AKREBİN KORUMA İÇGÜDÜSÜ
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
AKREBİN KORUMA İÇGÜDÜSÜ
her insan sevdiği birini veya bir şeyi koruma içgüdüsü geliştirmiştir, bu insanın doğasında vardır fakat akrebin değer verdiği birini koruma dürtüsü çok farklıdır, o sadece sevmez, severkende kendinden bir parça gibi görür ve karşısındakini korumak için volkan gibi patlar, varmı öyle akrebin sevdiği birini yaralamak, akrebin gazabına uğrar insan. bazen akrepler bunu abartır, işte farkı bu diğer insanlardan, akrebin sevdiği birine en ufak bir yamuk akrebi çileden çıkarır, bunun için hiç çekinmez saldırır. akrebin gerçekten sevdiği biri şanslıdır,akrep o kişiye kol kanat gerer. üzerine titrer, hep sevdiği insanlara birşey olabilecekmiş düşüncesini taşır.
benim başıma böyle birşey gelmişti, basit bir olay gibi gözüksede ben öyle bir çığrımdan çıkmıştım ki, beni sessiz ve uysal olarak tanıyan insanların ağzı açık kalmıştı, ben bile ne olduğunu tam olarak anlayamamıştım, kendimden geçmişçesine sözlü saldırılarda bulunmuştum. gözlerim yerinden çıkacakmış gibi açılmış.
onun içindir ki akrebin koruma içgüdüsü yoğundur ateş gibidir.
benim başıma böyle birşey gelmişti, basit bir olay gibi gözüksede ben öyle bir çığrımdan çıkmıştım ki, beni sessiz ve uysal olarak tanıyan insanların ağzı açık kalmıştı, ben bile ne olduğunu tam olarak anlayamamıştım, kendimden geçmişçesine sözlü saldırılarda bulunmuştum. gözlerim yerinden çıkacakmış gibi açılmış.
onun içindir ki akrebin koruma içgüdüsü yoğundur ateş gibidir.
bir yanımız ölüm bir yanımız düğün...
- Elan_Vital
- *SiyahAkrep*
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
- Elan_Vital
- *SiyahAkrep*
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
öncelikle hoşgeldin mea_culpa..tam bir koç gibi hızlısın, açık sözlüsün.. kardeşim koç. o da aynı böyledir. koç akrebin konuşkan yüzü gibidir. akrebin söyleyemediklerini koç söyler. akrep de koçun gizli kalmış yüzüdür. şu mars olayı var ya ondan dolayı, ortak noktalarımız var. ama gecenin dediği gibi belirgin farklı özelliklerimiz de var. koç biraz kırıcıdır. akrep sinirlenince kırıcı olabilir ama koç genelde böyledir. gerçi çocuksudur, temiz kalpi, kinsizdirler. kardeşim bir bebektir benim gözümde. kalbi de böyle gerçi. ben koçları genelde seviyorum. koç insanının erkeksi tavırları hoştur bana göre.
abartma konusunda, akrepler niye abartır? akrepler duyguları en derin insanlardır. bu yüzden abartı gibi algılanıyor.
bu daha uygun..
abartma konusunda, akrepler niye abartır? akrepler duyguları en derin insanlardır. bu yüzden abartı gibi algılanıyor.
evil or angleAlıntı:Evil or Very Mad
bu daha uygun..
Sessiz sular derinlerdedir...
- Elan_Vital
- *SiyahAkrep*
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
çok güzel ifade etmişsin gececi. tam anlamıyla kendini kaybeder akrep...her insan sevdiği birini veya bir şeyi koruma içgüdüsü geliştirmiştir, bu insanın doğasında vardır fakat akrebin değer verdiği birini koruma dürtüsü çok farklıdır, o sadece sevmez, severkende kendinden bir parça gibi görür ve karşısındakini korumak için volkan gibi patlar, varmı öyle akrebin sevdiği birini yaralamak, akrebin gazabına uğrar insan. bazen akrepler bunu abartır, işte farkı bu diğer insanlardan, akrebin sevdiği birine en ufak bir yamuk akrebi çileden çıkarır, bunun için hiç çekinmez saldırır. akrebin gerçekten sevdiği biri şanslıdır,akrep o kişiye kol kanat gerer. üzerine titrer, hep sevdiği insanlara birşey olabilecekmiş düşüncesini taşır.
- gizemşehvet
Seni Pamuklara Sarmalar Sararim
Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim
Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim
Sakinma Tatli Dillerini.
SEZEN AKSUNUN ÇOK SEVDİĞİM Bİ PARÇASI BU... ELİMDE OLSA PAMUKLARA SARAR SARMALARIM...
Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim
Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim
Sakinma Tatli Dillerini.
SEZEN AKSUNUN ÇOK SEVDİĞİM Bİ PARÇASI BU... ELİMDE OLSA PAMUKLARA SARAR SARMALARIM...
Ben gelmedim davi için,
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
-