Yükselen İkizler Burcu Fiziksel ve Karakteristik Özellikleri

Yükselen ikizler Burcu Fiziksel ve Karakteristik Özellikleri, yükselen ikizler özellikleri, yükselen ikizler fiziki özellikleri, yükselen ikizler erkeği fiziki özellikleri, yükselen ikizler kadını fiziki özellikleri, yükselen ikizler bayanı fiziki özellikleri, fiziksel özellikleri

Yükselen Burcunuz ve Size Kazandırdığı Kişisel Özellikler
emekli

Yükselen İkizler Burcu Fiziksel ve Karakteristik Özellikleri

Okunmamış mesaj gönderen emekli » Cmt 03 May, 02:17

Resim

Yükselen İkizler Burcu Fiziksel ve Karakteristik Özellikleri

Yükselen İkizler Burcu olanlar, bedenleri, kolları uzun incecik, özellikle elleri ince ve uzun. Koyu saçlar ve ela gözler, İkizler insanları hareketlerinde çabuk, aktif ve uyanıktır. Gözleriyle huzursuzluklarını ifade eder. çift işaretlidir, sabit eğilimleri yoktur. Gözleri alışılmışın dışında sürekli herşeyi inceleyen bakışları vardır. Şüphesiz bir Koç'un öfkeli olmasına rağmen her zaman öyle görünmeyeceği, bir Boğa'nın da inatçı görünmeyeceği gibi. Bunlar kesin olan işlere yönelirler.

İkizler insanı aldatıcıda olsa çok iyi bir canlı gibi anlatma yeteneğine sahiptir. Geçmişi anlayarak değiştirir, kararsızdır. onların sorgulayn meraklı bir zekası vardır ve daima olayların neden-sonuç ilişkisini bilmek isterler. Olayların sonuna kadar izlerler ve ipuçlarını görmeye çalışırlar. Sık sık hayal kırıklığıyla karşılaşırlar. anlayışlı görünümleri altında kışkırtıcıdırlar. Bu yüzden genellikle sevilirler. onların eğilimleri derin olmasa bile. iki ayrı sınıf bu işaretin altında yer alır;ilki okumayı seven, sevecen, bağımsız düşünemeyen, başka insanların fikirlerini taklit eden, diğeri. Bilimsel ve dengeli herhangi bir kişi için model.

İkizler içinde yükselen Güneş tüm asil özelliklerini çıkarır, o daha fazlasını yapmak için rahat ve doğaldır, inatçılık ve sağlıklı çevik bir gövde verir. İkizler burcu içinde yükselen yöneticisi merkür, algılama sezme gücü, yazarlık yeteneği ve konuşma yeteneği verir, ama o kişiler yaptıklarının altında bocalayan, sinirli ve sürekli değişim gösteren yapıya sahip olurlar, mükemmel bir pazarlamacı satış uzmanı olabilirler. . .




Orjinal Kaynak Kitap: THE MESSAGE OF THE STARS-Max-Augusto Foos HEINDEL

Çeviren: Emekli (astrolojistik)




Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Yükselen Burç” sayfasına dön