- No.SympaThy
- *SiyahAkrep*
tanıdığım akreplerin hepsi sıradışıydı...Çok samimi arkadaşlıklarım oldu akreple,ama genellikle pek umursanmayacak ufak hatalardan dolayı bir kalemde silinen arkadaşlıklardı bunlar...süper rol kesiolar bide,niyetini imkanı yok sezemiosunuz,2 hafta kanka ayaana yanınızda gezip işlerini halledip sizi şaşırtabliolar...
Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
Evet bakışlarımızdaki o karşıya verdiğimiz "Senin ne mal olduğunu biliyorum.." havasıdır..Bunun dış görünüşle bir alakası yoktur..Genelde yüz ifadeleri beyinde oluşan psikolojik dalgalara göre şekil alır..Bakın gözler demiyorum bakış diyorum..Bakış yüzle beraber gözlerle olur..En saf kalpli akrep bile bakışlarıyla karşıya bu imajı verir..Tabi karşıdaki bir akrep olmasa bile savunma mekanizması olarak rahatsız olur ve ortamdan uzaklaşmak ister..Bir de bu bakışlar da kadınlar için acaip bir cinsel arzu imajı vardır..Acemi kadınlar bundan rahatsız olurlar yine kaçarlar..Ama adamını bilen kadın bu bakışların arkasındaki cinsel gücün farkına varacaktır ve haliyle yakınlaşacaktır..errool yazdı:o bizleri hiç yanıltmayan sezgilerimiz varya işte bütün sorun orda. Maskelerle gzilen günümüz dünyasında karşımızdakini ve niyetini ilk bakışta seziyoruz ve bu onları ürkütüyor sanırım.Ama ben şahsen o korkudan memnunum
Bir kişi bir akrep burcuyla tanıştığında genelde 3 şey sezer..Tanımlanamayan manyetik çekim(ki bu bence gizemdir), cinsel çekim, güç kontrolü..
-