Başak - Boğa Uyumu

başak burcu boğa burcu uyumu, başak boğa uyumu nasıldır? başak ve boğa mutlu olabilir mi? başak boğa uyumu, başak boğa uyumlu mu, başak boğa aşk uyumu, başak boğa ilişki uyumu, başak boğa ilişkisi, başak boğa cinsel uyumu

başak burcunun uyum tablosu, başak burcu uyum tablosu, başak burcu en uyumlu burç, başak burcu hangi burçlarla daha iyi anlaşır? başak burcu uyumu, başak burcu aşk uyumu, başak burcu cinsellik uyumu, başak burcu evlilik uyumu, başak burcu hangi burçla anlaşır
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Mesajlar: 4681
Yaş: 47
Kayıt: Sal 22 Şub, 11:33

Başak - Boğa Uyumu

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici » Pzr 15 Oca, 20:45

Resim

Başak - Boğa Uyumu

Başak Boğa Uyumu - Başak burcu ile Boğa burcu anlaşabilir mi?

Sevgili Başak eğer bir Boğa'ya aşık olmuşsanız ona sıkı sarılın! Bu büyülü bir beraberlik olacaktır. İçgüdüsel olarak birbirinizin ihtiyaçlarını anlıyor ve güven duygusu veriyorsunuz. İkinizde toprak burcusunuz. Gerçekçisiniz, birbirinize güvenebilmek ve destek olmak sizler için çok önemlidir. Güvendiğiniz sevgilinizin ise işinde başarısız olması sizi çıldırtır. Bu Boğa ile olmayacaktır.

Boğa burcu kolay kolay sinirlenmez, öfke nöbetleri yoktur ama size gerçekten kızarsa bunu hayat boyu unutamazsınız. Başak burcu, Boğa'nın öfke nöbetlerine sebep olmayacaktır ama nadiren de olsa buna tanık olursa korkacak ve incinecektir. Böyle bir durumda en iyisi Başak insanının sakin olup o konuyu başka bir zamana bırakması olacaktır.

Boğa insanı tenseldir, dokunmaktan ve dokunulmaktan çok zevk alır. Sizin tarafınızdan çok sevilmeyi arzular. Bütün bunlara bayılacaksınız. Fazla konuşmasa da aşkını hissettirir. Kur yapmaya bayılır, romantizme önem verir. Güzel yemekler ve iyi şaraplarla sizi baştan çıkaracaktır. Birlikte zevk alarak yediğiniz güzel yemekler ilişkinizin bir parçası olacaktır.

Boğa burcu, Aslan burcu gibi parasını çarçur etmeden de hayatın zevkini çıkarabilir. Sizin gibi gerçekçi olduğundan paranın kıymetini bilir ve müsrif değildir. Boğa'nın para kazanma becerisini gördükten sonra harcamalarınızla ilgili endişeleriniz azalacaktır. Siz zaten basit şeylerden zevk alabilirsiniz. Diz üstü bilgisayarı, güzel bir kitap ve sağlıklı bir yemek bile sizi çok mutlu kılabilir.

Yatakta ise Boğa burcu sizin ağır, duygusal, sakin yaklaşımınızı çok heyecanlı bulacaktır. Bunu keşfedince çok memnun olacaksınız. Erotik olarak da birbirinize çok uygunsunuz. Birlikte hem tutkulu hem de yumuşak anlarınız olacaktır. Boğa burcu Balık burcu kadar ruhunuzun derinliklerine inmese de aşkınız çok güçlü olduğu için bunu umursamayacaksınız.

Başak burcu, karşısındakinin sadakatinden emin olmadan ona aşık olup kendini kaptırmaz. İlişkinizde saygı, dürüstlük ve bütünlüğü hissetmek istersiniz. Bunu Boğa ile olan ilişkinizde bulacaksınız.

Boğa insanı aldatan, gönül eğlendiren biri değildir. Aslında tam tersidir. Eğer gerçek aşkı bulduğuna inanırsa kimseye gözünün ucu ile bile bakmayacaktır. Sizin aşkınızı bulduktan sonra cinselliğini başkaları ile kanıtlamaya ihtiyaç duymaz. Yaşlanınca da bu değişmeyecektir.

Esasında Boğa evlenmeye sizden daha fazla meraklıdır. İlişkiniz ciddileşmeye başlayınca siz her şeyi detaylı ve dikkatli düşünebilmek için ağırdan alırsınız. Boğa'da bu konuda acele karar vermek istemez. Size gerçekten aşık olursa sizi sahiplenmeye başlayacak ve bir an önce evlilik konusunu gündeme getirmek isteyecektir.

İkinizde ideal sevgilinizi buldunuz. Birbirinizi bırakmayın.


"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"


Kullanıcı avatarı
pazzini
*Yılan*
*Yılan*
Mesajlar: 139
Yaş: 46
Kayıt: Çrş 27 Eyl, 18:22

Okunmamış mesaj gönderen pazzini » Sal 16 Oca, 14:37

Başak erkekleri için bulunmaz hint kumaşı gibi bişidir Boğa kadını, doğru teşhis edilmiş.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Başak Burcu Uyumu” sayfasına dön