|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
Medikal Astroloji- Ay 1. evde
| Yazar |
Mesaj |
|
yalnızefe
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 17 Haz, 2006 23:21 İleti: 1293 Yaş: 26 Konum: MuĞLa
|
 Medikal Astroloji- Ay 1. evde
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Deviasyon, geniz eti, çarpık dişler, görme kusurları, solgun yüz, nadiren sindirim problemleri, farenjit, orta kulak iltihabı, boğaz kuruluğu, baş ağrısı, bazen horlama v.s gibi KBB rahatsızlıklarının birincil karşılıklarıdır..
Kişiye anaçlık ve korumacı bir yüz ifadesi verir. Anlayan ve anlayış gösteren, merhamet eden görüntüyü fazlasıyla yansıtır.
Ay 1. evdeki etkiler kişinin zaman ilerledikçe kilo almasını hızlandırabilir. Kişi çocukluk döneminde fazlasıyla KBB hastalıklarına yakalanmış ve bunların tedavileriyle uzun yıllar uğraşmıştır ve uğraşmaktadır.
Donuk ve sabit bir yüz ifadesi vermesi nedeni ile ilk bakışta dışarıya yansıttığı görüntü soğuk karşılanabilir.
Alıngan ve çekingen bir yüz ifadesi verir fakat kişi bunu her ortamda yansıtmaz.
_________________ -İlk pazarlanan şey nedir? Yasak Meyve
-Onu ilk pazarlayan kimdir? Havva
-O şeyin pazarlandığı ilk kişi kimdir? Adem
-Peki bu sürecin başlamasına sebep olan kimdir? Şeytan
-Ve bu pazarlamadan doğan hadise sonucunda yaptırım uygulayan kimdir? Tanrı
|
| Pzr 02 Mar, 2008 01:11 |
|
 |
|
heaven
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 29 Ekm, 2005 16:23 İleti: 2207 Yaş: 31 Konum: Akrep Diyarı
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Pts 03 Mar, 2008 01:09 |
|
 |
|
esmeralda
Astroloji Editörü
Kayıt: Cum 02 May, 2008 23:35 İleti: 1873 Yaş: 29 Konum: izmir-ankara
|
 Re: Medikal Astroloji- Ay 1. evde
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Deviasyon, geniz eti, çarpık dişler, görme kusurları, solgun yüz, nadiren sindirim problemleri, farenjit, orta kulak iltihabı, boğaz kuruluğu, baş ağrısı, bazen horlama v.s gibi KBB rahatsızlıklarının birincil karşılıklarıdır..
Kişiye anaçlık ve korumacı bir yüz ifadesi verir. Anlayan ve anlayış gösteren, merhamet eden görüntüyü fazlasıyla yansıtır.
Ay 1. evdeki etkiler kişinin zaman ilerledikçe kilo almasını hızlandırabilir. Kişi çocukluk döneminde fazlasıyla KBB hastalıklarına yakalanmış ve bunların tedavileriyle uzun yıllar uğraşmıştır ve uğraşmaktadır.
Donuk ve sabit bir yüz ifadesi vermesi nedeni ile ilk bakışta dışarıya yansıttığı görüntü soğuk karşılanabilir.
Alıngan ve çekingen bir yüz ifadesi verir fakat kişi bunu her ortamda yansıtmaz.
sevgili efe,medikal balık burcu başlığınızdaki linkten geldim bu sayfaya dün okumuştum ilgimi çekmişti,bende kendi çapımda medikal astroloji diye değilde gezegenlerin 1.evde yani yükselen burcumuza yerleşince fiziksel olarak nasıl bir görünüm verdiğini,sağlık olarak en çok hangi bölgemizi etkilediği hakkında minik bi yazı hazırlamıştım,izniniz olursa yine sizin başlığınıza ilave edeyim,bilgilerimizi karşılaştırmış oluruz paylaşmış oluruz....
|
| Cum 09 May, 2008 01:40 |
|
 |
|
yalnızefe
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 17 Haz, 2006 23:21 İleti: 1293 Yaş: 26 Konum: MuĞLa
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
-Onu ilk pazarlayan kimdir? Havva
-O şeyin pazarlandığı ilk kişi kimdir? Adem
-Peki bu sürecin başlamasına sebep olan kimdir? Şeytan
-Ve bu pazarlamadan doğan hadise sonucunda yaptırım uygulayan kimdir? Tanrı
|
| Cum 09 May, 2008 01:51 |
|
 |
|
esmeralda
Astroloji Editörü
Kayıt: Cum 02 May, 2008 23:35 İleti: 1873 Yaş: 29 Konum: izmir-ankara
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cum 09 May, 2008 01:56 |
|
 |
|
esra
|
 Re: Medikal Astroloji- Ay 1. evde
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cum 29 May, 2009 21:58 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com