Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Per 09 Şub, 2012 18:44

Konuya cevap yaz  [ 141 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
ÅžU AN İÇİNİZDEN GEÇENİ SÖYLEYİN:) 
Yazar Mesaj
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 39
İleti Re: ÅžU AN İÇİNİZDEN GEÇENİ SÖYLEYİN:)

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

ama malesef bir arkadaşım negatif etki aldığını söylemişti..

not:ne yazıkki hassas ve kırılganım..ve böyle kişiler etrafını ulaşılmaz ağlarla örmek zorunda kalıyor yaşamak için..evet yaşamak için..hayat o kadar kırıcı ki başka çare kalmıyor..

hayat o kadar kırıcı ki demişim.."Kırıcı"..Bu kelime çok hafif kalmış..yalnış terim seçmişim..neyse nasıl olsa ne demek istediğim anlaşılmıştır..yıkıcı yada yok edici demeliydim..

Cum 25 Eyl, 2009 13:27
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Burası hassas ve kırılgan insanlara daha uygun.. Kasvetli bir havası var ama asla negatif değil..

ama malesef bir arkadaşım negatif etki aldığını söylemişti..

not:ne yazıkki hassas ve kırılganım..ve böyle kişiler etrafını ulaşılmaz ağlarla örmek zorunda kalıyor yaşamak için..evet yaşamak için..hayat o kadar kırıcı ki başka çare kalmıyor..

hayat o kadar kırıcı ki demişim.."Kırıcı"..Bu kelime çok hafif kalmış..yalnış terim seçmişim..neyse nasıl olsa ne demek istediğim anlaşılmıştır..yıkıcı yada yok edici demeliydim..

böyle alıntı yapıyorum..çünkü bu satırları bugüne sığdırmaya çalışıyorum:)..

akreportalı okuyorum..yükselen akrebin diğerlerinden farkı bu kadar mı büyük..yerin dibine geçirilmiş yükselen akrep..

belki haklılar ama ben diyorum ki insan isterse herşeyi aşabilir..yükselen akrebi bile..insan isterse iyi özellikler kazanabilir bu hayatta.ki hayata geliş amacımızda budur zaten..gelişmek ve ilerlemek..(yani iyi olmak..)

Cum 25 Eyl, 2009 13:43
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

şuan buraya gelmek yerine eve gitseydim daha iyi olurdu aslında..aldığım gazateye saatler harcarım çünkü..herkes bir gazateyi bu kadar uzun sürede mi okur..ayrıca daha doğru düzgün birşey yemedim..ve gece az uyuduğumdan ssattlerce de uykuyaihtiyacım var..şuam yatsam belki akşama doğru kalkarım..bu uykuculuğumu hiç sevmiyorum..çünkü beni hayatın çok gerisine itiyor..tüm işlerim aksıyor..ve en çok da okumama engel oluyor..bugünde gazate okuyacağımı sanmıyorum..çünkü büyük ihtimal saatlerce uyuyacağım:(..

**

bazen diyorum ki artık burada yazmasam mı..çünkü bu yalnızlık benim için bile çok fazla..ama sanırım yazdıklarımı bir iki kişi de olsa okuyor..tamam burada fazla konuşan yok benden başka ama ben kendi kendimle konuşmaya o kadar alıştım ki bundan pek rahatsız olduğum da söylenemez..yeterki hayatımda utanacak bir şeyim olmasın..bunun dışında şu hayatta beni çok az şey rahatsız eder..yani beni en son rahatsız edecek şeylerdendir yalnızlık..ama ne yazıkki insan denen varlık yalnız olamıyor..illaki içinde bir yerlerde kalabalığı özleyen bir yer oluyor en yalnızların bile..olmasa buraya yazarmıyım..

**

NOT:Akreportaldaki şu yazıyı çok sevdim:

http://www.akreportalnet.com/portal/vie ... hp?t=23185

Cmt 26 Eyl, 2009 12:06
Profile bak E-posta
*Yılan*
*Yılan*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 31

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Cmt 26 Eyl, 2009 17:35
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Sal 29 Eyl, 2009 12:37
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çok iyi biliyorsunuz ki oradaki tek suçlu insan ben değildim..birçok masum olayan kişi vardı..ve hatta bazıları benimle iyi oynadı..bunu ispat edemem belki ama hiçbir kötülük sonsuza dek gizlenemez..diyeceksinz ki sen kendine bak..ben bakıyorum..sözüm bakmayanlara..

Çar 30 Eyl, 2009 15:53
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çok iyi biliyorsunuz ki oradaki tek suçlu insan ben değildim..birçok masum olayan kişi vardı..ve hatta bazıları benimle iyi oynadı..bunu ispat edemem belki ama hiçbir kötülük sonsuza dek gizlenemez..diyeceksinz ki sen kendine bak..ben bakıyorum..sözüm bakmayanlara..

Bu açıklamamı herkes üstün alınmaz inşallah..üstüne alması gerekenler alsın derim..

Çar 30 Eyl, 2009 16:25
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

hayatta hiçbir şey bu kadar acı veremez..hiçbirşey..

not:bahsettiğim bildiğiniz yalnızlık değil..bahsettiğim bir insanın yapacağı en büyük hataların sonucu olan yalnızlık..

Per 01 Ekm, 2009 12:06
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

hayatta hiçbir şey bu kadar acı veremez..hiçbirşey..

not:bahsettiğim bildiğiniz yalnızlık değil..bahsettiğim bir insanın yapacağı en büyük hataların sonucu olan yalnızlık..

Bunları yazıyorum ama eski dostlar samimiyetime ne kadar inanır bilmiyorum..

ve belki de birçok insan gülüp hepsine..çok acı bu..

Per 01 Ekm, 2009 14:38
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Bugünlerde yine kendi kendime açtığım yaralar acıyor..insan kendine ettiğini kimse edemezmiş..ne kadar acı çekiyorum..ve bu acının asıl nedeni de "insanların nefreti ve vicdanımın beni hiç rahat bırakmayan sesi"..ve bununla bir ömrü nasıl tamamlayacağım bilmiyorum..benim için tüm bunlar çok fazla..normal şartlarda hem bu şehri hem herkesi terkedip gitmeliyim..işte çözüm bu..ama hayat bir film yada masal değilki..tek çözüm bu ama bunu yapmam imkansız ne yazıkki..

Cum 02 Ekm, 2009 14:43
Profile bak E-posta

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Mavi Lotus malesef yazdıklarını 1.sayfanın sonuna kadar okuyabildim :) Sanıyorum forumu bir tür günlük haline getirmişsin ve bu da yazdıklarını sonuna kadar okuyamayışıma neden oldu fakat bu seni düşündürmesin benim gözlerim yoruldu onun için:) Fakat okuduğum yere kadar anladığım şey sanıyorum bu siteye üye olan birine yaptığın sitem haricinde onu seviyor olman ve sanırım senin bu seslenişine o kişinin karşılık vermeyişi/yada görmeyişi/yada görmezden gelişi(her ne ise) seni en azından okuduğum sayfanın(1.sayfanın) sonuna kadar içinde bulunduğun yalnızlık ve göstermek istemediğin tükenmişlik duygularına kısmen de olsa sebebiyet vermesi gibi bir intibah yarattı üzerimde(düşüncelerimde)..

'insanlarca anlaşılmayıp sevilmesem de hiç vazgeçmedim insanı anlamak ve sevmek çabasından..çünkü sevilip sevmiyorsanız ne anlamı olur ki yaşamanın'...

Evet bu yazdığım senin (1.sayfanın) en sonunda yazmış olduğun cümleden alıntıdır.Ve son derece doğru bir yargıdır.Fakat sorunsallardan biri sevgine karşılık bulamaman ise ki bana öyle geldi bunun çözümü çok basit dostum ! Seni seveni sevmeyi dene,güzel,çirkin...Yalnızca seni anlayabilen ve anlamaktan zevk alırken aynı zamanda sana gösterdiği sabır ve sebat ile seni kendine hayran bırakan birini sevmeyi dene..Kimya önemli biliyorum en azından benim için ten uyumu çok önemlidir lakin şunuda yazarken her zaman yaptığım gibi yazdıklarımı sadece sizin için değil aynı zamanda kendime hatırlatıcı olması için de yazarım ki söz altındır vel hasıl kelam her insanın varacağı yer 1'dir.Bu ister akrep ister aslan isterse balık olsun..İster çin burcu kaplan olsun,ister ejderha, isterse tavşan...

saygılar

Hatırlatma:Cem Garipoğlunun 29 Ekim 1991 doğumlu oluşu üzerine bu imzayı profilime eklemiş bulunuyorum.

İyi olalım,kötünün karşısında duralım,hakkı savunalım,haklıyı koruyalım asla ve asla yılmayalım...

Cmt 03 Ekm, 2009 00:45
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Mavi Lotus malesef yazdıklarını 1.sayfanın sonuna kadar okuyabildim :) Sanıyorum forumu bir tür günlük haline getirmişsin ve bu da yazdıklarını sonuna kadar okuyamayışıma neden oldu fakat bu seni düşündürmesin benim gözlerim yoruldu onun için:) Fakat okuduğum yere kadar anladığım şey sanıyorum bu siteye üye olan birine yaptığın sitem haricinde onu seviyor olman ve sanırım senin bu seslenişine o kişinin karşılık vermeyişi/yada görmeyişi/yada görmezden gelişi(her ne ise) seni en azından okuduğum sayfanın(1.sayfanın) sonuna kadar içinde bulunduğun yalnızlık ve göstermek istemediğin tükenmişlik duygularına kısmen de olsa sebebiyet vermesi gibi bir intibah yarattı üzerimde(düşüncelerimde)..

'insanlarca anlaşılmayıp sevilmesem de hiç vazgeçmedim insanı anlamak ve sevmek çabasından..çünkü sevilip sevmiyorsanız ne anlamı olur ki yaşamanın'...

Evet bu yazdığım senin (1.sayfanın) en sonunda yazmış olduğun cümleden alıntıdır.Ve son derece doğru bir yargıdır.Fakat sorunsallardan biri sevgine karşılık bulamaman ise ki bana öyle geldi bunun çözümü çok basit dostum ! Seni seveni sevmeyi dene,güzel,çirkin...Yalnızca seni anlayabilen ve anlamaktan zevk alırken aynı zamanda sana gösterdiği sabır ve sebat ile seni kendine hayran bırakan birini sevmeyi dene..Kimya önemli biliyorum en azından benim için ten uyumu çok önemlidir lakin şunuda yazarken her zaman yaptığım gibi yazdıklarımı sadece sizin için değil aynı zamanda kendime hatırlatıcı olması için de yazarım ki söz altındır vel hasıl kelam her insanın varacağı yer 1'dir.Bu ister akrep ister aslan isterse balık olsun..İster çin burcu kaplan olsun,ister ejderha, isterse tavşan...

saygılar

Evet sitem ettim günlüğümde insanlara..ama inananın bana bir kişi değilki sitem ettiğim..tüm portal..ama bu portaldakiler değil..Akreportal'ı kasdediyorum..ve inanın bana bana duydukları nefrette bir hususda haklılar..ve o hususa hiç girmeyeceğim..ama dediğiniz gibi tüm portal yanında kişilere özel sitemlerimde yok değil..mesela eski ve çok sevdiğim bir kız arkadaşım bunlardan biri..

not:Ve şunu belirtmeliyim..ne kadar haklısınız!.."sadece seni sevenleri sevmeyi dene..ve anlayanları ve anlarken de gösterdiği sabır ve sebat ile kendisine hayran bırakanları sev"..EVET NE KADAR DA HAKLISINIZ!..Bu gerçeğin farkındayım lakin gün oluyor insan bildiğini de unutabiliyor..hani halk arasında bir söz vardır:"Sev seni seveni dağdaki meşeysede sevme seni sevmeyeni İstanbul'da paşaysa da.."

Pts 05 Ekm, 2009 12:37
Profile bak E-posta

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Akrep burcu yada burçlarının örgütlenerek,tek çatı altında olma kaygısı taşıyarak böyle bi site kurması ne kadar ilginç değil mi ? Bu hiç ilginç gelmişmiydi size ? :) Bize benzeyen insanlarla yaptığımız kavgalar veya tartışmalar bizleri huzursuz eder çünkü gönülden bir bağ kurulmuştur gözlerin görmediği(!)...Bu bence insanı sınırladığı gibi onun her türlü yapısına(biolojik,fizyolojik,psikolojik vs..) terstir..Ama şu bir gerçektir ki akrep bir değişim ve dönüşüm içerisindedir ve artık bu ırkçı tutumları bırakmasının zamanı çoktan gelmiştir..Bugün iranın başında bulunan ahmedinejat ! Bırak iranı bilader biz nerde yaşıyoruz sen onu söyle derseniz ahanda sözde c.başkanımız abdullah gül nedir yani ne burcudur ???? :) Bu insanları hangi din ya da hangi evrendeki kozmik akım veya iyi irade veya adına ne derseniz işte o kabul eder ? Ya da hangi Tanrı :) İyi peki hadi gizliden gizliye biz olalım şimdilik ve üstün zannedip böbürlenerek bi yerlere sığdıramadğımız kibirimizi alıp...törpüliyelim ya da atamıyor musun kardeşim şu kibirini o zaman sen harbi bir akrepsin ve o zaman ben bir akrep değilim..Ama akrep erdem,bilgelik,öğretmenlik demekse.. O zaman sen bir akrep olamazsın...Akrep burcunun meşhur tanımındaki uç noktada olmak özelliği işte burda benim üzerime dikilmiş bir kaftan gibi niye mi bence akrep burcu her zaman iyi kişileri temsil eden bir burç olmalıdır çünkü bu ülkenin bir evladı olarak bu satırları yazabiliyorsam ay ve yıldız bayrağı profilimde dalgalanarak(en azından akrep portalda bu böyle :) bunu bir tek tanıdığım akrebe ve düşüncelerinden hiç bir zaman tereddüt duymadığım kişiye borçluyum Atatürk'e...Ama bu demek değil ki o yaşıyor olsaydı ona körü körüne bağlı olup onu peygamberleştirecektim ya da onu tanrılaştırıp peygamberi ben olacaktım :))) Genel olarak çok derinleşmiş bir soruna ışık tutmaya çalıştım anlaşılabilirsem ne mutlu...

Hatırlatma:Cem Garipoğlunun 29 Ekim 1991 doğumlu oluşu üzerine bu imzayı profilime eklemiş bulunuyorum.

İyi olalım,kötünün karşısında duralım,hakkı savunalım,haklıyı koruyalım asla ve asla yılmayalım...

Sal 06 Ekm, 2009 03:34
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

durup burda akrepleri şimdi size bir güzel şikayet edebilirim..lakin buna hiç yüzüm yok biliyormusunuz?..bir kere Akreportal'da ciddi bir hata işleyip oradan uzaklaştırıldım..ve en az onlar kadar kibirliyim belki de..kibirliyim dedim çünkü ben kendimi "özel ve farklı"buluyorum..bunun yalnış olduğunu biliyorum ama ne yazıkki böyle düşünüyorum..belki de bu yüzden yolum akreportal'a düşmüştü..belki de onlara benzediğimden onlarla karşılaşmıştım..

ve şunu da belirtmeden geçemeyeceğim..akrep özel bir burç..kesinlikle öyle..bunun zaten akreplerde farkında..ve bunu bile bile bunun daha azına razı olmazlar..Ve akrep olmayanları da aralarına alıyorlar..lakin hiçbir zaman onlardan biri olmıyorsunuz(gerçi ben kendimi biraz akrep görüyorum..çünkü yıldız haritamda güçlü akrep etkisi var)..ama şu da var:Portal'ın yöneticisi..yani siteyi kuran kişi..bence iyi bir insan..zaten öyle olmasa şuan burada olmazdım..kendini geliştirmiş birçok şeyi aşmış iyi niyetli ve merhametli bir insan Kral..Herşeye rağmen bana kaplılarını kapamadı..ki zaten bence "gerçek bir insanda"bunu yapmalıydı..keşke herkes O'nun kadar insan olsaydı..

anladığım kadarıyla oradaki bana genel bakış şu:Akreplerle oyun oynayan bir budala..ben oyun oynamayacak kadar kendim oldum orada..o yazıları içimden gelerek yazdım..plansız yazdım..hissettiğimi yazdım..çok kırıldım böyle algılanmama..bana herşey deyin,kabulümdür..ama oyuncu demeyin..bugün eve yine gözyaşlarıyla gideceğim..Allah kalbimi biliyor..ne desem boş..boş..

not:Bu rada size teşekkür ederim..aylardır kendi kendime konuşup duruyordum burada..gerçi ara sıra birkaç arkadaşta yazıyordu ama yine sesler duymak istediğiniz anlarınız oluyor işte..ve benim son aylardaki ruh halimde aynen öyle..yalnızlığa dayanıklıyımdır ama dedim ya son aylarda buna dayanmak çok güçleşmişti..

Sal 06 Ekm, 2009 14:49
Profile bak E-posta
*Yılan*
*Yılan*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 31

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çar 07 Ekm, 2009 12:14
Profile bak E-posta
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 141 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list