Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Per 09 Şub, 2012 18:31

Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ] 
Bu manken çıldırmış olmalı! 
Yazar Mesaj
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 41
İleti Bu manken çıldırmış olmalı!

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Bu manken çıldırmış olmalı!Çiğdem Savaş, benzerine az rastlanan bir ameliyata giriyor. Savaş yüzünün tamamını değiştirecek ve 2. Çiller olacak!21 Temmuz 2008 18:01

Manken Çiğdem Savaş, Tansu Çiller'e benzemek için estetik oluyor. Gözyaşları içinde 'Artık hayatıma Tansu Çiller yüzüyle devam edeceğim' diyen manken ameliyat masasına bugün yattı.

Ameliyatı üstlenen doktor İlker Manavbaşı 'İnsanlar onu Tansu Çiller'in kız kardeşi sanacaklar' dedi.

19 Temmuz'da startı verilen Cumhuriyet Kadınları Defilesi'nde Türkiye'nin ilk bayan başbakanı Tansu Çiller'i canlandıran manken Çiğdem Savaş, bıçak altına yattı.

Ameliyat masasına yatmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Savaş, gözyaşları içinde konuştu. Korktuğunu ama kesinlikle vazgeçmeyeceğini belirten Savaş, " Annem ve babam çok üzgün, onlar da bu ameliyata karşılar fakat ben kesin kararımı verdim. Herkes gibi ben de deli olduğumu düşünüyorum. Gerçekten bu yaptığım çok çılgınca. Tansu Hanım, 25 yaşlarındayken gerçekten çok hoş bir bayanmış, ben de ona benzemek için bıçak altına yatacağım" diye devam etti.

Birkaç dakikalık bir proje için 6-7 saatlik bir operasyon geçirecek ve hayatının sonuna kadar bu değişiklikle yaşayacak olan Savaş, " İyi olduğuna inandığım bir proje teklif edilirse, başka ameliyatlara da girebilirim" dedi. Kendisine daha önce de bu tarz teklifler geldiğini söyleyen Opr. Dr. İlker Manavbaşı ise ameliyattan hemen sonra psikolojik tedaviye de başlanılacağını ifade etti. Manavbaşı, "6-7 saat sürecek olan ameliyatta Çiğdem Hanım'ın vücudunun bazı bölgelerinden alınacak yağlarla kaş,burun ve yanak bölgesine dolgu yapacağız. İnsanlar onu Tansu Çiller'in kız kardeşi sanacaklar. Bu ameliyatın geri dönüşü olmadığından bir çok defa Çiğdem Hanım'la görşmeler yaptık ve kendisini her defasında geri çevirmeye çalıştık fakat kendisi bize çok kararlı olduğunu söyledi." dedi. Basın toplantısının ardından Savaş ameliyata alındı.

Resim

fanatikligin bukadarınada pes yani

AnLayasım yok
ÖyLesine işte...
Resim

Çocuk olsam yeniden

WWW.genelportal.com/derthane

Sal 22 Tem, 2008 15:17
Profile bak WWW
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 29

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Uma Thurman’a benzerliÄŸi ile dikkatleri üzerine çeken manken ÇiÄŸdem SavaÅŸ yaklaşık iki yıl önce Antalya’dan İstanbul’a geldi. 23 yaşındaki manken ÇiÄŸdem SavaÅŸ kısa sürede podyumların aranan mankeni olmayı baÅŸardı.

Antalya'da yıllardır mankenlik yapan ve İstanbul'dan çeşitli ajanslar tarafından dikkat çekilip transfer edilen Çiğdem Savaş, kendisinden oldukça emin. Savaş; "Benim hiçbir yerimde estetik yok, ben kimseyle polemiğe girmeden işime gücüme bakıyorum, birçok film ve dizi teklifi gelmesine rağmen, özellikle mankenlik işinde başarılı olmak için uğraşıyorum. Şu anda hiçbir dizi ve filmlerde oynamak istemiyorum, çünkü eğitimini almam şart, yaptığım işi kesinlikle hakkıyla yapmak istiyorum" dedi.

benim hiç bir yerimde estetik yok demiş:)e şimdi...

Geçtiğimiz haftalarda ünlü bir futbolcunun genç bir mankene taciz mesajları gönderdiğinin konuşulduğunu yazmıştım. O manken sonunda sessizliğini bozdu ve Akşam gazetesinin Siesta ekine kapak oldu. Mankenin adı Çiğdem Savaş... Duymamış olabilirsiniz ama emin olun bundan sonra epey duyacaksınız. Peki Çiğdem Savaş'ın üstü kapalı olarak söylediği bu futbolcu kimdi ? Savaş 'bir dönem çok ünlüydü. Boyu kadar oğlu var' gibi ipuçları verdi. Öğrendiğime göre bu kişi Tanju Çolak'mış... Yani gol kralı Tanju Çolak.... Tabii bu Çiğdem Savaş'ın iddiası. Bakalım Tanju Bey bu iddialara ne cevap verecek?

evet haklı,polemiklere girmeden işini yapıyor:)))

Ankara Keçiören Sanatoryum’da 86. ÅŸubesini açan Komegene çiÄŸ köfte zincirlerinin açılışına katılan manken ÇiÄŸdem SavaÅŸ, günlerce gündemden düşmeyecek bir iddiayı ortaya attı.

SavaÅŸ yaptığı açıklamada; “Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Kadınları gösterileri olacak, ben de bu gösterilerde Türkiye’nin ilk bayan baÅŸbakanı Tansu Çiller hanımefendiyi canlandıracağım. Plastik makyajla Tansu Çiller’e benzetileceÄŸimi söylediler ben de doktorum İlker Manavbaşı ile görüşerek estetikle Tansu Çiller hanıma benzemek istedim ve önümüzdeki günlerde bu ameliyatı olmaya karar verdim.

Yaklaşık 6 saat sürecek operasyonla artık hayatıma Tansu Çiller yüzüyle devam edeceÄŸim” ÅŸeklinde konuÅŸtu. Gazetecilerin yüzünüzün ÅŸeklini deÄŸiÅŸtirmek için ne kadar ücret aldınız sorusunu üzerine de SavaÅŸ; “Ben bu iÅŸi para için yapmadım. Kimse bana para falan teklif etmedi ben Türkiye’de birçok yerde düzenlenecek bu gösterilerde iÅŸimin hakkını tam vermek için böyle bir karara vardım” dedi. Açılışta bulunan diÄŸer manken İlknur SoydaÅŸ da ÇiÄŸdem SavaÅŸ’ın bu kararı karşısında oldukça ÅŸaşırdı. SoydaÅŸ; “ÇiÄŸdem SavaÅŸ’ın böyle bir karar alması beni oldukça ÅŸaşırttı. Ben ÅŸoktayım bana 1 milyon dolar verseler yine yüzümü baÅŸkasına benzetmek için estetik olmam” ÅŸeklinde konuÅŸtu...

işte böyle kısa bir magazin turu...
sevgili kedi teşekkürler...

Sal 22 Tem, 2008 15:26
Profile bak E-posta WWW
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 30
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Sal 22 Tem, 2008 15:54
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 38

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

haklısın cahraz .. sıyırmış bu ..

"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."

Sal 22 Tem, 2008 16:12
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 31
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Sal 22 Tem, 2008 18:46
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 28

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

İnsanoğlu kendi güzelliğinin farkına varsa keşke. Bu mankenin daha güzel yüzü var belkide, bunun farkında olmamak ne kötü. Demek ki yalnızca elle tutulan aynaya bakmakla olmuyor. O aynanın arkasında başka bir ayna daha var.

Sal 22 Tem, 2008 19:05
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 20

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Madem ki fetva bize ait
Verin ki basak bagrina mührümüzü

Çar 23 Tem, 2008 00:36
Profile bak E-posta
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 35

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

valla güzel soru

Çar 23 Tem, 2008 13:44
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 29

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..

Çar 23 Tem, 2008 14:25
Profile bak
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 34
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

http://www.akreportalnet.com/portal/kurallar-vt2.html

Çar 23 Tem, 2008 18:59
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 30
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çar 23 Tem, 2008 21:56
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 36
İleti Re: Bu manken çıldırmış olmalı!

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Sal 16 Eyl, 2008 00:44
Profile bak
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 12 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list