Akrep Burcu Kadını, Neleri Neden Unutmaz?

akrep burcu kadını neleri unutmaz, akrep burcu kadını neden unutmaz, akrep burcu kadını neleri neden unutmaz, akrep kadını neden unutmaz, akrep kadını neleri unutmaz

Akrep Burcu Kadını ve özellikleri 2019 Yılı Değerlendirmeleri, akrep burcu 2019, akrep kadını 2019, akrep burcu kadını 2019
Kullanıcı avatarı
Chepi
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 251
Yaş: 33
Kayıt: Sal 20 Mar, 14:55

Akrep Burcu Kadını, Neleri Neden Unutmaz?

Okunmamış mesaj gönderen Chepi » Prş 15 Kas, 14:07

Resim

Akrep Burcu Kadını, Neleri Neden Unutmaz?

Akrep burcu kadını, neleri neden unutmaz? Akrep kadını Kalbini yaralayan, ruhuna dokunan hiçbir şeyi, yaşadığı acıların tekrarlanmaması ve aynı hatalara tekrar düşülmemesi için asla unutmaz.

Akrep kadınının ruhsal hafızası duyguları ile bağlantılıdır. Kendisini kötü hissetmesine neden olan herşeyi özel bir bölümde saklar “Hiçbir şeyi” ifadesi akrep etkisi taşımayanlar için çok abartılı gelebilir fakat bunu yapmasının özel bir nedeni vardır. Akrep burcu insanı tıpkı hayvanı gibi her an heryerden gelebilecek saldırılara karşı tüm alıcıları ile tetikte bekler.

Saldırının içeriğinin ne olacağının hiçbir önemi yoktur. Her an herşey olabilir ve buna her yönüyle hazırlıklı olması gerekir. Bu nedenle akrep burcu insanlarının en huzurlu oldukları zamanlar yalnız ve istedikleri yerde oldukları zamanlardır. Herşeyden tam ve kesin olarak emin olmaları gerekir.

Kendilerini olumsuz etkileyen herşeyi hafızalarının özel bölümde saklamaları da bu konuyla ilgilidir. Unutulmayan herşey özel olarak kodlanır.

Akrep burcu kadını, neleri neden unutmaz? "Olumsuz Yönde"

Bu, 6 yaşında iken sana şunu yapmıştı. Şu an şu konuda sahip olduğun sorunların sebebi budur.
Seni küçükken arkadaşlarının yanında küçük düşürmüştü “bu çok büyük bir sorun demektir” (öldükten sonra da unutmayacağın sınıfta.)
Yoldan geçerken üzerine su sıçratan arabanın sahibi buydu.
Senin sözünü dinlemediği için sorun yaşayan insan. Tecrübelerini bir daha paylaşma.
Seni sevdiğini ima etmişti ama başkası ile çıktı. (Güvenilmez, uzak dur.)
Yalan söylüyor. Kendisini ön plana çıkarmak için sözlerin etkisinden yararlanıyor. (Asla güvenme.)
Ayağına basmıştı. Eşyanı izinsiz almıştı. Senden önce içeri girmişti. Ön sırada yer alma kompleksi var. Uzak dur, yaşattıklarını O'na da yaşat ki belki yaptığını anlar. "Kendisinden başka herkese zarar verebilir"
Oyun oynarken seni düşürmüştü.
Arkadaşınla karşı kaldırımdan geçerken sana küçümser bir ifade ile bakarak pis pis gülmüştü. (O anı unutma, Bunu O'na hatırlatacağın ana kadar unutma)

Bu ve benzeri çok sayıda ayrıntılar bulunur. Ancak akrep burcu kadını sadece kendisini olumsuz etkileyen durumları değil. Olumlu etkileyen durumları da unutmaz.

Akrep Burcu kadını, neleri neden unutmaz? "Olumlu Yönde"

Kimse görmüyordu, dikkat etmiyordu ama O, farketti.
O gün moralin çok bozuktu ama o yüzüne bakarak tebessüm etti. O tebessümün verdiği enerji ile tüm gününü çok güzel geçirdin. (Asla unutulmaz)
Canın çok sıkılmış. O gün birileri ile konuşmaya çok ihtiyacın vardı. Herkesin işi gücü vardı ama O seni yalnız bırakmadı. Tüm gün senin sıkıntılarınla ilgilendi. (Asla unutma, her sıkıntılı olduğunda yanında ol)
Küçüktün ve koşarken yere düşmüştün. Herkes gülerken O elini uzatarak seni yerden kaldırdı. Diğerleri gibi gülmüyordu. Acını paylaşmaya çalışıyordu. (O senin everestin, hiçbir zaman unutma)
Seni her gördüğü yerde küçük olduğuna aldırmadan hatrını sorar, tebessüm ederdi. (Çok değerli bir insan. Sende aynı şeyi O’nun için yap)
Verdiği sözde hep durdu. Asla yalan söylemedi. Senin verdiğin sıkıntılara da katlandı. (Asla bırakma)

Bu örnekler artırılabilir. Ayrıntılar çok keskindir. Bir yanı acıtırken diğer yanı mutlu edebilir. Acıtan kısmında bu acıya neden olan bir ömür boyu her hatırlandığında ruhsal işkenceye tabi tutulur. Bir yerinizde bir sancı duyarsanız bilin ki akrep burcu olan birinin yıllar önce canını çok fena yakmışsınız ve her hatırladığında sizi ruhsal boyutta çarmıha geriyordur.

Resim

İnsanlarda bıraktığınız olumsuz anıların ve hatıraların ne kadar etkili olduğunu bir düşünün. Bir de bunu hiçbir zaman unutmayacak ve her hatırladığında kulağınızı değil tüm benliğinizi çınlatacak bir akrep insanına yaptığınızı hayal edin. Hiç kuşkunuz olmasın; gerçekten canını yakmışsanız her hatırladığında zihninde sizi o çarmıha geriyor olacaktır.

Eğer size karşılık vermiş ve rahatlamışsa kendinizi şanslı hissedin. Çünkü maddesel anlamda karşılık vermek ruhsal karşılık vermekten çok daha hızlı ve geçicidir. Ruhsal boyutta ölüm ötesine kadar uzanır ve sonsuz bir döngüyle devam eder.

Olgunluğun Şafağında Akrep Kartal Dönemi

Akrep burcu kadını, kartal evresinde kendisine yapılanları unutur mu?

Bu aşamaya kaç akrep burcu insanı geçebiliyor bunu merak ediyorum. Sanırım bunu öğrenmek için yeterince yaşlanmam gerekecek.

Akrep burcu kadını affetse, ruhu affetmez.

Sözüyle “affettim” dese kalbi söylemez. Ama olgunluk döneminde yani Yılan akreplikten Kartal akreplik evresine geçişte insan içiyle ve dışıyla bir bütün olmaya başladığında; yaşamı kendisini olgunlaştırmak için kullanmışsa; herşeyin değiştiğini ve insanın daha affedici olmaya başladığını söylüyorlar. Belki de insan geriye dönüp baktığında başkalarını suçladığı birçok şeyi kendisinin de yaptığını görüyordur.

O evrede akrep burcu insanı gerçekten daha affedici olabilir mi? İnsanlar yaşlandıkça dünyaya daha çok bağlanıyorlar. Madde yönü güçlenen bir insanın ruhsal yönünün güçlenmesi mümkün değil. Affedici olması için insanın ruhsal yönde gelişmesi gerekir. Gelişmişse affetmesi güzel; peki ya o evrede de affetmiyorsa. Bir insanın bir ömür boyu ruhsal azabına maruz kalmak….



Akrep Burcu Kadını Neleri Neden Unutmaz? - 15 Kasım 2018
Resim


~~Chepi Algonquin Kabilesinde Peri Anlamına Gelir.~~


Kullanıcı avatarı
güzin
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*
Mesajlar: 5576
Yaş: 51
Kayıt: Çrş 15 Haz, 12:51

Re: Akrep Burcu Kadını, Neleri Neden Unutmaz?

Okunmamış mesaj gönderen güzin » Sal 20 Kas, 17:43

Akrep etkisinde biri olarak unutmadığım iyi ve kötü şeyler çok.. asla unutmadığım.
Lotus#MAVİ LOTUS

https://akreportal.com.tr

Akrep-Burcu.Com

Mysoul
Mesajlar: 16
Yaş: 50
Kayıt: Cmt 03 Mar, 00:02

Re: Akrep Burcu Kadını, Neleri Neden Unutmaz?

Okunmamış mesaj gönderen Mysoul » Cum 19 Tem, 23:54

Kendi iyiligim ışığa yukselebilmem icin affedip bagisladim. Affetmeyen yukselemez. Kendi iyiligin icin....
Şimdi yap!


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Burcu Kadını” sayfasına dön