20 Kasım Tarihinde Doğan Akreplerin Genel Özellikleri

20 kasım akrep burcu, 20 kasımda doğanların özellikleri, 20 kasımda doğan akrep burcu özelliği, 20 kasımda doğanlar, 20 kasım hangi burç, 20 kasımda doğanlar, 20 kasım akrep özellikleri, 20 kasım doğumluların özellikleri, 20 kasım akrep burcu özellikleri

Akrep Burcu Hakkında Genel Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

20 Kasım Tarihinde Doğan Akreplerin Genel Özellikleri

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzr 12 Kas, 00:52

20 Kasım Tarihinde Doğan Akreplerin Genel Özellikleri
Resim

20 Kasım - Karıştırıcının Günü

20 Kasım Hangi Burç ?

Burç: 27-29 Akrep burcu
Dönem: Akrep-Yay Geçiş Dönemi

20 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Hayat Veren Su

“Günlük yaşamın en basit gerçeklikleri, dünyanın en büyük idealleriyle birebir bağlantılıdır.”

20 Kasım insanı, doğuştan kavgacıdır ve kendisini her türlü mücadelenin içinde olmak zorunda hisseder. Fikirlerini çok etkili bir şekilde ortaya koydukları için kendileri gibi düşünmeyenlerin düşmanlığını kazanmaları kolaydır ama, bu fikirlerini değiştirmelerine asla neden olmaz ve bu yüzden kendilerini sürekli mücadelenin içinde bulurlar.

Bu günün insanları oldukça pratiktir. Genelde çok kolay heyecanlanırlar ama, olayları kontrolleri altında tutmayı oldukça iyi başarırlar. 20 Kasım insanları kanun dışı işlere ilgi duyarlar ve sürekli olmasa da en azından hayatlarının bir döneminde bu tarz işlerle haşır neşir olmak isterler. Bir nevi Tarantino’nun film karekterlerini andırırlar. Bu insanların çocuk yanları oldukça güçlüdür; bu yüzden aile hayatları da çok hareketlidir.

İyi Huyları: Aktif, İdealist, Azimli
Kötü Huyları: Takıntılı, Havai, Aşırı Hırslı

Bugün Doğan Ünlüler:

Robert F. Kennedy (ABD Başkanı), Bo Derek (Aktris), Nadine Gordimer (Güney Afrikalı yazar), Kon Ichikawa (Japon yönetmen)

Rakamlar ve Gezegenler

Kasım’ın 20. gününde doğanlar, 2 rakamı ve Ay gezegeni tarafından yönetilirler. 2 rakamı, bu insanlara nezaket ve hayal gücünün yanında, hassasiyet de verir. Bugün doğan insanlar da genellikle duygusal dengesizlik ve asabiyet hakimdir ki bu özellik, kırılganlık sembolü Ay’ın getirdiği bir etkidir.

Tarot

Büyük Arcana’nın yirminci kartı, Adalet kartı olup, insanların daha ruhsal bir yücelik için, materyal dünyayı arka planda bırakmalarını sembolize eder. Bir meleği trompet çalarken gösteren kart, yeni doğan bir güne işaret eder. Olumsuz bir özelliği ise, denge kaybı ve dürtüleri kontrol edememe sorunu olarak karşımıza çıkar.

Sağlık

20 Kasım doğumlu insanlar, geniş görüş açıları ve enerjileri yüzünden diğer insanlardan negatif etkiler alabilirler. Rahatlamayı öğrenmeleri yararlarına olabilir. Fazla enerjilerini ise, çeşitli fiziksel egzersiz yaparak atabilirler.

Koşma ve yüzme tavsiye edilebilecek egzersiz çeşitleri olabilir. Eğer huzur içinde bir hayat sürdürmek istiyorlarsa, uzun süreli ve sağlıklı bir aşk ilişkileri kesinlikle olmalıdır.

Tavsiye

Dilinize ve enerjinize sahip çıkın. Kızgınlığınızın temelini bulmaya çalışın. Kendi kendinize gülmeyi de öğrenin. Tartışmalardan, mümkün olduğunca kaçınmaya bakın.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Re: 20 Kasım Tarihinde Doğan Akreplerin Genel Özellikleri

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Çrş 20 Kas, 13:37

Bugün 20 kasımda dünyaya gelen akrep burçları hoş geldiniz.
-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Burcu Genel Özellikleri” sayfasına dön