Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Sal 22 May, 2012 08:42

Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Kova'nın Öğrenecekleri 
Yazar Mesaj
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 28

İleti Kova'nın Öğrenecekleri

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Kova burcu herkesin kabul edip geçtiÄŸi ÅŸeyleri lüzumsuz, yararsız ve akıldışı görerek tecrübeye sırtını çevirir. Bu yüzden birçok Kova anne-babasının tavsiyelerini önemini ancak birçok kayıtan sonra veya kendisi evlatlarını büyütüp onlardan benzer ÅŸekilde ukalalık gördüğü zaman anlar. Oysa bazı ÅŸeyleri tecrübe sahiplerinden öğrenmekte ve onların tavsiyelerine kulak vermekte büyük fayda vardır. Amerika’yı herkesin yeniden keÅŸfetmesinde bir fayda yoktur. Daha önce denenmemiÅŸ daha verimli bir yol ve usul bulmak için bile, önce; daha evvel nelerin denendiÄŸinin bilinmesi gerekir.

Kova insanı duygusal açıdan serinkanlılık ve bağımsızlık sayesinde birçok dert ve üzüntüden kurtulduÄŸunu düşünür. Ona göre insanların sığınmak için birilerini aramaları, yardım istemeleri ve bazı güçlü duygu ve tutkular yaÅŸamaları yanlıştır. Gerçi bu düşüncede haklılık payı büyüktür ama, Allah(cc)’ın insan ruhunda yarattığı tutku, istek ve duygular, büyük meyveler verebilecek çileleri yeÅŸertir. Bu yoÄŸun ve büyük çileleri çekmek, sonunda onun tatlı meyvesini yetiÅŸtirecektir. Kovanın, “Neden bu kadar tutkuyla istiyor, seviyor, baÄŸlılık duyuyor” diye itiraz ettiÄŸi duygusal insanlar, Kovanın hayalini kuramayacağı ruhsal deneyimleri yaÅŸayarak tadarak öğrenirler ve Kovanın bu konuda Akrep burcundan alacağı önemli dersler mevcuttur. Belki Kova hayatta acı çekmez ama tat da almaz. Sadece acının, tadın ve diÄŸer her ÅŸeyin üzerinde fikir yürütür.

Per 25 Ekm, 2007 16:07
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 39
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Benim çin burcum kova(fare).biliyorum sen çin burçları hakkında fikir yürütmüyorsun..ama ben inanıyorum çin ve hint v.b. burçlara..çünkü hayat birçok şeyin karışımı..hayat bu karmaşa içinde bir düzene sahip..hemde çok dengeli bir düzene..neyse Kova duygusal bir değil..Ama ben diyorum ki iyiki duygusal burçlar olan yengeç,akrep etkisindeyim..yoksa dediğin gibi saf mantık büyük bir eksik olurdu benim için..gerçi bu aşırı duygusallığın çok acısını çektim lakin dediğin gibi çok şey de öğrendim..

"ALEM HEPİMİZE YETER,BİR LOTUS MU FAZLA GELDİ?.."

VE YİNE DİYORUM:"İLLAKİ İNSAN OLMAK"..

Per 25 Ekm, 2007 16:43
Profile bak
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 2 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list