Akrep Burcu Kadını Tehlikeli midir?

akrep burcu kadını tehlikeli midir, akrep burcu kadını nasıl tepki verir, akrep burcu kadını neden sinirlenir, akrep burcu kadını yalan söylendiğinde ne yapar, ne kadar tehlikeli, akrep gibi sokmak

Akrep Burcu Kadını ve özellikleri 2019 Yılı Değerlendirmeleri, akrep burcu 2019, akrep kadını 2019, akrep burcu kadını 2019
Kullanıcı avatarı
Chepi
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 251
Yaş: 33
Kayıt: Sal 20 Mar, 14:55

Akrep Burcu Kadını Tehlikeli midir?

Okunmamış mesaj gönderen Chepi » Çrş 15 Oca, 10:51

Resim

Akrep Burcu Kadını Tehlikeli midir?

Akrep burcu kadını tehlikeli midir? Tehlike kelimesinden ne anladığınıza bağlı ama üzgünüm, akrep burcu kadını ne yazık ki ne yaptığınızı, nasıl bir insanla birlikte olduğunuzu bilmiyorsanız tehlikelidir.

Akrep burcu kadını kimler için tehlikelidir?

~ Ne istediğini bilmeyenler,
~ güven vermeyenler,
~ aldatanlar,
~ yalan söyleyenler,
~ cinsel yönden tatmin edemeyenler,
~ düşüncelerine ve sözlerine dikkat edemeyenler,

Ve benzerleri için tehlikelidir. Neden mi? Doğuştan gelen garip özelliklerinden dolayı.

Akrep Kadını Tehlikelidir Çünkü, Kendisine Yapılanı Fazlasıyla İade Eder

Akrep burcu kadını da erkeği de kendisine yapılanı aynen değil fazlasıyla karşı tarafa iade eder. Bunu yapmıyorsa uzaklaşır. Tekrar ederseniz tehlikenin ne olduğunu görme fırsatı bulabilirsiniz.

Akrep Kadını Tehlikelidir Çünkü, Güven Duymadığı İnsanlara Değer Vermez

Yerine getirmediğiniz sözleriniz, davranışlarınızla sözlerinizin çelişmesi, güvenini sarsmanıza neden olacak hareketler ve ısrarlarınızdan dolayı size baktığında kendinizi çok değersiz hissedebilirsiniz. Tekrarında ise hayatınızda hiç incinmediğiniz kadar incinebilirsiniz.

Akrep Burcu Kadını Tehlikelidir Çünkü, Aldatılmayı Asla Unutmaz

Akrep burcu kadını kendisine yapılanı asla unutmaz. Kendisi de hatasız ve mükemmel değildir, O’da hatalar yapar ancak bir kez canını yakmışsanız istese de unutamaz. Bunu başarabilecek şeyler yapmışsanız da sadece bilinçaltının ulaşılamayacak kadar derinlerine gömer.

Aldatma, sizi bırakıp gitmesi ve ortadan kaybolması ile sonuçlanırsa iyidir. Bu şekilde hayatının sonuna kadar sizi her hatırladığında kulaklarınızı çınlatır. Birlikte iseniz ve kendisinde hata bulup sizi affetmemişse, hata tümüyle sizde ise kendinize dikkat etseniz iyi olur. Ne yapıp edip kalbini tekrar kazanmaya bakın.

Tehlikelidir Çünkü, Yalana Tahammülü Yoktur

Akrep burcu kadını ciddi konularda yalana tahammül edemez. Açığınızı yakalamışsa mutlaka hesabını soracaktır. Siz unutursunuz ama o söylediğiniz bir yalanı bir ömür boyu size karşı kullanmaya devam eder. Muhatabınız gerçekten akrep etkisi altında ise ciddi konularda ve ciddi tonda verdiğiniz sözlere dikkat edin.

Tehlikelidir Çünkü, Cinsel Yönden Tatmin Edilmediğinde Çok Hırçın Olur

Evlenmeden önce akrep burcu kadınını etkilemek için her konuda ne kadar hünerli olduğunuzla ilgili mesajlar vermiş ve beklentiye sokmuşsanız bunun karşılığını mutlaka bekleyecektir. “İstediğim olsun yeter” düşüncesinde iseniz sizin adınıza gerçekten çok üzgünüm. Hüsrana uğradığı kadar size de hüsranı yaşatacağına emin olun.

Eğer bilmiyorsanız belirteyim, akrep burcunun evi cinselliğin merkezinde bulunan 8. evdir. Marsın enerji pompaladığı, Plüton'un da bu enerjiyi sürekli yenilediği bir insanla karşı karşıya olduğunuzu hatırlatayım. Cinselliği arada bir takılacağı eğlence olarak göremez, içindeki enerjiyi atamazsa bu enerjiyi üzerinize öfke saçarak atmaya çalışacaktır.

Tehlikelidir Çünkü, Ağzınızdan Çıkanlara Dikkat Etmediğinizde Gerçekten Çarpabilir

Akrep gibi sokmak” tabirinin nereden geldiğini biliyor musunuz? Bir araya gelirsiniz, güler şakalaşırsınız. Güzel vakit geçirirsiniz. Siz zannedersiniz ki herşey tamam, çok samimi oldunuz, ne deseniz gülüp eğleneceksiniz.. Bir laf edersiniz, o lafta gider gediğine oturur. O an ne mi olur? Gülüp şakalaştığınız kadın gider yerine bir mermer duvar gelir. Size öyle bir söz söyler ve öyle bir bakar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız. Duyguları bu kadar hızlı ve net bir şekilde değişen insan göremezsiniz.

Yüzüne karşı gülersiniz ama zihninizden bir an “öfff yeter artık, çok sıkıldım” dersiniz. Bu anı yaşamadan “akrep burcu kadınını tanıdım” demeyin. O an buz kesip size soğuk bir şekilde bakar. Çoğu zaman akrep burcu insanları sizin zihninizden geçenleri sezdiğini size belli edip doğallığın büyüsünü bozmak istemezler. Ama üzgünüm, ruhsal yönden su grubunun en uç noktasında bulunan bir insanla birliktesiniz ve ne yazık ki 3 boyutlu projeksiyon gibi zihninizden geçenlerle, sözlerinizi ve yüz ifadenizi sürekli denetleyip anlam çıkaran bir insan var karşınızda. O an son buluştuğunuz an olabilir.

Yazdığım bu özellikler tüm akrep burcu kadınlarında bulunmayacaktır. Doğum haritasından aldığı etkiler O’nu yükselen, ay burcu, Merkür ve 3. evine göre size farklı gösterebilir. Ama güneş burcunun etkinliğini bir şekilde hissedersiniz.

Bazı arkadaşlar “ne kadar abarttın akrep kadınını ve akrep erkeğini” dedikleri için not düşmek istiyorum. Bunları akrep burcu insanlarını göklere çıkarmak için yazmıyorum. Akrep burcu olduğum için birlikte olmayı düşündüğünüz burcu iyi tanımanız için yazıyorum. Özellikle akrep kadınlarının çekiciliklerinden etkilenip evlilik hayalleri kuranların ince eleyip sık dokuyabilmelerini sağlamaya çalışıyorum. Hayat kimsenin oyuncağı değildir. Hata yapanlar sadece kendi hayatlarını değil kendileri ile ilgili herkesin hayatını da olumsuz etkilemekte. Uyumsuz bir ailede yetişen çocukların sorumlusu olmayın…

Akrep Burcu kadını Tehlikeli midir? - 15 Ocak 2020
Resim


~~Chepi Algonquin Kabilesinde Peri Anlamına Gelir.~~


Sonata

Re: Akrep Burcu Kadını Tehlikeli midir?

Okunmamış mesaj gönderen Sonata » Sal 31 Ağu, 12:11

akrep burcu kadını tehlikeli mi? yok kardeşim ne tehlikesi. yanına yaklaşabilirsen tehlikesini de görürsün. akrep kadınlarında gördüğüm en tehlikeli yan, blöf yapmamaları. git demişse git. bırak demişse bırak. ikinci kez söylediğinde inan korkuyor insan. arkadaş bu nasıl bakış bu nasıl ifade. kafana çantayı yesen daha iyi.

akrep kadını ile bir bağlantınız varsa dikkat edin yamuk yaparsanız affetmez

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Burcu Kadını” sayfasına dön