Akrep Kadını Yengeç Erkeği

akrep kadını yengeç erkeği, akrep kadını yengeç erkeği aşk uyumu, akrep kadını yengeç erkeği cinsel uyum, akrep kadını yengeç erkeği ilişki uyumu, akrep kadını yengeç erkeği evlilik uyumu, akrep kadını ile yengeç erkeği anlaşabilir mi, akrep kadını yengeç erkeği mutlu olabilir mi, akrep kadını ve yengeç erkeği ne kadar uyumludur? akrep yengeç arkadaşlığı

Akrep Burcu Kadını ve özellikleri 2019 Yılı Değerlendirmeleri, akrep burcu 2019, akrep kadını 2019, akrep burcu kadını 2019
Kullanıcı avatarı
Chepi
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 251
Yaş: 33
Kayıt: Sal 20 Mar, 14:55

Akrep Kadını Yengeç Erkeği

Okunmamış mesaj gönderen Chepi » Prş 17 Oca, 15:20

Resim

Akrep Kadını Yengeç Erkeği

Akrep kadını Yengeç erkeği ile anlaşabilir mi? Akrep kadını ile Yengeç erkeği mutlu olabilir mi? İkisi ne kadar uyumludur? Akrep kadını ve Yengeç erkeği ilişkisi, Akrep kadını Yengeç burcu erkeği uyumlu mudur? Akrep kızı yengeç erkeği arkadaşlığı, aşk ve evlilik uyumu nasıldır?

Öncelikle iki burcun genel özelliklerine bakalım.

Genel özellikleri ile Akrep kadını Yengeç burcu erkeği uyumu

Akrep Kadını

Grubu: Su
Niteliği: Sabit
Gezegeni: Mars ve Pluto
Ev Konumu: 8. Ev
Burcun İlgili Olduğu Alan: Cinsel Yaşam, Ölüm ve Madde Ötesi Hayat

Yengeç Erkeği

Grubu: Su
Niteliği: Öncü
Gezegeni: Ay
Ev Konumu: 4. Ev
Burcun İlgili Olduğu Alan: Aile ve Toplum Hayatı

Akrep Kadını ve Yengeç Erkeği Belirgin Sorunları: Duygusal kırılmalar ve nostalji

Akrep Kadını Yengeç Erkeği Genel Uyum Analizi

Akrep kadını ve Yengeç erkeği arasında doğal bir uyum vardır ancak bu uyum Akrep erkeği Yengeç kadını uyumu kadar derin olmayabilir. Yengeç erkeği öncü olduğu için ön planda yer almak isteyecektir ancak Akrep kadını her zaman buna izin vermeyebilir. Yengeç erkeği duygusal bağlılıklara önem verir. Evi ve çocukları ile yakından ilgilenir. Akrep kadını sert etkiler almışsa Yengeç erkeğini gölgede bırakabilir.

Akrep kadını büyük ihtimalle Yengeç erkeğinin neden sürekli tedirgin, panik ve unutkan olduğunu anlayamayacaktır. Birlikte oldukları sürece ay etkisi altında bulunan Yengeç erkeğinin tedirginliklerini ve aşırı hassas yapısını teskin etmekle meşgul olabilir.

Eğer akrep kadını ile yengeç erkeği arasında yöneten-yönetilen sorunu yaşanmazsa duygusal yönden tutkulu bir birliktelikleri olabilir. Yengeç erkeğinin önceliği her zaman kendisini güvende hissedebileceği maddi bir kazanç kaynağı olacaktır. Bankadaki hesabı, kredi kartları, masraflar, daha fazla kazanılması gereken para, yengeç erkeğinin ilgi alanına girmektedir. Akrep kadını çoğu zaman maddi kaygı taşımak zorunda kalmayacaktır.

Akrep Kadını Yengeç Erkeği, iletişim Uyumu ve Yaşanabilecek Sorunlar

Akrep kadını ile Yengeç erkeği arasında iletişim sorunu çoğunlukla yaşanmaz ancak aldıkları etkilere göre Akrep kadını Yengeç erkeğinin aşırı duygusal ve tedirgin yapısını; Yengeç erkeği de Akrep kadınının sert yapısını anlamakta zorlanabilir.

Yengeçlerin aile bağları Akreplere göre daha yoğundur. Akrep kadını Yengeç erkeğine bir gün “heeyyy evliyiz” demek zorunda kalabilir. Çünkü Yengeç erkeği sürekli ailesine gidip gelecek, onların da kendisine gelmesini isteyecek, bu gidiş gelişlere akrabalarını da dahil edecek ve hiçbir zaman evlenip ayrı bir yaşam kurduğu hissini yaşamak istemeyecektir. Bu gidişe Akrep kadını eninde sonunda mutlaka müdahale edecektir.

Yengeç erkeği nostaljiktir. Geçmişe dair kendisinde iz bırakan herşeyin O’nun için bir değeri vardır. Geçmişini biriktirmeyi ve zaman zaman maziye dalmayı sevecektir. Ancak evin eski ve artık kullanılmayan eşyalarla dolması can sıkıcı olabilir. Eğer benzer etkiler Akrep kadınınında da yoksa bu konuda sorun yaşanabilir.

Genelde konuşan taraf yengeç olur. Akrep’te ekler, toplar ve çıkarır. Analizleri ile ortak olur. Birebir iletişimde sorun yaşanmaz.

Akrep Kadını Yengeç Erkeği, Sosyal Faaliyetler

Akrep kadını da Yengeç erkeği de evcildir ve gerekmedikçe sosyal ortamlara ihtiyaç duymazlar. Birlikte tüm zamanlarını evde geçirebilirler. Ancak Yengeç erkeği öncü oluşundan dolayı Akrep kadınına göre daha aktif olacaktır. Sürekli para kazanmak isteyecektir. İstediği parayı kazanabilmesi içinse aktif olması gerekir.

Yengeç erkeğini parkta çocuklarını gezdirirken, onlarla oynarken, ayaküstü bir iş görüşmesi yaparken veya mutfakta yeni bir yemek tarifi denerken görebilirsiniz. Duygusal bağlılıkları O’nu birlikte yaşadığı insanlarla ilgilenmeye ve onları memnun etmeye programlıdır.

Akrep Kadını Yengeç Erkeği Aşk ve Evlilik

Genel özellikleri ile Akrep kadını Yengeç burcu erkeği aşk uyumu evlilik getirir mi?

Yengeç erkekleri en romantik erkekler arasındadır. Aşk, onlar için yaşam nehrinin kıyısında bir an durup suyun akışını izlemek değildir. O nehirde bir sandal üzerinde ilerlemektir. Akrep kadını kadar tutkulu değildir ancak kesinlikle daha romantik bir aşıktır. Akrep kadını sevdiği insana içindeki duyguları aktarmaz ancak Yengeç erkeği sevdiği insana kalın bir şiir kitabı yazacak kadar ileri gidebilir.

Yengeç erkeğinin romantikliği ve Akrep kadınının derin tutkusu birleştiğinde ortaya yaşamaya değer bir mutluluk çıkabilir. Ancak bu büyü, bir gün yengeç erkeğinin akrep kadınına “neden hiç beni sevdiğini söylemiyorsun” dediğinde bozulabilir. Bu konuda çok dikkatli olmalarında yarar var.

Evliliklerinin ilk dönemleri doğal olarak balayında veya evlerinde uzun süre başbaşa kalarak geçecektir. İki aşık bir araya geldiğinde gece yıldızları toplayıp gündüz onları saymakla meşgul olmaları yeterlidir.

Evlilik her ikisine de iyi gelecektir. Yengeç erkeği artık evlendiğini ve ailesi ile olan bağlarını gözden geçirmesi gerektiğini unutmamalıdır. Akrep kadını için evi, huzur bulacağı ve dinleneceği kutsal bir mekan gibidir. Haberi olmadan sürekli birilerinin gelip gitmesi veya sürekli eşinin ailesine ve akrabalarına ziyaretler yapılması hoşuna gitmeyecektir.

Yıldız toplama merasimleri bitip bunların parasal değerleri de hesaplandıktan sonra her ikisinin de artık evli olduklarını hatırlamalarında yarar olacaktır.

Akrep Kadını Yengeç Erkeği Arkadaşlığı

Akrep kızı yengeç erkeği arkadaşlığı en uyumlu arkadaşlıklar arasındadır. Akrep kızı yengeç erkeğine sağlam ve sert duruşu ile güç verirken, Yengeç erkeği de Akrep kızına duygusal bütünlük ve derinlik katar. Doğum haritalarında farklı etkiler yoksa zaman zaman Akrep kızının tepeden bakması ve yengeç erkeğinin unutkanlıkları dışında sorun fazla yaşamazlar.

Aldıkları etkilerle kısa sürede iki küçük aşığa dönüşebilecek potansiyele sahiptirler.

Akrep Kadını Yengeç Erkeği, Cinsel Uyum

Doğal olarak uyumludurlar. Akrep kadını yengeç erkeği cinsel uyumu, Yengeç erkeğinin duygusal ve romantik yapısı ile birleştiğinde yanan kokulu mum kıvamında olmaya başlar. Mum yandıkça erir ancak etrafa güzel kokular da saçar.

Akrep kadını cinsel yaşamı daha sert ve tırmalayıcıdır. Yengeç erkeği ise romantiktir. İkisini bir araya getirdiğimizde, kokulu mumlardaki tırnak izleri ortaya çıkacaktır.


Akrep burcu Yengeç burcu ayrıntılı analizi için akrep-burcu-uyumu/akrep-burcu-yengec-bu ... 17934.html linkine de bakabilirsiniz.

Akrep Kadını Yengeç Erkeği - 17 Ocak 2019
Resim


~~Chepi Algonquin Kabilesinde Peri Anlamına Gelir.~~


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Burcu Kadını” sayfasına dön