ALDATMAK
xelnx yazdı:İnsanlar belli bir sıraya göre aşkı yaşıyor. Oysa bende sıra yok. Önce şu olmalı sonra şu olmalı deyip yaşanmaz ki aşk.. Mesela tutku aşktan sonra gelir derler.. ama nedense bende önce tutku sonra aşk geliyor,tutulmazsam aşık olmadığımı düşünürüm, aşık olmadığımı düşündüğümde ise sevemeyeceğim hissi gelir.. bu yüzden hep aşırı oldum.. insanların zamanıda uymadı bana. onların saati 12 yi gösterdiğinde ben de saat 6:00 falan olurdur. yani çok hızlı ilerlerdi zamanım.. bu yüzdende zaman kavramım hiç olmadı.. Bir gün bir dostum şunu sordu" bir şehre gidiyorsun.orda saat kulesi var. fakat senin kolundaki saat farklı ve sen kolundaki saate inanıyorsun ve insanlar varolan o saat kulesine göre yaşıyor.zamanlarını ona göre ayarlıyor.. sen ne yaparsın "... Eğer orda kalmak istiyorsam kolumdaki saati unuturdum ve orada öğreneceklerimi öğrenirdim,çok rahatsız olursam değiştirmeye çalışırdım, çok çok rahatsız olursam ve değiştiremezsem de çeker giderdim dedim...

kiz arkadasin yoksa kime sadik kalamiyorsun? Kendinemi..ben Akrepim ama sadik kalabildigimi söyleyemem....cok zor ya,disi akreplere dayanamiyorum bitürlü,allah kahr etsin,bu acaba akreplerin dogasindami var,sizde nasil bilmiyorum gerci????

Ardimda Aglama Dönmeyecegim..
Öldunmu Kaldinmi Bilmeyecegim..
Aslinda Ögrenmek Istemeyecegim..
Ne Bir Ses Ne Haber Vermeyecegim..
Öldunmu Kaldinmi Bilmeyecegim..
Aslinda Ögrenmek Istemeyecegim..
Ne Bir Ses Ne Haber Vermeyecegim..