İkizler Burcuna Alınabilecek Hediyeler

ikizler burcuna hangi hediyeler alınır, ikizlere hangi hediyeler alınabilir, ikizler için hediyeler, ikizler burcuna hed

İkizler Burcu (Gemini) 21 Mayıs - 21 Haziran
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

İkizler Burcuna Alınabilecek Hediyeler

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Prş 03 Ağu, 02:08

İkizler Burcuna Alınabilecek Hediyeler
Resim

Gözlemlemek, algılamak, hareket halinde bulunmak için doğmuş İkizler burcu insanlarına dünya, öğretilerle doludur ve harcanacak bir saniye bile yoktur. Aynı anda birkaç hayatı yaşayabilirler. Tekdüzelikten ve can sıkıntısından nefret ederler. Yeni düşüncelere açıktır. Meraklıdır, araştırıcıdır. El becerileri çok gelişmiştir ve konuşurken bile elleri hareketlidir.

* Bol bol konuşup yazışabileceği Cep telefonu

* Kitap (bilimsel araştırma, biyografi, bilim kurgu, şiir, matematik)

* Olasılıkla ilgili zeka oyunları, kelime oyunları

* Ses kayıt cihazı

* Play station

* Kaliteli bir fotoğraf makinesi

* Çok fonksiyonlu kalemler

* Akıllı saat veya bileklik

* Güzellik malzemeleri ve vitaminler

İkizler Burcu Erkeği İçin Alınabilecek Hediyeler: İkizler okumayı çok sever, çok satan kitaplardan hediye edebilirsiniz. İkizler seyahat burcu olduğu için seyahat çantası alabilirsiniz. Herhangi bir yere gidebileceği uçak biletine bayılacaktır. İkizler burcu işe yarayan, fonksiyonel minik aksesuarlara bayılır. Arabası için geniş açılı dikiz aynası veya içeceğini koymak için özel bir aksesuar hoşuna gidecektir. Hatırlamak istediği şeyleri yazarak not almak yerine, konuşarak kaydetmesi günlük hayatını kolaylaştıracaktır. İkizler evde pek oturmaz, çoğunlukla dışarıdadır; gününü rahatça yaşayabileceği, her an tüm bilgilere ulaşabileceği yeterli tüm verilere ve bilgilere ulaşabileceği iyi bir telefona sahip olması gerekir.

İkizler Burcu Kadını İçin Alınabilecek Hediyeler: İkizler kadını sürekli haberleşmek ister. Şık bir kalem seti ya da donanımlı bir cep telefonu, tablet, dizüstü bilgisayar gibi insanlarla sürekli iletişim halinde olmasını sağlayan şeylere bayılır. İkizler kadını yeni aksesuarlarla dış görüntüsünü değiştirmeyi sever. Ona takı ve küçük bir deri sırt çantası alabilirsiniz. Sık seyahat ettiği için yeni bir bavula her zaman ihtiyacı olabilir. İkizler kadını aynı anda birkaç şey birden yapmayı sevdiği için ona çalışırken müzik dinleyebileceği kablosuz bir kulaklık alabilirsiniz. Kitabını yolculuklarda ya da yatağında gece yanındaki kişi uyurken okuyabilmesi için pilli minik okuma lambasına bayılacaktır. Yazmayı seven İkizler kilitli şık bir günlük defteri ile çok mutlu olacaktır.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“İkizler Burcu (Gemini) 21 Mayıs - 21 Haziran” sayfasına dön