Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Sal 22 May, 2012 09:05

Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 
Akrep Burcu ve cocuk karekteri 
Yazar Mesaj
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 33

İleti Akrep Burcu ve cocuk karekteri

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Akrep burcunda doğan çocuk, neşeli hareketli, enerjik, cana yakın bir tiptir. Zekası sayesinde herşeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Onun için eğitilmesi de zor değildir. Tam aksine bu cesur çocuk problemlerden, zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Onun için derslerinde başarılı olur.

Ancak o gizlilikten hoşlanan ve biraz da sinsi bir tiptir. Kendisine verilmeyen şeyi hileye kaçarak elde etmeyi ister. Buna da yine fazla zeki ve cesur olması yol açar. İşte çocuğun bu zeka ve cesaretini uygun alanlara yöneltmek gereklidir. Böylece o hislerini daha kolay açıklar ve gizli kapaklı işlere de kalkmaz. Böylece ileride hayatta çok başarılı olur. Ona haşinlik, çekingenlik, ve içine kapanmanın doğru olmadığını öğretirken büyük bir sevgi ve şevkat gösterin. Çocuk sevildiğini anlayınca kendisine de size de güvenir ve bu sayede mutlu olur.

Herşey göründüğü gibi değildir....

Pzr 10 Arl, 2006 00:30
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

YaÅŸ: 41

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Ay Ay bir akrep yiğenim var. Oğulcan; Şu anda 3.sınıfa gidiyor. Hiper aktif, şimdiden yaramazlık ve akıl konusunda nam salmış durumda adını duyan kaçıyor. Kız kardeşim oldukça yıprandı.. Oğulcan'ı durdurabilene aşkolsun.

Sal 12 Arl, 2006 14:51
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 26

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Bi de bunun üstüne yükselenim Koç, duygu burcum Boğa..Kapana kısılmış durumdayım (:

-Peki bu sürecin başlamasına sebep olan kimdir? Şeytan
-Ve bu pazarlamadan doğan hadise sonucunda yaptırım uygulayan kimdir? Tanrı

Sal 12 Arl, 2006 20:06
Profile bak E-posta WWW
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

YaÅŸ: 41

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çar 13 Arl, 2006 11:13
Profile bak
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 23
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çar 07 Kas, 2007 22:15
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 30
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Akrep burcunda doğan çocuk, neşeli hareketli, enerjik, cana yakın bir tiptir. Zekası sayesinde herşeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Onun için eğitilmesi de zor değildir. Tam aksine bu cesur çocuk problemlerden, zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Onun için derslerinde başarılı olur.

Ancak o gizlilikten hoşlanan ve biraz da sinsi bir tiptir. Kendisine verilmeyen şeyi hileye kaçarak elde etmeyi ister. Buna da yine fazla zeki ve cesur olması yol açar. İşte çocuğun bu zeka ve cesaretini uygun alanlara yöneltmek gereklidir. Böylece o hislerini daha kolay açıklar ve gizli kapaklı işlere de kalkmaz. Böylece ileride hayatta çok başarılı olur. Ona haşinlik, çekingenlik, ve içine kapanmanın doğru olmadığını öğretirken büyük bir sevgi ve şevkat gösterin. Çocuk sevildiğini anlayınca kendisine de size de güvenir ve bu sayede mutlu olur.

Kesinlikle bizim bucur akrebi anlatiyor bu yazi.. Okadar zeki ki bucur, tabi bir okadarda tatli, sirin cana yakin, sevecen.. Daha yeni bir yasinda ve Ayni bir maymun gibi, ne yaprasan aynisini yapiyor :D

Çar 07 Kas, 2007 23:15
Profile bak
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 31

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Ay Akrep’in çekiciliÄŸi mıknatıs gibidir. Enerjisi tükenmez. Fakat bunu kontrol altına alamazsa oldukça yıkıcı olabilir. Hiç bir meydan okuma onun için ürkütücü deÄŸildir ve hiç bir ÅŸey imkansız deÄŸildir. Dış etkenler ya da diÄŸer kiÅŸiler onun yolunun üstüne taÅŸ koyamaz.

Per 08 Kas, 2007 11:25
Profile bak
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 7 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list