Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Cum 10 Eyl, 2010 03:56

Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
KABALA ÜZERİNE.. 
Yazar Mesaj
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 37
İleti KABALA ÜZERİNE..
Misafirler sadece ilk 450 karakteri okuyabilir, Mesajin tümünü okumak icin Giriş Yap veya Kayit Ol.

KABALA ÜZERİNE..
Newton’un iddia ediyor ki gerçeklik benim dışımda mevcut durumda, ben var olsam da olmasam da.

Einstein’a göre, ben hızımla ilişkili olarak gerçeği algılıyorum. Gerçek benim dışımda mevcut, ama ben hızıma bağlı olarak onu algılıyorum.

Farklı bir yaklaşım iddia ediyor ki gerçeklik benim dışımda ve bende var olanların bir birleşimi. Bu kombinasyondan benim içimde ortaya çıkan ise bir resim ki bu resim dış

Çar 13 Oca, 2010 16:41
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 37
İleti Re: KABALA ÜZERİNE..
Misafirler sadece ilk 450 karakteri okuyabilir, Mesajin tümünü okumak icin Giriş Yap veya Kayit Ol.

Kabala Nedir?
Kabala, insanın evrendeki pozisyonunu incelemek ve araştırmak için gerekli olan doğru bir yöntemdir. Kabala Hikmeti, bize, insanın neden var olduğunu, neden doğduğunu, neden yaşadığını, yaşamının amacının ne olduğunu, nereden geldiğini ve bu dünyadaki yaşamını tamamladıktan sonra nereye gideceğini açıklar.

Kabala manevi dünyaya erişmenin bir yöntemidir. Kabala bize manevi dünya hakkında bilgi verir ve onu çalışarak b

Per 14 Oca, 2010 16:47
Profile bak E-posta
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 2 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list