Akrep Burcu Erkeği ve Kendine Güveni

Akrep Burcu Hakkında Genel Bilgiler.
Misafir_Akrep

Akrep Burcu Erkeği ve Kendine Güveni

Okunmamış mesaj gönderen Misafir_Akrep » Cum 07 Ara, 17:02

hulya yazdı:senin hayata bakış açını nerden biliyim ben burda sana 20 saniyeden bahsetseydim konula ilgilimi olacaktı. Genel olarak akrep erkeğinin o hayatın başlarındaki kul ve soğuk duruşundan bahsediyorum. kendilerine olan anlamsız güvenlerinden hayat tecrübeleriyle yumuşuyorlar bunu anladığını umuyorum
Şimdi bu konuda sanırım bilgi eksikliği var istersen bunu tartışalım.
Akrep erkeğinin kendine olan güvenini yöneticisi olduğu gezegeni Mars ve Pluto ile açıklayalım. Akrepler marjinal ve uç noktalardaki duruşlarıyla zaten hayatlarında gel-gitler yaşayacaklardır. Ama onda değişmeyen sabit ve özünü oluşturan değerler ölünceye kadar kendini gösterir.
Söz konusu olan kendine güven Marsın gücünden kaynaklanır. Bir akrep erkeği iseniz vücudunuzdaki depreşen enerjiden ne demek istediğimi anlarsınız. Bu enerji ister istemez kişiyi kendine güven konusunda had safhaya ulaştırır. Aynı özellik Koç burcu erkeklerinde de vardır. Koç ve Akrep, savaşçı ve gerçek anlamda "erkek karakteri" özelliklerini temsil eder.
Pluto ise ağır ve derinden ilerleyen gezegendir. Dışarıdan bakıldığında uyuşuk ve basit görünmesi onun kendini gizlemesindendir. İçerisinde müthiş ve patlamaya hazır enerjiyi biriktirir. Bu da yönetici olduğu Akrebe cool ve soğuk görüntüler akseder. Libidal patlamanın kaynağıdır. Biz burada Akrep insanlarından ziyade Pluto, 8. ev ve Akrebi işliyoruz. Haliyle söz konusu olan bu üçlünün insanlıkta oluşturduğu etkiler ve bunların dışa vurumlarıdır.




Kullanıcı avatarı
hulya
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1100
Yaş: 43
Kayıt: Pzt 19 Şub, 11:46

Okunmamış mesaj gönderen hulya » Cum 07 Ara, 17:34

Hayat insanlara kitaplarda yazan gezegenlerin belirlediği şartları sunmuyor. Çevrende varsa eğer bakarmısın hangi olgun akrep hayalindeki kadınla evlenmiş yada hangisi idealindeki işi yapıyor?Bu durumda ilerleyen zamanlarda yumuşatıyor o cool ve soğuk görünüşlü akrebi gezegeni marsda olsa...
Ne olursa olsun son gelir... Önemli olan nasıl öldüğündür ayaktamı, dizlerinin üstündemi?

Misafir_Akrep

Okunmamış mesaj gönderen Misafir_Akrep » Cum 07 Ara, 17:49

Ooo baştan almak lazım.. Astroloji konusunda ön yargıların var. Astroloji fal değildir. Şartlar zaten senin doğum haritanda görünüyor. Sana bunları çözmek ve okumak kalıyor. Astroloji zaten hayatın ta kendisidir. Anlarsın ki sen bir akrepsin ve iyi anlaştığını düşündüğün için burada bizimlesin.
Astroloji bir ilimdir. İlim ise "oku"makla elde edilir. İster kitap oku, ister insan oku, ister hayatı oku, ister eşyayı ve onun ardındaki hakikatı oku. Ama oku.. Okumadan da görüş bildirme..
Akrep erkeklerinin genelinin hayalindeki kadınla evlenme gibi dertleri yoktur. Onlar için nüfuz etme mücadelesi vardır.
Ayrıca ilişkiler konusunda bu kişinin 7. evine bakılır. Sonra Venüs hangi konumdadır..Venüs ile Marsın açılarına bakılır. Güneş bu kişinin idealini temsil eder. Mars ise bu idealine ulaşmada gösterdiği çabaya işaret eder.
Doğum kartımız bizim nefsimiz ve dolayısıyla kendi bilincimizdeki kaderimizdir. Bizler önce kendimizi keşfetmeliyiz ki doğum haritalarımızı aşabilelim.. Neyin kötü neyin iyi olduğuna ise senin özün karar verecektir.

Kullanıcı avatarı
hulya
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1100
Yaş: 43
Kayıt: Pzt 19 Şub, 11:46

Okunmamış mesaj gönderen hulya » Cum 07 Ara, 17:53

Şimdi tabiki akrep olduğum için burdayım bunu tartışmıyorum konuştuğum bu değil. Hayatta ani kararlar vermek zorunda kaldığın oldumu? Ani çabuk hemen karar vermen gereken anlar? bu anlarda dur bir yıldız haritama bakiyim gezegenler ne diyormu diyeceksin? Benim tanıdığım bütün olgun akrep erkeklerinin hayalleri varmış ama olmamış.
Ne olursa olsun son gelir... Önemli olan nasıl öldüğündür ayaktamı, dizlerinin üstündemi?

Misafir_Akrep

Okunmamış mesaj gönderen Misafir_Akrep » Cum 07 Ara, 18:04

İyi de yıldızlara bakma gibi bir şey söz konusu değil.. Yıldızlar yerinde duruyor. Yıldızlar bize etkimiyor. Kuşkusuz kaderi yalnızca yaratıcı bilir. Biz insanlığa kudretini göstermek üzere kaderin bir kısmını görebileceğimiz astrolojiyi armağan etmiştir. Bu doğum haritalarında ise başımıza gelecek olan olaylar ve bu olaylar karşısındaki bizim göstereceğimiz tutumlar yer alır. Hayatta ani kararlar vereceğin zamanları astrolojide göremezsin ama senin hayatını etkileyecek olaylar karşısında 'ani karar veren bir tip' olduğunu doğum haritan sana gösterecektir.


Kullanıcı avatarı
hulya
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1100
Yaş: 43
Kayıt: Pzt 19 Şub, 11:46

Okunmamış mesaj gönderen hulya » Cum 07 Ara, 18:06

peki dilerim hayat istediğin gibi olur :D
Ne olursa olsun son gelir... Önemli olan nasıl öldüğündür ayaktamı, dizlerinin üstündemi?

Sun's GirL

Okunmamış mesaj gönderen Sun's GirL » Cum 28 Ara, 16:45

AKREP erkekleri herkesi tutup silkeleyip kendine getirebilecekleri -kendi düşünceleri gibi düşündürtecekleri- bir şeyler yapma çabasında olan erkekler. öğrenmeleri gereken şey şu; bir gün biri onları tutup silkeleyebilir...

Kullanıcı avatarı
LeeCH
*Yılan*
*Yılan*
Mesajlar: 135
Yaş: 34
Kayıt: Çrş 06 Şub, 14:42

Okunmamış mesaj gönderen LeeCH » Prş 07 Şub, 01:12

kendine güven akrebin dogasında vardır ve bu da diger insanlar karsısında daha güçlü oldugunu gösterir ve SUN beni güçsüz kılacak tek bir şey varsa dünyada oda bir kadının gözyasları içinde gözlerimin içine bakması olurdu o an onun için herseyi yapabilirim ama herseyi
dip not:bi onceki sevgilim bunu olayı farketmişti ve bunu ve dolayısıyla beni cogu zaman kullandı... :(
bunu farkettiğimde hayatım boyunca ilk defa kendimi aciz hissettim...
We entry where you say to hell everynight....We're Mad as Hell, and We're Not Going to Take It Anymore...

Kullanıcı avatarı
cahraz
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1120
Yaş: 42
Kayıt: Cmt 01 Mar, 21:36

Okunmamış mesaj gönderen cahraz » Çrş 05 Mar, 18:24

neden kendimize güvenmeyelimki?çoğu akrep erkeği flört ten ve haraketlerden gerekli anlamları çıkarır.buda kadınların ne yaptıgını anlamamızı sağlar,her akrep erkeği aynı deiildir,burda özü konuşuyoz.çevresindeki insanların koşuna gitmeyecek şeyleri değiştiren saklıyan akrepler bir süre sonra kişilklerini oluştutur.burda korkmadan kendi kişiliğini oluşturan akreplerden bahsediyom.herkez aynı ollmaz o zman özel diye bişey kalmaz zaten,sadece derinde yatanı bilmesi için konuşuyoz.babası tarafından annesine kötü davranıldıgını gören biri akrep olsada belki kadınlara karşı daha kibar olur gibi:)


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Burcu Genel Özellikleri” sayfasına dön