Akrep Burcu Erkeği Duygularını Nasıl Belli Eder?

akrep burcu erkeği duygularını nasıl belli eder, akrep burcu erkeği duygularını nasıl gösterir, akrep erkeği duygularını nasıl belli eder nasıl gösterir, akrep burcu erkeği duygularını ne zaman gösterir

Akrep Burcu Erkeği ve özellikleri 2019 Yılı Değerlendirmeleri, akrep burcu 2019, akrep erkeği 2019, akrep burcu erkeği 2019
Kullanıcı avatarı
Chepi
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 251
Yaş: 33
Kayıt: Sal 20 Mar, 14:55

Akrep Burcu Erkeği Duygularını Nasıl Belli Eder?

Okunmamış mesaj gönderen Chepi » Prş 22 Kas, 14:59

Resim

Akrep Burcu Erkeği Duygularını Nasıl Belli Eder, Nasıl Gösterir?

Akrep burcu erkeği duygularını nasıl belli eder? Bir akrep burcu erkeği ile birlikte iseniz duygularını anlamakta ve görmekte zorlanıyorsunuzdur. Hatta çoğu zaman duygusuz olarak ta görebilirsiniz. Duygularını nasıl belli eder? Aslında duygularını belli etmemek için elinden geleni yapar. Bu bilinçli olmayan çabadan dolayı siz O’nu duygusuz ve iç dünyasında neler olup bittiği belli olmayan bir insan olarak yorumlayabilirsiniz. Ama gerçek hiç te öyle değil.

Duygular Özeldir ve Sadece Özel Olanlara Açılan Kapının Arkasında Yer Alırlar

Gerçekte akrep burcu erkeği çok duygusaldır ancak duygularını herkese açmayacak kadar gururlu bir yapısı vardır. İç dünyasında olup bitenleri çok özel olarak görür ve sadece güvenebileceği insanlara açar. Ama asıl sorun akrep erkeğinin duygularının başkaları tarafından görülmesini “zayıflık” olarak algılamasıdır.

Tam anlamıyla güvenebileceği, sevdiği ve birlikte iken sorun yaşamayacağına inandığı insanlara, arkasında duygularını sakladığı kapıları aralar.

Akrep Burcu Erkeği Duygularını Nasıl Belli Eder ve Gösterir?

Dramatik bir konudur, akrep erkeğinin gerçek duygularını görebileceğiniz çok az durum vardır.

Duygularını Nasıl Belli Eder? “Duygularını Gösterme Tarzı Farklıdır”

Resim

Sizi gerçekten seviyorsa ve sevgisini size göstermek istiyorsa, arkanızdan usulca yanaşıp gözlerinizi kapatır ve kolları ile sizi kavrar. Size garip gelebilir ama bu akrep burcu erkeğinin sevgisini gösterme tarzlarından biridir. Gizli ve aniden olmalı! Etki bırakmalı.

Duygularını Nasıl Gösterir? “Duygularını Özel Anlarda ve Özel Dokunuşlarla Gösterir”

Gecenin karanlığında herkes uykuda iken yanınıza sokulur ve saçlarınızı okşar. Kimse görmez ama sizin bunu yaptığını hissettiğinizi bilir. Özel olanlara özel zamanlarda ve özel dokunuşlarla sevgisini göstermek akrep erkeğine has bir durumdur.

O’na İhtiyacınız Olduğunda Size Olan Duygularını “Yanındayım” Mesajı ile Belli Eder.

Canınızın sıkıldığını ve üzüldüğünüzü görürse; geri çekilin ve O’nun kalbinizi sarıp sarmalasına izin verin. “Sana ihtiyacım var” mesajınızı almışsa ruhunuza girmek için tünel kazmaya başlamıştır bile. Buradaki püf nokta “İhtiyacın olduğunda yanındayım” dır.

Yalnız Kaldığınız Anlarda Duygularını Belli Eder

Yalnız olduğunuzu görmüşse bu akrep burcu erkeği için çok tanıdık bir kavramdır ve mutlaka yalnızlığınızı paylaşmak ister. Yalnız olunan anlar akrep erkeği için çok özel anlardır. Sadece ikiniz olursunuz ve O anının tadını çıkarmak ister. Yalnız olduğunuzu gördüğünde sizinle mutlaka ilgilenecektir.

Ağladığınızı Görmüşse Size Karşı Olan Duygularını Görebilirsiniz

Ağlıyor musunuz? Akrep burcu erkeği size karşı olan duygularını bundan daha iyi bir anda gösteremez. Yoğun duyguları hemen sezer ve yanınızda olduğunu size göstermek için elinden geleni yapar.

Kısaca özetleyecek olursak, akrep burcu erkeği duygularını sizin ihtiyacınız olduğuna inandığı anda ve kendi tarzında belli eder ve size gösterir. O'na gerçekten ihtiyacınız olduğunu anlarsa O duygusuz sandığınız adamın bir anda kalbinize girmek için sizi kollarının arasında aldığını görebilirsiniz.

Eğer sürekli "sana ihtiyacım yok, ben kendim hallederim, her zaman ayaklarımın üzerinde durmasını bilirim" düşüncesi ile hareket ediyorsanız. Duygularını size belli etmesini ve göstermesini çok uzun zaman beklemek zorunda kalabilirsiniz. Bu bekleyişin sonu gelmeyecektir.


Akrep Burcu Erkeği Duygularını Nasıl Belli Eder, Nasıl Gösterir? - 22 Kasım 2018
Resim


~~Chepi Algonquin Kabilesinde Peri Anlamına Gelir.~~


duygu

Re: Akrep Burcu Erkeği Duygularını Nasıl Belli Eder?

Okunmamış mesaj gönderen duygu » Prş 22 Kas, 17:15

akrep erkeklerini sevmem ama zor durumda olduğunuzu görünce ilgilenmeleri başka bir insanla karşılaştığınızı düşündürür. O kim, bu kim? Sevsem mi sevmesem mi?

Kullanıcı avatarı
güzin
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*
Mesajlar: 5576
Yaş: 51
Kayıt: Çrş 15 Haz, 12:51

Re: Akrep Burcu Erkeği Duygularını Nasıl Belli Eder?

Okunmamış mesaj gönderen güzin » Cum 23 Kas, 13:09

duygu yazdı:
Prş 22 Kas, 17:15
akrep erkeklerini sevmem ama zor durumda olduğunuzu görünce ilgilenmeleri başka bir insanla karşılaştığınızı düşündürür. O kim, bu kim? Sevsem mi sevmesem mi?
Bence sevin:)Dediğiniz gibi akrepler çok yardımsever oluyor.Bu benim en çok dikkatimi çeken özellikleri.Zor durumda kalan insanlara hakiki merhametleri oluyor..
Lotus#MAVİ LOTUS

https://akreportal.com.tr

Akrep-Burcu.Com

nazlıcan

Re: Akrep Burcu Erkeği Duygularını Nasıl Belli Eder?

Okunmamış mesaj gönderen nazlıcan » Çrş 26 Ara, 03:17

duygularını anlamak zor, belli ediyorsada ben anlayamıyorum bir türlü. şu ana kadar anlayabildiğim tek şey başkalarının yanında beni gördüğünde davranışının değişmesi. olumlu bir hareket olmadığı için onada anlam yükleyemiyorum

Kullanıcı avatarı
Chepi
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 251
Yaş: 33
Kayıt: Sal 20 Mar, 14:55

Re: Akrep Burcu Erkeği Duygularını Nasıl Belli Eder?

Okunmamış mesaj gönderen Chepi » Çrş 26 Ara, 11:46

Biraz zaman tanıyın. Eğer sahiplenme veya çocukça bir kıskançlık değilse karar vermeye çalışıyor olabilir. Siz farkında olmasanızda sizi tanımaya çalışıyor olabilir.
~~Chepi Algonquin Kabilesinde Peri Anlamına Gelir.~~


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Burcu Erkeği” sayfasına dön