Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Pzr 20 May, 2012 06:29

Konuya cevap yaz  [ 80 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
RUHSAL ENERJİ ASTROLOJİSİ 
Yazar Mesaj
*GriAkrep*
*GriAkrep*

YaÅŸ: 35
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

KonuÅŸuyoruz....niye okumuyorsunuz...

Bu ne ve nasıl bir oyun?

Al misketlerimi ver misketlerimi..Oynamak istemiyorum,zorlama beni..
Gözüme giren çöp değil artık,bir demir gibi....

Buz gibi ve merhametsiz akrep olacağım artık.
Bu negatif enerjiyi nereden almıştım ben:)

Cum 20 Haz, 2008 18:02
Profile bak
*GriAkrep*
*GriAkrep*

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Dilediğin gibi ol Lotus..Cevaplamak için cevapla ve ne kadar güçlü biri olduğunu göster dünyaya.Ödül bir ciklet bir marlboro.
Ne olmak istiyorsan o ol.
Bu senin için bir nevi terapiymiş ama ben terapist değilim,iyiki değilim.Terapiste benim ihtiyacım olsa dinlermiydin?
Yaşayan bir ölüye dert verecek kadar düşüncesiz değilim.

Ben herkesi motive ederim.Bu sana özel değil.Pozitif bakış açısı benim yapımda var.Umutsuzluğun kötü bir hastalık olduğuna inanırım.
Lakin sorularımı yanıtsız bırakan,okumayan birine sürekli müsahama gösterecek kadar aptal biride değilim.
İnsanların kimliklerine aptal yada akıllı ibareleri koymak gerekmiyor Lotus.

Sana hem teselli verdim hemde kendine nasıl yardım edebileceğini gösterdim.
Kendine nasıl yardım edebileceği öğretilmiş biri,bilgisini başkalarıylada paylaşır.
Onlarada öğretilmiştir,bu bir zincirdir.

Bakıyorsun ama görmüyorsun..
Bu başlıkta verdiğim kitapları okudunmu?
İstersen gürle yine,kalmasın içimde:)
Sen kendine yardım etmek istemiyorsun.

Ben okudum ama bildiğimi okumadım.Araştırdım,düşündüm.
Keşke bunu yapacağına sende bana birşeyler öğretseydin!
Bana hareketlerimin kısıtlanacağını ve hayallerimden vazgeçmemi söylediler ama dinlemedim.
Çekim yasasını daha iyi anlamak için fizik okudum.
Kendimi sadece doktorların bilgisine bırakmadım.Bana zarar veren ağrıkesicileri bıraktım.Ve bu yöntemlerin önemli ölçüde yardımıyla iyileştim ,iyileşiyorum.Şu an yapamayacağımı söyledikleri herşeyi yapabiliyorum.Yakında yeniden dağcılık günlerime geri döneceğimede inanıyorum.

Kaç kere başarısızlığa uğradım bilmiyorum ama hiç vazgeçmedim.Çünkü ben kendime yardım etmeyi gerçekten istiyordum.
Dünya üzerinde pek çok insan bu bilgiyle önemli ölçüde sağlık sorunlarının üstesinden geliyor.Hayallerine kavuşuyor.

Annen diyeceksin elbet:Biraz araştırsaydın başkaları üzerinde çok etkili çalışılamayacağını öğrenirdin.İnancın ne kadar önemli olduğunu.

Benim sorunum o kitaplarda adı geçen kişilerin yanında önemsiz.Kitapları önemle okusaydın boynu kırılıp solunum cihazına bağlı insanların şu an dünyayı dolaştığını bilir,yaşayan bir ölü olmak yerine kendin için birşeyler yapmaya başlardın.

En son elisa tarafından, Cum 20 Haz, 2008 21:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Cum 20 Haz, 2008 18:35
Profile bak
*GriAkrep*
*GriAkrep*

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çin tıbbına göre de bedende enerji meridyenleri var.Ve ''chi''yaşamsal güç olarak adlandırılıyor.Enerji çakralar zamanla tıkandığı için hareket edemiyor.Ve zamanla her tıkanmış çakra bir hastalığa davetye çıkarabiliyor.
Bu düşünceye göre mesela kanser hücrelerin suçluluk duygusuyla kendi kendini yoketmesiyle ortaya çıkıyor.
Ülser,migren gibi pek çok hastalığı psikolojik sorunlarımızın tetiklediğini biliyoruz.

Akupunktur,refleksoloji,kulak akupunktur u...Hepsi vücuttaki enerji akışını sağlamak için.
Tai chi de bir yöntem.Aynı zamanda savunma sanatı.
Ama bana göre tek başına uygulanan yöntemlerin arasında en kolay ve sağlıklı yol reiki.

Cum 20 Haz, 2008 19:11
Profile bak
*GriAkrep*
*GriAkrep*

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Bir akrep ölümden korkmaz,muhtaç olmaktan korkar.Birgün aciz kaldığında,yardım tekliflerini geri çevirerek kibirli bir davranış içinde olduğunu görür.Eksikliklerinin farkına varır.
Ekmek elimize geçene kadar pişirilir,dağıtılır,iş bölümü yapılır.Hepimizin birbirine ihtiyacı var.
Kendimize bakamayacak kadar hastalandığımızda yardım almıyormuyuz?

Bu akrep olmamla ilgili birşeydi,senle alakalı değildi.Güçle ilgili başlığa o an aklıma gelen herşeyi yazmıştım.Üstüne alınman doğal yani.
Düzeltmem gerekti.

Pluton 3.evde konuşmaya derinlik verir.Uzun yazmamın nedeni budur Lotus.

Cum 20 Haz, 2008 20:35
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 39
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

tespitlerinin çoğu doğru..ama hala negatif enerji kokuyor..

ve akrep olmak:tamamen düşündüğüm gibi..zayıfları küçümsemek..ona yardım yerine tokat vurmak..

oysa tokat yerine bir gül de uzatabilir insan..

evet birçok sorunum pluto 1.ev ile ilgili..çünkü bu yerleşim:çok zor hayat koşulları getirir..

benim istediğim sadece anlayış ve sevgi..istememelimiyim?..dünya sevgi ile dönmüyormu?

YAŞADIĞIM TRAVMAYA GELİNCE:"ŞEREFSİZLİĞİM TRAVMASI "GEÇİCİ "DEĞİLDİR..Belki sonsuza dek sürer..

"ALEM HEPİMİZE YETER,BİR LOTUS MU FAZLA GELDİ?.."

VE YİNE DİYORUM:"İLLAKİ İNSAN OLMAK"..

Cmt 21 Haz, 2008 09:29
Profile bak
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 80 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list