Çılgın manken kovuldu
Cumhuriyet Kadınları projesi kapsamında Tansu Çiller'e benzemek için estetik ameliyat olan Çiğdem Savaş katıldığı canlı yayında büyük bir sürpriz ile karşılaştı.
Tansu Çiller’e benzemek için estetik olan Manken ÇiÄŸdem SavaÅŸ, Kanaltürk'teki 'Orada Neler Oluyor' programının canlı yayınında büyük bir ÅŸok yaÅŸadı. ‘’Cumhuriyet Kadınları’’ projesi sahibi Seyhan Soylu canlı yayına telefon ile baÄŸlanarak, projenin önüne geçtiÄŸini düşündüğü SavaÅŸ için, ‘’ Çok inatçı bir kızdır. İnat etti estetik oldu, plastik makyaj ile Tansu Çiller’e benzeyebilirdi. Estetik haberleri ile projenin önüne geçti. Projede artık Çiller olarak kendisine yer vermeyi düşünmüyorum’’ dedi.
Televizyon Gazetesi'nin haberine göre programa katılan Soylu, ‘’ Yeni Çiller ile dün akÅŸam el sıkıştık. Bu isim en az SavaÅŸ kadar gündemde olacak birisidir’’ derken , SavaÅŸ'ın ameliyatı ile ‘Cumhuriyet Kadınları’ projesini gölgelediÄŸini kendilerinin bu durumdan çok rahatsız olduklarını SavaÅŸ’a hiç kimsenin proje kapsamında Çiller’e benzemek zorundasın demediÄŸini de ekledi.
Artık Tansu Çiller olamayacağını öğrenen SavaÅŸ bir müddet sessizliÄŸini koruduktan sonra, ‘’Åžok oldum, çok üzüldüm programdan hemen sonra Seyhan Soylu'ya gideceÄŸim ve alınan rolü geri talep edeceÄŸim'' dedi.