 |
 |
 |
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 1 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Kayıt: Sal 22 Şub, 2005 11:33 İleti: 4598 Yaş: 35
|
 Kova - İkizler
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
___________________________________________________
[align=center]Kova - İkizler[/align]
Bu ışıltılı beraberlik daha iyi olamazdı herhalde! İkinizde entelektüel hava elementi olduğunuz için kitaplar, konular, seyahatler, şakalar, partiler, zengin bir sosyal hayat ve başka aktiviteler hayatınızdan eksik olmayacaktır.
Kova burcuna neden İkizler burcu ile evlendiğini sorun. Cevabı çabuk ve net olacaktır: "Eğlence için". İyi bir psikolog tüm çiftlerin diğer bütün nedenleri bir kenara bırakarak sadece bir sebep yüzünden evlenmelerini önermişti. Sonuç olarak, birlikte geçirdiğiniz zaman "eğlenceli" olmalı. Bu psikolog sizin ve İkizlerin birlikteliğini onaylıyor.
Aranızda öyle bir iletişim var ki, ikinizi de yoruyor. Arada bir şehir dışına çıkarak rahatlamak isteyebilirsiniz. İkinizin de kafalarınız hızlı işler, çok hızlı düşünürsünüz. Başkaları size yetişmekte zorlanabilir. Sevgilinize tanıştırmak istediğiniz çok arkadaşınız var. Birlikte arkadaş çevreniz genişleyecektir. Birbirinizle de iyi arkadaş olursunuz.
İkizler burcunun yataktaki oyunculuğu ve yaratıcılığı hoşunuza gidecektir. İkiniz ne kadar modern olsanız, serbest bir ilişki ne kadar cazip görünse de dikkatli olun, ikinizden biri incinebilir. İkizler yeni akımlara kapılsa da çok özgür bir ilişki ikiniz içinde iyi bir fikir sayılmaz. Doğum haritalarınızda su elementleri yoksa, romantizme ihtiyaç duymazsınız.
İlişkiniz dört dörtlük olacaktır, birbirinize çok uygunsunuz. Birbirinize olan güveniniz, saygınız ve birlikte olmaktan aldığınız zevk hiç azalmayacaktır.
_________________ "Akrepsen Yalnızlığına Sımsıkı Sarıl Çünkü O Senin Tek Dostundur"
|
| Pzr 15 Oca, 2006 21:47 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 1 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com
|
 |
|