Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Per 09 Şub, 2012 18:44

Konuya cevap yaz  [ 141 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sonraki
ÅžU AN İÇİNİZDEN GEÇENİ SÖYLEYİN:) 
Yazar Mesaj
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 39
İleti Re: ÅžU AN İÇİNİZDEN GEÇENİ SÖYLEYİN:)

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

not2:burdan uzak kalsam bir türlü..hep gelsem bir türlü..uzak kalırsam akreportaldaki son zamanlardaki kaliteli konuları takip edemem..ama ne farkederki bilgi eğer nasipteyse 4 duvar arasında bile gelir beni bulur..

ve bir de burda olmayaalıştım ne yazıkki..gerçi tüm dostlar gidince(bir ikisi hariç)pek anlamlı değil ama ben zaten alışığım yalnızlığa..

not3:şuan akreportalda şu ilginç linki okuyorum..

illaki bu kadar karamsar mı olunacak insan hakında..yoksa ben mi fazla iyimserim..keşke insan denen varlık daha masum olsaydı..aklım çok kötü insanları almıyor benim..daha doğrusu görmemezlikten gelmeyi tercih ederim..

http://www.akreportalnet.com/portal/1-v ... sc&start=0

En son MAVİ LOTUS tarafından, Cmt 01 Ağu, 2009 18:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Cmt 01 AÄŸu, 2009 16:44
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

not2:burdan uzak kalsam bir türlü..hep gelsem bir türlü..uzak kalırsam akreportaldaki son zamanlardaki kaliteli konuları takip edemem..ama ne farkederki bilgi eğer nasipteyse 4 duvar arasında bile gelir beni bulur..

ve bir de burda olmayaalıştım ne yazıkki..gerçi tüm dostlar gidince(bir ikisi hariç)pek anlamlı değil ama ben zaten alışığım yalnızlığa..

not3:şuan akreportalda şu ilginç linki okuyorum..

illaki bu kadar karamsar mı olunacak insan hakında..yoksa ben mi fazla iyimserim..keike insan denen varlık daha masum olsaydı..aklım çok kötü insanları almıyor benim..daha doğrusu görmemezlikten gelmeyi tercih ederim..

http://www.akreportalnet.com/portal/1-v ... sc&start=0

Cmt 01 AÄŸu, 2009 16:49
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

ama merhametsiz olduğumu düşünmüyorum..kesinlikle merhametsiz değilim(çok şükür)

ve oradaki açıklama gibi benimde kendimden çok başkalarına yardımım vardır..kendimin sorunlarını geç farkederim ama bir başkasının hem sorunlarını hem kişiliğini daha kolay çözümleyebilirim..

Cmt 01 AÄŸu, 2009 17:15
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Paranokça olacak ama insanlar inşallah benimle alakalı olarak tedbirler almıyorlardır..yani az önce böyle bir yorum okudum da..ne kadar utanç verici bir durum olur o zaman..bu kadar mı bela bir insan oldum ben:(..tabi birçok başka neden de olabilir ama son yılların en tuhaf insanı ben olduğumdan başka bir ihtimal de aklıma gelmiyor doğrusu:(..

ama niçin ve neyle ilgili bir tebbirdir işte bu kadarını tahmin edemeyeceğim..

ve yine buradan eve ağlayarak gitmek zorundamıyım?..her gelişimde canımı yakacak birşey hep çıkıyor..insan bu kadar negatifliği nasıl olurda üzerine çeker bilmiyorum:(

Pts 03 AÄŸu, 2009 16:52
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Hani akreportala geri dönmek istiyorum ya..evet istiyorum..ama çok uzun bir süre sonra..kendimi dönüştürme yolunda çok yol alabilirsem dönmek istiyorum..yani görünen o ki benim oraya dönmem için daha uzun yıllar gerek:)..en az 5-10 yıl..belki daha fazla:)..yada belki kendimi dönüştürmeyi hiç başaramayacağım..

ama ne olursa olsun çocuk yaştan beri verdiğim insan olma mücadelesini bırakmayacağım..

**

Ve bu ortam bile(akrep-burcu) benim için çok fazla..yani burada olmam bile lütuf aslında..

İşte bu yüzden oraya geri dönmemem için tedbirlere gerek yok diyorum..

peki neden mi geri dönmek istiyorum..ve neden mi burdayım..

hala mı bunu soruyorsunuz bana..sizler neden burdaysanız aynı sebeplerle burdayım..

Kral bir forumda şunu yazmıştı:Bizler yarı deli sayılırız..

işte ben de aynı nedenlerle buradayım..akıl tam olsa niye bulunalım buralarda..

Allah hepimize akıl nasip eder inşallah..ve huzur..ve mutluluk..ve insanlık..

Sal 04 AÄŸu, 2009 16:06
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Hani akreportala geri dönmek istiyorum ya..evet istiyorum..ama çok uzun bir süre sonra..kendimi dönüştürme yolunda çok yol alabilirsem dönmek istiyorum..yani görünen o ki benim oraya dönmem için daha uzun yıllar gerek:)..en az 5-10 yıl..belki daha fazla:)..yada belki kendimi dönüştürmeyi hiç başaramayacağım..

ama ne olursa olsun çocuk yaştan beri verdiğim insan olma mücadelesini bırakmayacağım..

**

Ve bu ortam bile(akrep-burcu) benim için çok fazla..yani burada olmam bile lütuf aslında..

İşte bu yüzden oraya geri dönmemem için tedbirlere gerek yok diyorum..

peki neden mi geri dönmek istiyorum..ve neden mi burdayım..

hala mı bunu soruyorsunuz bana..sizler neden burdaysanız aynı sebeplerle burdayım..

Kral bir forumda şunu yazmıştı:Bizler yarı deli sayılırız..

işte ben de aynı nedenlerle buradayım..akıl tam olsa niye bulunalım buralarda..

Allah hepimize akıl nasip eder inşallah..ve huzur..ve mutluluk..ve insanlık..

Bu yazıya ek olarak şunu da yazmak istiyorum:Akreportal'a geri dönüp şamaroğlanı yada günah keçisi olmaya hiç niyetim yok:)..Daha kötüsü orada kalplere giremedim..ve ben nefret dolu bir ortamda asla yaşayamam..çok fazla acı çeker ve yine bir sürü olumsuzluk ve küskünlük biriktiririm yüreğim de ki yüreğim artık çok yoruldu böyle birikimler için..bu yaşta bir insan sadece huzur ve insanlarla iyi anlaşmak ister..kavga değil..

Sal 04 AÄŸu, 2009 17:07
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

ama bir açıdan bakınca bu bile masum geliyor..

ki zaten o açıyı kimselere izah edemiyorum..bunu izah edebilmem için beni çok yakınen tanımanız lazım..yada benimle bu hayatı yaşarken hep yanımdaymış gibi olmanız lazım ki anlayasınız..

anlatamadım yine..

hayatta tek amacım etrafımdaki insanları mutlu etmek oldu..bunun için nasıl bir mücadele verdiğimi bir Allah bir de ben bilirim..

ama birçok kişiyi mutlu edemedim,edemiyorum..çünkü kalpleri o kadar kararmış ki..bazen kalplerinin yerinde ne var diye meraak ettiğim dahi oluyor..

özetle şu hayatta sevmek mücadelesi veriyorum..

kimse bana inanmıyorum ama şu hayattaki tek amacım:insan olmak..ama kalpsiz bir ortamda bu o kadar zorki..

En son MAVİ LOTUS tarafından, Cmt 08 Ağu, 2009 17:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Cmt 08 AÄŸu, 2009 17:13
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

ama bir açıdan bakınca bu bile masum geliyor..

ki zaten o açıyı kimselere izah edemiyorum..bunu izah edebilmem için beni çok yakınen tanımanız lazım..yada benimle bu hayatı yaşarken hep yanımdaymış gibi olmanız lazım ki anlayasınız..

anlatamadım yine..

hayatta tek amacım etrafımdaki insanları mutlu etmek oldu..bunun için nasıl bir mücadele verdiğimi bir Allah bir de ben bilirim..

ama birçok kişiyi mutlu edemedim,edemiyorum..çünkü kalpleri o kadar kararmış ki..bazen kalplerinin yerinde ne var diye merak ettiğim dahi oluyor..

özetle şu hayatta sevmek mücadelesi veriyorum..

kimse bana inanmıyor ama şu hayattaki tek amacım:insan olmak..ama kalpsiz bir ortamda bu o kadar zorki..

ne güzel tesadüf..bu yazıyı yazdıktan hemen sonra saate baktım..ve saat:17:26 idi..biliyorum yalnız değilim..hiç olmadım..ve olmayacağım inşallah..

Cmt 08 AÄŸu, 2009 17:15
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

bu bence çok karamsar bir varsayım..evet varsayım..insan kendini de sevebilir başkalarını da..nedir bu karamsarlık anlamıyorum..bu kadar mı dar ve kara bakmaktasınız hayata..ondan anlaşamadık sanırım..

insan aciz bir varlık..herşeyi yaradana iemanet..yaradan kalbine sevmek düşüncesini veriyor..ve bu büyük hissi verirken neden bencilce sınır koysun ki..yaradana sevmek hissi vermek mi güç gelecek..sevgiyi tek kişinin kendi benliği ile sınırlayacak..

kimse kusura kalmasın..yaradan aciz değil..

Cmt 08 AÄŸu, 2009 17:50
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

hayır bu karamsarlık değil..ne yazıkki acı gerçek..ama Allaha şükürki bir kaç gerçek dostum ve sevenim var..ama dedimya sadece birkaç kişi..

En son MAVİ LOTUS tarafından, Çar 12 Ağu, 2009 14:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Cmt 08 AÄŸu, 2009 18:11
Profile bak E-posta
*Yılan*
*Yılan*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 31

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çar 12 Ağu, 2009 11:25
Profile bak E-posta
*Yılan*
*Yılan*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çar 12 Ağu, 2009 11:28
Profile bak E-posta
*Yılan*
*Yılan*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Cum 14 AÄŸu, 2009 21:36
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

yani direkt alıyorlarmı?..

o halde bence korkmayın..neden korkacaksınız ki..

orası sadece lotusa yaramadı..bir O sevilmedi..diğer hiç kimse için tehlike teşkil edeceğini sanmıyorum..

Pzr 16 AÄŸu, 2009 15:32
Profile bak E-posta
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

**

İnsanlığın sorunlarını çözmek için şu 2 kelime yeterli:sevgi ve saygı..

ama kaç milyar yıldır var olan insanlık hala bu 2 kelimeyi hayata geçiremedi..pes doğrusu..

ama ben yinede ümitlerimi yitirmek istemiyorum..çünkü insanlık bir 10 yıl evvele göre sanki bu anlamda epeyce ilerledi..sanki bu 2 kelimenin anlamını biliyorda uygulamaya geçiremiyor..ha gayret diyesim geliyor..

ama dedimya fazla iyimser de olabilirim..

Pts 17 AÄŸu, 2009 15:25
Profile bak E-posta
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 141 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list