Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Sal 22 May, 2012 08:20

Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
kaderin cilvesi 
Yazar Mesaj
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 37

İleti kaderin cilvesi

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Size bir liste vereceÄŸim...
Avustralya.
Kanada.
İsveç.
Arjantin.
Slovakya.
Fransa.
İsviçre.
Belçika.
Polonya.
Nedir bunlar?
Katledilmemek için Lübnan'dan kaçıp, "çocuklarıyla" birlikte Türkiye'ye sığınan ülkelerin bir bölümünün listesi.

Şunlar da açıklamalar...
Avustralya Başbakanı, "Zor günümüzde yardım elini uzatan Türkiye'ye yürekten teşekkür borçluyuz."
Kanada Başbakanı, "Türk yetkililerin insani çabası, takdire değer bir dostluk örneği... Unutmayacağız."
Polonya Dışişleri Bakanı, "Vatandaşlarımız, bize kucak açan Türkiye'de güvende."
İsveç Dışişleri Bakanı, "İnsani yardımlarından ötürü Türkiye'ye minnettarız."

Åžimdi size bir liste daha vereceÄŸim...
Avustralya.
Kanada.
İsveç.
Arjantin.
Slovakya.
Fransa.
İsviçre.
Belçika.
Polonya.
Bunlar nedir peki?
Bizim "çocuk kasabı" olduğumuzu öne süren Ermeni Soykırımı'nı kabul eden ülkelerin bir bölümünün listesi...

Kaderin cilvesi böyle bir şey işte.

yılmaz özdil sabah gazetesi yazarı

Pts 24 Tem, 2006 12:06
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

YaÅŸ: 41

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Pts 24 Tem, 2006 12:13
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Pts 24 Tem, 2006 12:27
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

SEVGİLİ KASIM YAĞMURU KENDİNİ VE ÜLKENİ SAĞLAMDA HİSSETMEK İSTİYORSUN (BEN ÖYLE HİSSETTİM) HAYATIN KENDİSİ BU EVET ONLARIN BİRBİRLERİNE OLDUĞU GİBİ BİZEDE DÜŞMANLIK İÇİN HER ZAMAN BİR SEBEBİ OLACAK BİZİM ELİMİZDE ARMUT TOPLAMASIN BİR ZAHMET

Pts 24 Tem, 2006 12:36
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

tam anlamıyla değil belki ama etkili de olmadığı kesin osmanlıyı yıkmak için tam yedi cephede çatıştırdılar buna rağmen tam olarak etjkili olamadılar şimdi cumhuriyetimizi 77 yerinden kahpeçe vurmaya calışıyorlar ...

Pts 24 Tem, 2006 12:49
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

BEN BU GÜNE KADARKİ HÜKÜMETLERİN DIŞ POLİTİKADA YETERSİZ VE ETKİSİZ OLDUĞUNU GÖZLEMLİYORUM DAHA ETKİLİ BİR DIŞ POLİTİKA GEREKLİ BENCE BUNLAR UZMANLIK KONUSU. HÜKÜMETİN BU GÖREVLERDE ETKİLİ POLİTİKALAR BELİRLEYİP DIŞ POLİTİKAYA UZMAN KİŞİLER ATAMASI GEREKİYOR. SENİN TEPKİNİ VE KAYGINI ÇOK İYİ ANLIYORUM HÜKÜMET BU İŞİ ADAM GİBİ YAPSA BİR SORUN KALMAZ AMA BAK NE DİYECEĞİM BEN NE FARKETTİM BİLİYORMUSUN SAVUNMACI ZİHNİYETTEN VAZGEÇMELİYİZ,ÇÜNKÜ BU ZİHNİYET SUÇLAMAYI KABUL ETME İHTİMALİ GİBİ BİR TEHLİKEYİ BARINDIRIR.BEN ERMENİ SOYKIRIMININ OLDUĞUNA İNANMIYORUM. BU ETKİLİ BİR POLİTİKA İÇİN YETERLİDİR ASLINDA YANİ ONLARIN YAKIŞTIRMALARINA KARŞI KENDİMİ VE ÜLKEMİ SAVUNMAM ELİMDEKİ DELİLLERİ ORTAYA KOYAR VE GEREKLİ DİPLAMASİYİ SAĞLARIM YETER. BÖYLE BİR ŞAÇMALIĞI İDDİA ETMEKTEN ÖTEYE NE YAPABİLİRLER?

Pts 24 Tem, 2006 13:00
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

bana en çok ne koyuyor biliyor musun gerçekten çok güçlü bir ülkenin vatandaşı olduğumun farkındayım bunun farkında olmayan lar ise bizi yöneten gelmiş geçmiş tüm insanlar ( atam haricinde ) o insanları oraya kim koyuyor bununda bilincinde değilim .. . düşünsene altın da f1 ferrari var onu kullanmaya çalışan tipin traktöre bile binmeye cesareti yok...

Pts 24 Tem, 2006 13:36
Profile bak E-posta
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

evet konuya gelince,bu ülkelerin bir çoğu bizim asil bir toplum olduğumuzu biliyor.ve bu olayda beni çok gururlandırdı.ama malesef bir insan 7 sinde nasıl sa 70 sindede odur.karekter meselesi yani.yarın yine unuturlar gibi? umarım hiç unutmazlar bunları.neden diyecek olursanız,türkler soyludur,yardımseverdir,saygılı ve yaklaşımcıdır.özelikle kim olursa olsun candan misafirperverlerdir diyen amerika,ıraka girişlerine izin vermediğimiz için,soy sop dinlemeden küfür ettiler bize.yazıklar olsun,belki iyiyiz hoşuz ama,unutmasınlar!!türkiye akrep burcudur.her şey yapmalarına izin verir,ama sakın şerefimizi ayaklar altına almaya kalkmasınlar.bekleriz hiç ummadıkları anda sinsice zehiri bırakırız.buna yüzlerce örnek var açsın baksınlar tarihe. gelmiş geçmiş en tehlikeli gerillada bizleriz.damarımıza basmasınlar.

Pts 24 Tem, 2006 22:34
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 36
İleti Re: kaderin cilvesi

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Per 18 Eyl, 2008 23:53
Profile bak
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 9 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list