|
 |
 |
| Yazar |
Mesaj |
|
POİSON
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
benim kafamı karıştıran bu,tedavülden kaldırılan,bir göz damlası vardı.(Refresh)şimdi bulamıyorum.bu doktorlarıda anlamakta baya zor..tam iyileştiren değilde,sürekli onlara gebe kalınacak ilaçlar yazıyorlar.acaba brokrat yemini böylemi.buda tartışılır...
|
| Pts 27 Mar, 2006 13:06 |
|
 |
|
yalnızefe
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 17 Haz, 2006 23:21 İleti: 1293 Yaş: 26 Konum: MuĞLa
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
15 yaşımda orta kulak ameliyatı ve apandisit tedavisi oldum..O günden beri her hangi ağır bir hastalık olmadı..Sadece yılda bir kere hava değişiminden dolayı soğuk algınlığı olur o kadar..O da 4-5 günde geçer : )))
_________________ -İlk pazarlanan şey nedir? Yasak Meyve
-Onu ilk pazarlayan kimdir? Havva
-O şeyin pazarlandığı ilk kişi kimdir? Adem
-Peki bu sürecin başlamasına sebep olan kimdir? Şeytan
-Ve bu pazarlamadan doğan hadise sonucunda yaptırım uygulayan kimdir? Tanrı
|
| Çar 20 Eyl, 2006 13:31 |
|
 |
|
platonusss
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
bütün akreplerde göz sorunu vardır nedenmi vücutlarının en güçlü oldugu kadar en hassas organıdır.benim göz hastalıgım çok ciddi boyuttaydı körlükten döndüm işin ilginç tarafı 1000 1 görülüyo ve genelde japonlarda ama ben japon degilim he he arkadaşlar akrep hayvanını biliyosanız aşırı gerildiginde ve zor durumda oldugunda hayvanın vücudunda aşırı elektirik oluşurmuş ve buda hayvanı yok edermiş biz bunu akrebin kendi kendini sokması sanırız ama olan bu akrep burcu insanı da aynen öyledir gerginlik ve stres kendi kıyametimizi hazırlıyo bundan uzak durmak lazım
|
| Pts 02 Tem, 2007 23:34 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com