| Yazar |
Mesaj |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
 YAY GÜNCESİ..
Misafirler sadece ilk 450 karakteri okuyabilir, Mesajin tümünü okumak icin Giriş Yap veya Kayit Ol.
 Merhaba Yay Güncesi Ve Merhaba Ölüler Şehri Ben yay burcuyum..ve akrep etkisindeyim..ama saf kan değilim..ki öyle olsam bir günlük tutmazdım.. Yay güncesi,bir yay burcu mensubum
_________________ "BAZI KİŞİLERİN FİKİRLERİ SENİN GERÇEĞİN OLAMAZ"..
|
| Çar 20 May, 2009 15:34 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
 Re: YAY GÜNCESİ..
Misafirler sadece ilk 450 karakteri okuyabilir, Mesajin tümünü okumak icin Giriş Yap veya Kayit Ol.
2.BÖLÜM(Yani bugün için..) Diyelim ki lotus aldattı..Yalnışlar yaptı..Diyelim ki yerin dibine girdi..Ve diyelim ki oradakilere göre de hiç çıkamayacak yerin dibinden!.. Ama çıkamayacağını,bir şansı daha olmayacağını bu kadar kesin hükme bağlamak ne kadar "insanlığa"sığar?!.. İŞTE BU SORUYA CEVAP İSTİYORUM..! ** Bilirim dünyalık gözlüklerle bakınca Lotus'u kimse affetmeyecek.. <
|
| Çar 20 May, 2009 16:23 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
3.BÖLÜM Lotus'un orada gerçek dostu azdı(üçü beşi geçmez..)..Ama sever görüneni çoktu:)..ve sevmeyeni de çoktu:).. Ama o yine de geri dönmek istiyor..çünkü Orası en az herkes kadar O'nun da eviydi..herkes kadar evine dönmeye hakkı var O'nun.. Diyeceksinizki:Sen kendin konuşup kendin dinliyorsun..kendin çalıp kendin oynuyorsun.. öyle mi dersiniz?.. Bir duyanım yokmudur hakikaten?!..
|
| Çar 20 May, 2009 16:38 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
yay güncesi..
Bugün seninle 2.günümüz..
ne güzel..yağmur yağıyor uzun zaman aradan spnra..biliyormusun yağmur hep ben gerçekten yalnızken yağar..
ne güzel ben "gerçek"bir yalnızım..
|
| Per 21 May, 2009 12:02 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
Merhaba yay güncesi.. Şimdi sana bir resim çizeceğim.. Ve biliyorum bu resim pek de güzel olmayacak..Hatta bu resimde ben de olacağım ve benim portremide pek sevmeyeceksin.. Ama başka çarem yok..Bu kadar aciz kalırmı insan..bu kadar mazlum bir hale düşermi?.. düşüyor işte..insanın pençesi görünmez çünkü.. Eski site sakinleriyle konuştum dün..Ve ne yazıkki doğru düzgün olmayan bir yol ile konu
|
| Per 28 May, 2009 14:59 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
NOT:KİM NE DERSE DESİN NE OLURSA OLSUN BİLDİĞİM DOĞRUDAN ŞAŞMAM..
UMUTSUZ VAKAYIM ÖYLE Mİ?..KİMSE UMUTSUZ VAKA DEĞİLDİR!..YETERKİ KENDİNE VE KALBİNE İNANSIN!..
|
| Per 28 May, 2009 15:30 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
HA UNUTMADAN:SEVİLMEK İHTİYACIM ÇOKTUR..İLGİ GÖRMEYİ ÇOK SEVERİM..
AMA SAÇMA SAPAN BİR ŞEY OLAN:POPULERLİK İHTİYACIM YOKTUR!..
POPULERLİK İHTİYACI KADAR BASİT BİR DÜŞÜNCE ŞEKLİ OLAMAZ BANA GÖRE!..
|
| Per 28 May, 2009 16:18 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
O resim hala bitmedi yay güncesi.. Yani sana yazdıklarım bitinceye kadar da o resmi çizmeye devam edeceğim..kocaman,eşi benzeri daha görülmemiş bir boyutta yani bu resim.. ve yine söylüyorum bu resimdeki portremi pek sevmiyorum..çünkü o portre çok yalnış ve haksız müdahale aldı benim İZNİM DIŞINDA!.. ** UMUDUMU KINIYORLAR!.. DİUYORLARKİ SENİN UMUTLU OLMAK NEYİNE..SEN BİTMİŞ BİRİSİN!..GÜNAHKAR
|
| Cum 29 May, 2009 16:01 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
NOT:Yukarıdaki yazımı en son değişikliğiyle okudunuzmu?..çok değişiklik ve ekleme yapıyorumda..
|
| Cum 29 May, 2009 16:57 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
ÇİZ ÇİZ BİTMEYECEK BU RESİM!.. HAYIR SESİZ OLMAK ÇARE DEĞİL!..ÇÜNKÜ SESSİZLİĞİM DE OLDU..AMA SESSİZLİK BENİ DAHA BETER ETTİ!..DAHA KÜÇÜLTTÜ BİR ZAMANLAR!.. HATTA AZ BİLE SES EDİYORUM..AZ BİLE.. HEM ZATEN BU SESSİZ SİTEDE KONUŞMAKTA SES ETMEKTE BİR ÇEŞİT SESSİZLİK SAYILMAZMI?.. ** LOTUSU NASIL SEVERSİNİZ?..DELİ GÖMLEKLİMİ?..DELİ GÖMLEKSİZMİ? 1)Herşeyden önce benim psikolojim oradaki
|
| Sal 02 Haz, 2009 17:29 |
|
 |
|
AsrIn YakIÅŸIkLIsI
|
lotus sen gerçekten çok iyi bir insansın,bunu geç te olsa anladım,beni affet kırıldıysanız.. çok ince bir ruha sahipsin sen,senin bu dünyada olma,bu insanldarın yanında olmak bence kendine haksızlık ben olsam mücadelemden çekilirdim,bilirsin bazen gerçekten de erdemliktir çekilmek değilmi? daha doğrusu istenmediğim yerde durmazdım ben olsaydım yine ısrar edeceksin birsürü şey yazıcaksın biliyorum.. ama gerçekten diğer tüm arkadaşlara da hak
_________________ Sahip oLaßiLeceğimiz şey ßudur.. Sahip oLamayacağımız şey ßudur..
Hayat ve ölüm,dil'in gücündedir ~
|
| Çar 03 Haz, 2009 01:27 |
|
 |
|
AsrIn YakIÅŸIkLIsI
|
ve ısrarcı olunca da olanlar başına geldi seni de işte değilmi : ) bak esmeralda akreportaldayken, beni okadar ikna etmeye çalıştı ki mesajlarla falan,yani seni bana karşı yaptığın ama yanlışlıkla yaptığın iftiralar vardı inan bana çok alınmıştım yani saygısızlıktı resmen,senin yanlış anlamandan kaynaklanan birsürü şeyler vardı herneyse..esmeralda o kadar ricalarda bulundu bana ö.m lar attı falan..en sonunda esmeraldaya dedim ki: bana birdaha mes
_________________ Sahip oLaßiLeceğimiz şey ßudur.. Sahip oLamayacağımız şey ßudur..
|
| Çar 03 Haz, 2009 01:34 |
|
 |
|
AsrIn YakIÅŸIkLIsI
|
Allaha emanet olunuz,bence bir-iki seanslik psikiyatr'dan birşey çıkmaz,insanın deşarj olmaya daihtiyacı var,doktorlar bunu sağlıyorlar ok mi? by by
|
| Çar 03 Haz, 2009 01:37 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
"LOTUS SENİ GEÇTE OLSA ANLADIM..SEN İYİ BİR İNSANSIN".. Hayatım boyunca en çok duyduğum cümlelerden biri bu..Bu gecikmeye o kadar çok rastladım ki..işte sorunlarımdan biri de buydu..yalnış anlaşılmak.. Önceleri bu cümleye inanmıyordum..Yani iyi insan olduğuma bir türlü inanmıyordum..ama öyle tecrübeler yaşadım ki şunu anladım:bunu bunu bunu bana yapıp eden insanlarla kendimi kıyaslayınca anladım ki hakikaten iyi bi
|
| Çar 03 Haz, 2009 15:16 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
AKREPLER VE LOTUS.. Akreportal'a yada akrepler arasına daha ilk adım attığım gün istenmedim..Daha ilk adımımı atmıştım ki dolaylıda olsa şu dendi bana:Seni istemiyoruz.. Ben böyle ön yargı böyle duvar gibi,taştan kalpler görmedim.. Akrepçe bir sezgimiydi dedim önceleri ama bence önyargıydı yada kadersel bir şey.. Seni istemiyoruz dedilerde başka birşey demediler.. Sanki orada herkes istenen i
|
| Per 04 Haz, 2009 14:48 |
|
|