aKReP KıZMıŞSa
- akrep_S_26
- *SiyahAkrep*
cani cok yanar evet,kendi kendini yesede er gec o noktaya kilitlendiginden ondan baska bir düsünce yoktur akilda ,karsi taraf yasar,oynar,ziplar unutur...
ama akrep unutmaz(su unutmayi bi becerebilsem ariza cözülecekte) zaman akip gider,gider,gider akrep hep bekler akli hep ondadir..ama ilk günkü gibi hic sogumaz ayni sicakliktadir o duygu...kendi ayagiyla düsüyor unutuyor tüm yaptiklarini...insan alacagini nasil biliyorsa unutmuyorsa;ödemesi gereken borcuda unutmamali er gec ödemesede ödetirler....sonra basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki..!!! demesin nedenlerine baksin....
ama akrep unutmaz(su unutmayi bi becerebilsem ariza cözülecekte) zaman akip gider,gider,gider akrep hep bekler akli hep ondadir..ama ilk günkü gibi hic sogumaz ayni sicakliktadir o duygu...kendi ayagiyla düsüyor unutuyor tüm yaptiklarini...insan alacagini nasil biliyorsa unutmuyorsa;ödemesi gereken borcuda unutmamali er gec ödemesede ödetirler....sonra basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki..!!! demesin nedenlerine baksin....
belki farkındasın belki değilsin ama siz akrebin düşünce gücüyle yaydığı sinerjiyi kullanıyorsunuz çünkü bende kullanıyorum bazılarının düştüğünü görmek için çelme takmama gerek yok bilinçaltıma o kişi gittiği anda kendi düşüyor bu akrebin yoğun düşünce gününden kaynaklanıyornautiluss yazdı:çok klasik bir cümle olmadı mı dostum?Bir akrep için intikam, soğuk yenen bir yemek gibidir.
neyse geçelim konuya. akrebin intikamı bazen hiçbir şeyle uğraşmadan gerçekleşir. benim durumumda mesela. bana zararı olan insan mutlaka bir gün zarar görüyor, bu durum çok uzun sürede gerçekleşmiyor yakın zamanda olup bitiyor. ben lise yıllarındayken okulun ve yaşadığım semtin en belalı serserilerinden biri okulda bana çarpıp önüne baksana deyip kızmıştı. cevabını alması çok uzun sürmedi: iki dakika sonra sigarayla yakalanıp müdürün odasına yollandı ve bir süre sonra okuldan atıldı. ağabeyimle çok kötü kapıştık, iki ay sonra iflas etti. bir arkadaşım bana küfretti kapıştık iki gün sonra trafik kazası geçirdi. tabii bundan daha fazla örnek var. bu kadarı yeterlidir herhal.
Re: aKReP KıZMıŞSa
kolay kolay kızmam kızdığımdada gözüm hiç bişey görmez herşeyi yapabilirim ben korkuorumm bendekinden sizz niee korkmuosunuz ey akıllıllar derim kendi kendime:)
Re: aKReP KıZMıŞSa
Bir akrep kızmışsa arkanıza bakmadan kaçın bence
I'd like to run away from you.
But if you didn't come and find me..
I would die..
But if you didn't come and find me..
I would die..
-