aKReP KıZMıŞSa
akrep akrebe kızarsa ne olur söyleyeyim. iki tarafın intikam güdüleri ve yukarıda da bahsedilen evrensel denge herikisinide ateş denizine yuvarlar.. çünkü işin içinde bütün aşırılıklar ve korkunçluklar vardır. ne zaman dururlar _? içlerinden biri diğerini kendi için yok ettiğinde dururlar.. akrep için ölüm yada yok ediş her zaman can çıkması değildir. akrep sanal yada düşünsel olarak öldürdümü o iş orda biter..
çok klasik bir cümle olmadı mı dostum?Bir akrep için intikam, soğuk yenen bir yemek gibidir.
neyse geçelim konuya. akrebin intikamı bazen hiçbir şeyle uğraşmadan gerçekleşir. benim durumumda mesela. bana zararı olan insan mutlaka bir gün zarar görüyor, bu durum çok uzun sürede gerçekleşmiyor yakın zamanda olup bitiyor. ben lise yıllarındayken okulun ve yaşadığım semtin en belalı serserilerinden biri okulda bana çarpıp önüne baksana deyip kızmıştı. cevabını alması çok uzun sürmedi: iki dakika sonra sigarayla yakalanıp müdürün odasına yollandı ve bir süre sonra okuldan atıldı. ağabeyimle çok kötü kapıştık, iki ay sonra iflas etti. bir arkadaşım bana küfretti kapıştık iki gün sonra trafik kazası geçirdi. tabii bundan daha fazla örnek var. bu kadarı yeterlidir herhal.
- yalnızadam
- *GriAkrep*
- OceansKing
- *GriAkrep*
Marsın Kovanın evi olan 11. evde..Dolayısıyla rahat etmiyor.. Senin huzursuzluk yaratıp hemen üstüne sakinleşmen bundan dolayı.. Ayrıca insanların hareketlerine genelde tav oluyorsundur.. Ayrıca yükselenin ve duygu burcun Başak.. Sürekli bir kusur arama yolunda olduğu için yakın çevrendeki insanların tavırları ve durumları seni sürekli rahatsız ediyor.. Bundan kurtulmak zor değil.. İğneyi kendine batırmıyor değilsin..Kendini fazla yormamak için başkalarına kızman bundan olsa gerek. Bu yüzden de mide problemlerin olabilir..intuition yazdı:ben en uzun süre kendime kızabiliyorum.başkalarına olan kızgınlığım çabuk geçiyor.yoksa ben bir akrep değilmiyim?hele şimdilerde daha sabırlı daha tevekkeliyim.yoksa yalnız efenin dediği gibi yaptığım kaçış da ben ,tevekküle mi sığınıyorum :shock:
-