|
 |
 |
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 3 ileti ] |
|
Nvidia'yı bekleyen büyük tehlike!
| Yazar |
Mesaj |
|
SiPaHi
Haberci
|
 Nvidia'yı bekleyen büyük tehlike!
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Biz zamanların iddialı bellek üreticisi Rambus, grafik çipi üreticisi Nvidia'yı hafıza mimarisi patentlerini izinsiz kullandıkları iddiasıyla mahkemeye verdi. Rambus, Nvidia'nın içlerinde çipset ve grafik işlemcilerinin de bulunduğu 17 Rambus ürününün patentini ihlal ettiğini iddia ediyor.
Eğer davayı Rambus kazanırsa Nvidia tazminat ödemenin yanında bahsi geçen ürünlerin satışını durdurmak zorunda kalacak. Rambus'un başkan yardımcısı Tom Lavelle, Nvidia ile anlaşma konusunda görüşmekte olduklarını belirtirken, Nvidia tarafından ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
Rambus daha önceleri de rakip hafıza üreticileriyle hafıza piyasasını tekeline almakta olduğu hakkında çeşitli sorunlar yaşamıştı. Nvidia'nın da son dönemlerde başı dertten kurtulmuyor. Bazı laptop PC'lerin hatalı üretilen Nvidia ekran kartlarıyla piyasaya sürülmesi, Nvidia'nın büyük bir yük altına girmesine sebep olmuştu.
(CHIP)
_________________ Biz ki üç kıtaya hakim Osmanlının torunlarıyız..
Hastuurrrr Haydeee Breee Ya Alllah...!!!!!
|
| Pts 14 Tem, 2008 15:16 |
|
 |
|
cahraz
*SiyahAkrep*
|
 Re: Nvidia'yı bekleyen büyük tehlike!
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Per 28 AÄŸu, 2008 21:01 |
|
 |
|
AkrepKral
Portal Yöneticisi
|
 Re: Nvidia'yı bekleyen büyük tehlike!
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Nvidia'yı neden bilmiyorum bir türlü sevmedim. Ati'nin kullandığım hiçbir kartında sorun yaşamadım. Hala M.Ö.'den kalma ilk PC'de bulunan 8 mb bellekli Ati Rodeon kartı aynı PCde kullanırım. Yeni PC'de ve Dizüstünde Nvidia var sorun çıkarsalarda çıkarmasalarda özellikle PC'deki kart sinsi sinsi PC'nin kuyusunu kazıyor gibi geliyor bana. Ummadığım hatalarda ilk hedefim.
_________________ "Akrepsen Yalnızlığına Sımsıkı Sarıl Çünkü O Senin Tek Dostundur"
|
| Per 28 AÄŸu, 2008 22:27 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 3 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com