| Yazar |
Mesaj |
|
KuKi
|
 aKReP KıZMıŞSa
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Akrep en büyük silahının düşünce gücü olduÄŸunu genellikle bilmez. Ama bir Akrebin sık sık ‘ bana ÅŸu kiÅŸi bu kötülüğü yaptı ama kendisi de benzer bir durum yaÅŸadı’ dediÄŸini duyarsınız. EÄŸer kendi düşünceleriyle olayları yönlendirme ve yaratma yeteneÄŸinin farkındaysa düşünce gücüyle zarar vermeye kalkışır. Öncesinde iki acı cümleyle sokmadan rahat etmez ama. Yoksa Akrebin kıskaçlarında kalan zehir kendisini yakar bitirir. Düşüncelerinden nasıl bir senaryo geçtiÄŸini ancak bir Akrep kendisi bilir. Bir de uzun zamandır en yakın arkadaşı iseniz siz bilebilirsiniz. Yoksa hep gizdir Akrebin ne düşündüğü ve nasıl bir intikam yöntemi uyguladığı. Genellikle size fiziksel ve ruhsal anlamda acı verecek, kendisine yaÅŸattığınız duygunun bir benzerini yaÅŸadığınızı hayal eder. Siz o acıyla boÄŸuÅŸurken, boÄŸazınızı sıktığını hayal eder. Bunu günlerce, gecelerce en derininde hissederek, beynine, benliÄŸine kazıyarak yapar. Bir ÅŸekilde, bir gün O’nun öfkesini oradan kazıyıp çıkaramazsınız bu nedenle. Sonra bekler. Sabırla bekler. Bazen bu bekleyiÅŸ 10 yıl kadar sürer. Ve bir gün sizin benzeri bir durum yaÅŸadığınızı duyar. Rahatlar ve tekrar bu durumu yaÅŸamanız için sinsi ve içten bir dilek gönderir evrene.
alıntı...
En son KuKi tarafından, Cmt 17 Şub, 2007 22:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
|
| Cmt 17 Åžub, 2007 18:46 |
|
 |
|
KEDİ
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cmt 17 Åžub, 2007 19:30 |
|
 |
|
gizli
*Yılan*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Pzr 18 Åžub, 2007 17:29 |
|
 |
|
EffEndY
*SiyahAkrep*
Kayıt: Pzr 07 May, 2006 21:44 İleti: 957 Yaş: 28 Konum: istanbul
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
|
| Pzr 18 Åžub, 2007 21:28 |
|
 |
|
gizli
*Yılan*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Pts 19 Åžub, 2007 21:55 |
|
 |
|
TheGirlofSuN
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
akrep akrebe kızarsa ne olur söyleyeyim. iki tarafın intikam güdüleri ve yukarıda da bahsedilen evrensel denge herikisinide ateş denizine yuvarlar.. çünkü işin içinde bütün aşırılıklar ve korkunçluklar vardır. ne zaman dururlar _? içlerinden biri diğerini kendi için yok ettiğinde dururlar.. akrep için ölüm yada yok ediş her zaman can çıkması değildir. akrep sanal yada düşünsel olarak öldürdümü o iş orda biter..
|
| Sal 20 Åžub, 2007 10:57 |
|
 |
|
nautiluss
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
neyse geçelim konuya. akrebin intikamı bazen hiçbir şeyle uğraşmadan gerçekleşir. benim durumumda mesela. bana zararı olan insan mutlaka bir gün zarar görüyor, bu durum çok uzun sürede gerçekleşmiyor yakın zamanda olup bitiyor. ben lise yıllarındayken okulun ve yaşadığım semtin en belalı serserilerinden biri okulda bana çarpıp önüne baksana deyip kızmıştı. cevabını alması çok uzun sürmedi: iki dakika sonra sigarayla yakalanıp müdürün odasına yollandı ve bir süre sonra okuldan atıldı. ağabeyimle çok kötü kapıştık, iki ay sonra iflas etti. bir arkadaşım bana küfretti kapıştık iki gün sonra trafik kazası geçirdi. tabii bundan daha fazla örnek var. bu kadarı yeterlidir herhal.
|
| Sal 20 Åžub, 2007 12:07 |
|
 |
|
Armagedon
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Sal 20 Åžub, 2007 12:12 |
|
 |
|
yalnızadam
*GriAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
_________________ İnsanın dostu yoktur,saadetin vardır...
|
| Sal 08 May, 2007 05:35 |
|
 |
|
OceansKing
*GriAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
_________________ insanlar yaşadıkça ihtiyarladıklarını sanırlar, halbuki yaşamadıkça ihtiyarlarlar.
|
| Sal 08 May, 2007 10:48 |
|
 |
|
EFENDY01
Kayıt: Pzr 18 Şub, 2007 05:30 İleti: 91 Yaş: 41 Konum: adana
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Sal 08 May, 2007 12:20 |
|
 |
|
KuKi
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cum 14 Arl, 2007 17:09 |
|
 |
|
intuition
*SiyahAkrep*
Kayıt: Çar 05 Eyl, 2007 20:36 İleti: 3560 Yaş: 34 Konum: MUĞLA
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
ben en uzun süre kendime kızabiliyorum.başkalarına olan kızgınlığım çabuk geçiyor.yoksa ben bir akrep değilmiyim?hele şimdilerde daha sabırlı daha tevekkeliyim.yoksa yalnız efenin dediği gibi yaptığım kaçış da ben ,tevekküle mi sığınıyorum 
| Cum 14 Arl, 2007 17:19 |
|
 |
|
yalnızefe
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 17 Haz, 2006 23:21 İleti: 1293 Yaş: 26 Konum: MuĞLa
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
intuition yazdı: ben en uzun süre kendime kızabiliyorum.başkalarına olan kızgınlığım çabuk geçiyor.yoksa ben bir akrep değilmiyim?hele şimdilerde daha sabırlı daha tevekkeliyim.yoksa yalnız efenin dediği gibi yaptığım kaçış da ben ,tevekküle mi sığınıyorum 
Marsın Kovanın evi olan 11. evde..Dolayısıyla rahat etmiyor.. Senin huzursuzluk yaratıp hemen üstüne sakinleşmen bundan dolayı.. Ayrıca insanların hareketlerine genelde tav oluyorsundur.. Ayrıca yükselenin ve duygu burcun Başak.. Sürekli bir kusur arama yolunda olduğu için yakın çevrendeki insanların tavırları ve durumları seni sürekli rahatsız ediyor.. Bundan kurtulmak zor değil.. İğneyi kendine batırmıyor değilsin..Kendini fazla yormamak için başkalarına kızman bundan olsa gerek. Bu yüzden de mide problemlerin olabilir..
_________________ -İlk pazarlanan şey nedir? Yasak Meyve
-Onu ilk pazarlayan kimdir? Havva
-O şeyin pazarlandığı ilk kişi kimdir? Adem
-Peki bu sürecin başlamasına sebep olan kimdir? Şeytan
-Ve bu pazarlamadan doğan hadise sonucunda yaptırım uygulayan kimdir? Tanrı
|
| Cum 14 Arl, 2007 18:40 |
|
 |
|
SERÇE
*SiyahAkrep*