AKREBİN ÜNLÜLERİ
AKREBİN ÜNLÜLERİ
Alain Delon, Rock Hudson, Martin Luther, A1fred Nobel, Pablo Picasso, Marie Curie, Indira Gandhi, Katherine Hep burn, Dostoyevski, Troçki, Albert Camus, Voltaire, Theodore Roosevelt, grace Kelly, Leonardo Di Caprio, Demi Moore, Meg Rayn, ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice.
Hz. Muhammed, Mesut Yılmaz, M.Kemal Atatürk, Necmettin Erbakan, Nazlı Ilıcak, Süleyman Demirel, Cemil Çiçek (adalet bakanı), Abdullah Gül, Metin Akpınar, Emel Sayın, Zerrin Özer, Meltem Cumbul, Yılmaz Erdoğan, Doğa Rutkay, Kemal Sunal, meşhur damat Caner, Arzum Onan, Erhan Güleryüz(Ayna'nın solisti).
Hz. Muhammed, Mesut Yılmaz, M.Kemal Atatürk, Necmettin Erbakan, Nazlı Ilıcak, Süleyman Demirel, Cemil Çiçek (adalet bakanı), Abdullah Gül, Metin Akpınar, Emel Sayın, Zerrin Özer, Meltem Cumbul, Yılmaz Erdoğan, Doğa Rutkay, Kemal Sunal, meşhur damat Caner, Arzum Onan, Erhan Güleryüz(Ayna'nın solisti).
M.Kemal Atatürk'ün akrep olduğuna herşeyine iddasına girerim, ispatlarım da... bir akrebin özelliklerini çok iyi taşıyor ve annesi o na bir baharda dünya ya geldiğini söylemiş... ilkbaharda diil.. en kötü ihimal yükseleni akreptir...
Hz.Muhammed(s.av.) ben, koç burcu olarak biliyorum... Akrep, nerden edindiniz bu bilgiyi?
Hz.Muhammed(s.av.) ben, koç burcu olarak biliyorum... Akrep, nerden edindiniz bu bilgiyi?
*Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli.
(Siyu Kabilesi)
*Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatın dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere değişmeye başlamış olacaktır.
(Mohawk Kabilesi)
çarpış - öpüş - seviş - çarpış
(Siyu Kabilesi)
*Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatın dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere değişmeye başlamış olacaktır.
(Mohawk Kabilesi)
oUUU.. Ela aramızda senin gibi bi cevşeherin olduğunu bilmiyordum...
Demek, isminin sonsuza kadar anılacak, çok iyi işler peşindesin...
Tebrikler, vallahi
Demek, isminin sonsuza kadar anılacak, çok iyi işler peşindesin...
Tebrikler, vallahi

*Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli.
(Siyu Kabilesi)
(Mohawk Kabilesi)
(Siyu Kabilesi)
(Mohawk Kabilesi)
-