|
 |
 |
ABD.BAŞKANLIK SEÇİMLERİ-OBAMA'NIN HOROSKOP ANALİZİ
| Yazar |
Mesaj |
|
EffEndY
*SiyahAkrep*
Kayıt: Pzr 07 May, 2006 21:44 İleti: 957 Yaş: 28 Konum: istanbul
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Uzun süredir ilgilenmediğim dünya gündemiyle ilgilenme fırsatı buldum bu aralar. Önceliğim de Barack Obama oldu. Fiziksel portresini falan hiç akrepsi bulmamıştım; en basitinden yüz hatları pek tutarlı değil, boyu da mesela 1.85, bir akrep yükselen için imkansız gibi bir şey, ama ırksal özelliklerindendir herhalde demiştim. Bu süreçte bizzat kişiliğiyle, tavırlarıyla, savunduğu politikayla falan da ilgilenme fırsatı bulunca, hiç de akrepsi nitelikler taşımadığını düşünmeye başladım, kontrol etme ihtiyacı duydum. Karşıma çıkan ilk iki kaynakta da yükseleninin Kova olarak gözüktüğünü gördüm. Şahsen bana çok daha yakın ve tutarlı geldi. Ilımlı yapısı, adalete vurgusu, uzun süre hukuk eğitimi görmesi, yüzündeki özgür ama hafif alaycı ifade vs. En başından bir aslan akrep karışımından bir demokrat çıkması pek görülebilecek bir şey değil. Ben böyle bir karışımdan daha çok en azılı muhafazakar ya da bir diktatör çıkmasını beklerim (Örn: Benito Mussolini).
_________________ BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
|
| Sal 24 Haz, 2008 19:04 |
|
 |
|
dark
*SiyahAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
|
| Cum 01 AÄŸu, 2008 13:47 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com