Akrep Kadını
akrep kadını, akrep burcu kadını, akrep kadınının farkı, akrep kadını özellikleri, akrep kadının farkı, akrep kadınını nasıl tanırsınız, akrep kadınını nasıl tanımlarsınız
akrep kadınlarını çok ii tanırım kedi.. çocukluğumdan beri ilgi odağım oldular.. ilk çıktığım eşim kardeşim yiyenim kısacası yakın çevremde çok sevdiğim dostlarımın hepsi... akrep burcundan o yüzden uyarıya gerek yok yinede sağol tavsiyen için.
bana gelecek dertler akrepten gelsin başımın üstünde yerleri var
bana gelecek dertler akrepten gelsin başımın üstünde yerleri var
akrep kadını sevdimi ailesinden biri gibi sever cümlesini çok beğendim..kendimden biliyorum..birisini aynen öyle sevdim.korudum,sakındım,kolladım en önemlisi kıyamadım..ne kadar seversen o kadar yıkılıyosun..ben ona kıyamadım o bana kıydı..3 sene aşık olduğum adamın arkasından 4 sene yas tuttum..asla artık onla beraber olamazdım tekrar ama sevgime ihanette edemezdim..sevdim sevdim..en sonun da sindirdim..klasik akrep depresyonu yani..insan 4 sene hayatına kimse sokmaz mı..sokmaz akrepse sokmaz..akrepten başkasıda bunu beceremez..akrep kadını hatta tüm akrepler hayatlarına insanları çok zor alırlar ve çok zor vazgeçerler hatta vazgeçemezler..vazgeçerlerse kendilerini ihanet ettiklerini sanırlar çünkü..her zaman yaptıklarının arkasında durduğu gibi seçimlerininde arkasında dururlar..benim güneşimde yükeselenimde akrep..bundanda sonsuz gurur duyuyorum.başka bir ayda doğmak istemezdim çünkü kasım a aşığım..herkes kabul etsin ki akrepler seçilmiş insanlardır..bunu adım gibi biliyorum...kendimi seviyorum..beğeniyorum..daha ne diim akrebim işte!!!!!
- huysuzakrep
- *SiyahAkrep*
- huysuzakrep
- *SiyahAkrep*
- huysuzname
- *GriAkrep*
DUYGUDAN SÖZEDİYORUZ SEVGİLİ KEDİ SERBEST YAŞAMALISIN BAŞTAN KAPATIYORSUN KENDİNİ HAYATA KÜSMEK SONUÇSUZ KALIYOR YOLA DEVAMETMELİSİNKEDİ yazdı:ben 6,5 sene kimseyi sokmadım hayatıma bir altıbuçuk senedaha giderim benböyle birileri daha girince ne olacak sanki digerinden farklımı olacak sanki herkes sadakattan bahsediyor ama sadık oluncada kıymetin olmuyor illede yalan söylücenki yaranasın ben böylekalıyım daha iyi enazından yalansöylemem
-