Akrep ve Evlilik - Akrep Burcunun Evlilik Hayatı Nasıldır?
akrep ve evlilik, akrep burcu ve evlilik, akrep burcunda evlilik yaşamı, akrep nasıl evlenir, akrep kiminle evlenmeli, akrep burcu evliliği, akreple evlilik, akreplerin evlilik hayatı
selin senin söylediklerinin ayakları yere basmıyor, eleştirilerinin gerçekle ilişkisi yok
Ben burada bir üyenin yorumu hakkında, açıklama yapıyorum, kişinin kendisini ifade edebilmesi gerekir, onun yerine sen çok çok özel bir şekilde yorum yapmışsın
burada bahse konu başlı başına mutluluk değil. Mutluluk ve evlilik aynı bağlamda ele alınıyor ve onun hakkında yorum yapılıyor. Evet evliliğim çok iyi ve mutluyum, ama bu çok farklı bir şey. Yaşam içindeki tecrübelerim ışığında yorum yapıyorum tabiiki. akreplerin yaşama bakışları bu kadar sığ olamaz. Belki marjinaliz ama mazoşizt ve sadistlere gıpta edecek kadarda değil.

AKREP56
akrep ve evlılık ...
ben de dıger arkadaslara katılıyorum..ıkı kavram bırbırınden cok uzak..yanı akrep evlenebılmesı ıcın cok cok sevıp, önce kendının sonra da karsındakının sevgısınden cok cok emın olması lazım.. guven konusunda zor ıkna olan akreplerın pek de kolay kolay bu denlı guvenecegını sanmıyorum..
oldu da bır sekılde evlendı..zamanla bu bırlıktelık sevgı, saygı, guven cercevesınde otururs ne ala..bu duurmu korumak adına elınden gelenı yapacaktır.amma ve lakın karsısındakının dogru ınsan olmadıgına kanaat getırırse ve o kısı de bunu ıspat ıcın elınden gelenı yaaparsa..ıste o zaman bu hayat hem akrebe hem karsısındakıne zından olur..ve bu zındanın mımarı da bızzat akrebın kendısıdır..
ben de dıger arkadaslara katılıyorum..ıkı kavram bırbırınden cok uzak..yanı akrep evlenebılmesı ıcın cok cok sevıp, önce kendının sonra da karsındakının sevgısınden cok cok emın olması lazım.. guven konusunda zor ıkna olan akreplerın pek de kolay kolay bu denlı guvenecegını sanmıyorum..
oldu da bır sekılde evlendı..zamanla bu bırlıktelık sevgı, saygı, guven cercevesınde otururs ne ala..bu duurmu korumak adına elınden gelenı yapacaktır.amma ve lakın karsısındakının dogru ınsan olmadıgına kanaat getırırse ve o kısı de bunu ıspat ıcın elınden gelenı yaaparsa..ıste o zaman bu hayat hem akrebe hem karsısındakıne zından olur..ve bu zındanın mımarı da bızzat akrebın kendısıdır..
Hele birde akrep ikizler etkisi almışsa:
Evlenelim..Ama belkide evlenmesekmi...ya da evlenelim ama evlenmeden önce bi bekleyelim...En azından biraz düşüneyim(bir on yıl)...tamam şimdi buldum:hem evlenelim hem evlenmeyelim:)
gibi bir durum oluşabilir.
Kesinlikle doğru bir tespit.Evlilikkararı ve akrep birarada pek gitmeyen iki sözcük.
Evlenelim..Ama belkide evlenmesekmi...ya da evlenelim ama evlenmeden önce bi bekleyelim...En azından biraz düşüneyim(bir on yıl)...tamam şimdi buldum:hem evlenelim hem evlenmeyelim:)
gibi bir durum oluşabilir.
Kesinlikle doğru bir tespit.Evlilikkararı ve akrep birarada pek gitmeyen iki sözcük.
Hele birde akrep ikizler etkisi almışsa:
Evlenelim..Ama belkide evlenmeyelim...Ya da evlenelim ama evlenmeden önce bi bekleyelim...En azından biraz düşüneyim(bir on yıl)...Tamam şimdi buldum:Hem evlenelim hem evlenmeyelim:)
Kesinlikle doğru bir tespit.
Evlilikkararı ve akrep birarada pek gitmeyen iki sözcük.
Evlenelim..Ama belkide evlenmeyelim...Ya da evlenelim ama evlenmeden önce bi bekleyelim...En azından biraz düşüneyim(bir on yıl)...Tamam şimdi buldum:Hem evlenelim hem evlenmeyelim:)
Kesinlikle doğru bir tespit.
Evlilikkararı ve akrep birarada pek gitmeyen iki sözcük.
-