| Yazar |
Mesaj |
|
SelçukÖzcan
*SiyahAkrep*
Kayıt: Çar 08 Kas, 2006 04:36 İleti: 588 Yaş: 25 Konum: ......................
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
_________________ Şunu bilmek gerekir ki, bu nesnel, gerçek bir zorluk ve de bunun üstesinden ancak bilimsel kesinlik ve soyutlama çıraklığı ile gelinebilir. Bu çıraklık eğitimiyse bir günde tamamlanmıyor.
|
| Sal 05 Arl, 2006 23:55 |
|
 |
|
MoonScorpion
*GriAkrep*
Kayıt: Cum 25 Mar, 2005 22:19 İleti: 224 Yaş: 31 Konum: Trabzon
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Çar 06 Arl, 2006 00:02 |
|
 |
|
rainbow85
*GriAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
_________________ Can; atlarınızı eğersiz koyar, bu sır ölümün kardeşidir, sırrıdır. Ama gündüzün geri gelmesi için ayaklarını uzun bir bağla bağlar. Can; boşlukta astar gibi gizlidir, bedense yorgan altında döner durur. Sen bedensiz bir bedene sahipsin.
|
| Çar 06 Arl, 2006 01:07 |
|
 |
|
dark
*SiyahAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Güven yazdı: web sitelerinin ve kitapların çoğu hep yanlış ve yetersiz bilgi içeriyor arkadaşlar. bugüne kadar yükselenimi koç zannediyordum, ama sonunda gerçeğini öğrendim. doğduğun yıla, ile göre bile değişebiliyor. siz de il ve yıl istemeden yükselenini söyleyen kaynaklara inanmayın. sonunda öğrendim ki meğer yükselenim kova, ay burcum koçmuş  bu kadar sözden sonra size doğru bir kaynak adresi vereyim (eğer reklama girmezse tabi) kendi baktığım ve yabancı sitelerle karşılaştırdığım yer: Yükselen Bulma
verdıgın adrese bakana kadar bende koc zannedıyordum sevgili güven=) başka yerlerede baktım agırlık koç cıkıyor.
|
| Çar 06 Arl, 2006 02:33 |
|
 |
|
rainbow85
*GriAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
_________________ Can; atlarınızı eğersiz koyar, bu sır ölümün kardeşidir, sırrıdır. Ama gündüzün geri gelmesi için ayaklarını uzun bir bağla bağlar. Can; boşlukta astar gibi gizlidir, bedense yorgan altında döner durur. Sen bedensiz bir bedene sahipsin.
|
| Çar 06 Arl, 2006 03:22 |
|
 |
|
tutku
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 16 Arl, 2006 17:25 İleti: 997 Yaş: 24 Konum: Şehr'in-nur
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
|
| Cum 29 Arl, 2006 21:46 |
|
 |
|
MoonScorpion
*GriAkrep*
Kayıt: Cum 25 Mar, 2005 22:19 İleti: 224 Yaş: 31 Konum: Trabzon
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
2-Mantık birinci plandadır.
3-Şeytan tüyü yok, melek tüyü var
4-Parasız olur mu? olmaz.
5-Fiziksel özellikler tam tersi
|
| Cmt 30 Arl, 2006 06:04 |
|
 |
|
KuKi
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
SelçukÖzcan yazdı: herÅŸey tamam da ÅŸu fiziksel özellikler hiç tutmuyor. Bende de hiç tutmuyor, yay yükselen özellikleri tümüyle ok. ama fiziksel özellikte diÄŸer sayfalarda akrep kızına yakınım sanırım... Bu da bir sayfada biri portalda demiÅŸ ki: ASC etkiler vs. Yay ım da ASC var ve birkaç gezegen, onlardan tutmuyor yorum olarak en çok tutanda orada kavuÅŸumda oldukları için belki de ASC etkileyince: Neptün hülyalı bakışlar, güzel ve sevimli görünüş saÄŸlar. Aynı zamanda bağımlılıklara yatkın olma sebebinizdir. Alkolikler ve uyuÅŸturucu bağımlıları Neptün etkisindedir. Yaratıcılığı ve sanatsal yetenekleri arttırır. Ebeveynlerin çocuklarının bağımlılık sorunlarına yatkın olup olmadıklarını anlamaları için Neptün’ ün etkilerini kontrol etmeleri iyi olur.
Merkür zeki ve hızlı konuşan, hızlı kavrayan bir görüntü çizer. Mantığın sezgi otu durumudur.
|
| Pts 03 Arl, 2007 01:02 |
|
 |
|
akrepstyl
*SiyahAkrep*
Kayıt: Çar 22 Ağu, 2007 02:07 İleti: 723 Yaş: 26 Konum: İzmir
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Pts 03 Arl, 2007 03:45 |
|
 |
|
KuKi
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Yükselen burç, 1. ev, bedenle de yakından ilgiliş olduğu için hem sağlığımızla ilgili konuları hem de fiziksel özellikleri de etkileyebilir. Kuşkusuz her kişinin kendi ailesinden ya da ırkından getirdiği genetik eğilimler önceliklidir ancak belirli burçlar belirli fiziksel eğilimlerin ortaya çıkmasını kolaylaştırırlar. Örneğin su elementi burçları, Yengeç, Akrep ve Balık, eğer aile geçmişinde mavi göz kapasitesi varsa, kişinin de mavi gözde olmasını kolaylaştırabilir. Belki bu kişinin dedesi mavi gözlü iken, anne babası kahvrerengi gözlü olsa, bile bu özelliğin onda yeniden ortaya çıkmasına neden olabilir. Burçların getirdiği bazı temel fiziksel karakteristikleri daha sonra tek tek yer vereceğiz.
Yükselen burç kişinin genel talihi, kişiliği ve yetenekleri hakkında da bilgi verir. Örneğin Yengeç burcu yükselen bir kişinin hayatında annesi, ailevi değerler çok daha önemli yer tutarken, yükselen burcu İkizler olan bir kişinin hayatında kardeşler, yakın çevre ve zeka ile ile ilgili konular öne çıkabilir. Benzer biçimde yükselen burcu Akrep olan bir kişinin hayatında genellikle ölüm kalım getiren mücadeleler ve değişim arzusu dikkat çekecektir. Başka bir örnek vermek gerekirse, yükselen burcu Yay olan bir kişinin hayatında yabancıların yeri, yurtdışı ile ilgili konular ve yolculuklar büyük bir rol oynayabilecektir.
|
| Cmt 22 Arl, 2007 21:54 |
|
 |
|
mucize
*Yılan*
Kayıt: Pzr 19 Ağu, 2007 20:06 İleti: 173 Yaş: 33 Konum: İSTANBUL
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Pzr 23 Arl, 2007 01:13 |
|
 |
|
ashlı
*Yılan*
|
 Re: Yükselen Burcunuza Göre Kimsiniz?
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Yükselenimi hep ikizler sanır hiçbir anlam veremezdim. Burda bir arkadaşın yazdığı siteden bakınca yengeç olduğunu gördüm. Evet yükselen yengeçin özelliklerini taşıyorum. Bir çok özelliğini kendimle bağdaştırdım. Ama bir yandan da şaşkınım yine su grubu... Burcum akrep, yükselenim yengeç, ay burcum ise balıkta.. Venüs, verteks bir iki ev daha akrepte.. Tamamen su grubu bir kişilik...
_________________ I'd like to run away from you. But if you didn't come and find me.. I would die..
|
| Sal 11 AÄŸu, 2009 16:08 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Sal 11 AÄŸu, 2009 16:54 |
|
 |
|
ashlı
*Yılan*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
MAVİ LOTUS yazdı: Bir bayanın güneş,yükselen ve ay burcunun dişil burçlarda olması iyi bir durumdur..Hint Astrolojisine göre bir bayan için bu durum çok idealmiş.. Bunu duyduğuma çok sevindim, ben içler acısıdır diye düşünüyordum!!
_________________ I'd like to run away from you. But if you didn't come and find me.. I would die..
|
| Sal 11 AÄŸu, 2009 18:02 |
|
|