scorpy sen evlimisin ? evlilik kurumu hakkında çok net konuştuğunu görüyorum? ama kesinlikle yanılıyorsun. Mutluluk sağlıklı kişilerin gerçekleştirdiği bir şeydir, onu hasta kişiler asla başaramazlar.
Abi "kesinlikle yanılıyorsun" derken sen daha net konuşuyorsun ama..
Scorp fikrini yazarken "bence" demiş bak..Fikrini belirttiğini belirten bir sözcük bu;kendi fikirleri içinde netlik, aksine güzel bir şey..
ayrıca öyle hemen yargılama derim.Scorp fikrini belirtmiş,öyle diyorsa mutlaka kendince bir sebebi vardır.Onun düşüncesinin de kendi içinde bir mantığı var..ama doğru ama yanlış..ama katılırız ama katılmayız..hemen kızmayın rica ederim. :P (bilirim sen aslında kimsye kızmazsın)
bu arada kendi adıma şu cümlenize takıldım kaldım.
Mutluluk sağlıklı kişilerin gerçekleştirdiği bir şeydir, onu hasta kişiler asla başaramazlar.
demişsin.
Bu sözüne kesinlikle katılmıyorum.Örnek:DonQuichotte(Don Kişot)!..mutlu olmak için sağlıklı olmak gerekmiyor.
(Bunu sana ayrıca ispat ederim ama konu sapar,elbette ki sağlıklıyken hissedilen yeğdir).."mutluluk" yerine belki"evlilik" deseydin iş değişirdi...
Sen çok mutlusun ve evlilik hakkında hoşuna gitmeyen şeyler duymaya tahammül edemiyorsun..haklısın..Tanrı herkese bu "haklılığı" nasip etsin.
Şimdi bana kızma olur mu?Ben seni anladım ama başka bir akrep arkadaşımın da haksızca yargılanmasına seyirci kalamazdım..sende beni anla..
:twisted: