|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 7 ileti ] |
|
Akrep Burcu ve cocuk karekteri
| Yazar |
Mesaj |
|
X_1
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 20 May, 2006 21:20 İleti: 1118 Yaş: 33 Konum: xx
|
 Akrep Burcu ve cocuk karekteri
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Akrep burcunda doğan çocuk, neşeli hareketli, enerjik, cana yakın bir tiptir. Zekası sayesinde herşeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Onun için eğitilmesi de zor değildir. Tam aksine bu cesur çocuk problemlerden, zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Onun için derslerinde başarılı olur.
Ancak o gizlilikten hoşlanan ve biraz da sinsi bir tiptir. Kendisine verilmeyen şeyi hileye kaçarak elde etmeyi ister. Buna da yine fazla zeki ve cesur olması yol açar. İşte çocuğun bu zeka ve cesaretini uygun alanlara yöneltmek gereklidir. Böylece o hislerini daha kolay açıklar ve gizli kapaklı işlere de kalkmaz. Böylece ileride hayatta çok başarılı olur. Ona haşinlik, çekingenlik, ve içine kapanmanın doğru olmadığını öğretirken büyük bir sevgi ve şevkat gösterin. Çocuk sevildiğini anlayınca kendisine de size de güvenir ve bu sayede mutlu olur.
_________________ TÜRKİYE ATATÜRK'TÜR
ATATÜRK TÜRKİYE'DİR.
Herşey göründüğü gibi değildir....
|
| Pzr 10 Arl, 2006 00:30 |
|
 |
|
SERÇE
*SiyahAkrep*
Kayıt: Sal 16 May, 2006 18:37 İleti: 628 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Ay Ay bir akrep yiğenim var. Oğulcan; Şu anda 3.sınıfa gidiyor. Hiper aktif, şimdiden yaramazlık ve akıl konusunda nam salmış durumda adını duyan kaçıyor. Kız kardeşim oldukça yıprandı.. Oğulcan'ı durdurabilene aşkolsun.
_________________ Olmaz olmaz deme hiç.
|
| Sal 12 Arl, 2006 14:51 |
|
 |
|
yalnızefe
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 17 Haz, 2006 23:21 İleti: 1293 Yaş: 26 Konum: MuĞLa
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
-Onu ilk pazarlayan kimdir? Havva
-O şeyin pazarlandığı ilk kişi kimdir? Adem
-Peki bu sürecin başlamasına sebep olan kimdir? Şeytan
-Ve bu pazarlamadan doğan hadise sonucunda yaptırım uygulayan kimdir? Tanrı
|
| Sal 12 Arl, 2006 20:06 |
|
 |
|
SERÇE
*SiyahAkrep*
Kayıt: Sal 16 May, 2006 18:37 İleti: 628 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Çar 13 Arl, 2006 11:13 |
|
 |
|
akrep.24ekim
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Çar 07 Kas, 2007 22:15 |
|
 |
|
AyaSofya
*SiyahAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Alıntı: Akrep burcunda doğan çocuk, neşeli hareketli, enerjik, cana yakın bir tiptir. Zekası sayesinde herşeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Onun için eğitilmesi de zor değildir. Tam aksine bu cesur çocuk problemlerden, zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Onun için derslerinde başarılı olur.
Ancak o gizlilikten hoşlanan ve biraz da sinsi bir tiptir. Kendisine verilmeyen şeyi hileye kaçarak elde etmeyi ister. Buna da yine fazla zeki ve cesur olması yol açar. İşte çocuğun bu zeka ve cesaretini uygun alanlara yöneltmek gereklidir. Böylece o hislerini daha kolay açıklar ve gizli kapaklı işlere de kalkmaz. Böylece ileride hayatta çok başarılı olur. Ona haşinlik, çekingenlik, ve içine kapanmanın doğru olmadığını öğretirken büyük bir sevgi ve şevkat gösterin. Çocuk sevildiğini anlayınca kendisine de size de güvenir ve bu sayede mutlu olur.
Kesinlikle bizim bucur akrebi anlatiyor bu yazi.. Okadar zeki ki bucur, tabi bir okadarda tatli, sirin cana yakin, sevecen.. Daha yeni bir yasinda ve Ayni bir maymun gibi, ne yaprasan aynisini yapiyor 
_________________ Gökten kalbe, kalpten dile, dilden kulağa, Yaradana yakışır bir ilham olayım... Ulaşayım sonsuzluğa....
|
| Çar 07 Kas, 2007 23:15 |
|
 |
|
ayakrep
Kayıt: Cum 26 Ekm, 2007 16:42 İleti: 98 Yaş: 31 Konum: istanbul
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Ay Akrep’in çekiciliÄŸi mıknatıs gibidir. Enerjisi tükenmez. Fakat bunu kontrol altına alamazsa oldukça yıkıcı olabilir. Hiç bir meydan okuma onun için ürkütücü deÄŸildir ve hiç bir ÅŸey imkansız deÄŸildir. Dış etkenler ya da diÄŸer kiÅŸiler onun yolunun üstüne taÅŸ koyamaz.
|
| Per 08 Kas, 2007 11:25 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 7 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com