Başak - Aslan Uyumu

başak burcu aslan burcu uyumu, başak aslan uyumu nasıldır? başak ve aslan mutlu olabilir mi? başak aslan uyumu, başak aslan uyumlu mu, başak aslan aşk uyumu, başak aslan ilişki uyumu, başak aslan ilişkisi, başak aslan cinsel uyumu

başak burcunun uyum tablosu, başak burcu uyum tablosu, başak burcu en uyumlu burç, başak burcu hangi burçlarla daha iyi anlaşır? başak burcu uyumu, başak burcu aşk uyumu, başak burcu cinsellik uyumu, başak burcu evlilik uyumu, başak burcu hangi burçla anlaşır
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Mesajlar: 4681
Yaş: 47
Kayıt: Sal 22 Şub, 11:33

Başak - Aslan Uyumu

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici » Pzr 15 Oca, 20:43

Resim

Başak - Aslan Uyumu

Başak Aslan Uyumu - Başak burcu ile Aslan burcu anlaşabilir mi?

Siz ve Aslan burcu, bundan daha farklı olamazdınız. Bu ilişki için umut var mı? Var belki ama ilişkinizin uzun vadede yürüyebilmesi için ikinizde emek harcaması gerekiyor.

Her ilişki alma ve verme üzerine kuruludur. Bu ilişkideki sorun Aslan burcunun sadece emir vermesi ve Başak burcunun da buna uymasıdır. Bu ilişkinin özeti budur. Başak burcu o kadar yardımsever ve iyi niyetlidir ki hayır demeyi beceremez. Aslan burcu ise sadece buyurur, üstelik "lütfen", "zamanın varsa", "yapabilir misin?" demeden "emir verir". Başak insanı buna bozulacak ve içinde biriktirecektir. Başak burcu için nezaket önde geldiği için bir süre buna katlanır, sonunda patlarsınız. Buna izin vermemelisiniz. Aslan burcu yaptığının farkında bile değildir.

Buna karşılık sizde eleştiri dolu, sivri dilinizi tutmalısınız. Aslan burcunun kendini beğenmişliği sizi nasıl sinir ediyorsa onu sürekli eleştirmenizde onu sinir ediyordur. Farkına varmadan her şeyde bir kusur ararken karşınızda öfkeli bir Aslan bulabilirsiniz. En ufak bir kusuru görürsünüz ve herkesin de onu gördüğünü zannedersiniz. Halbuki Aslan burcu olaylara bütün olarak bakmakta ve detayları görmemektedir.

Aslan insanı sizin gibi sadece aklı ve zekası ile değil ama gururu ve egosu ile de hareket etmektedir. Onun için saygı görmek önemlidir, onun gururunu kırmamaya özen gösterin.

Aslan burcu zor durumlardaki becerinize hayran olacaktır. Astrolojide en düzenli, becerikli ve organizasyon kabiliyetine sahip olan burç Başak burcudur. Herhangi bir doğal afet olsa, oraya ilk koşan, yemek, su bulan, çadırları kuran Başak burcudur. Sakin bir şekilde felakete uğramış insanları teskin ederken çok sabırlıdır. Siz ortadan kalkmış uygarlıkları bile yeniden inşa edebilirsiniz.

Siz değişken nitelik taşırsınız ve sabit nitelik taşıyan Aslan burcuna göre daha esneksiniz ve değişen durumlara daha kolay adapte olabilirsiniz. Aslan insanının hedefi bellidir, konsantre olmuştur ve kararlıdır ama önüne bir engel çıktığı zaman ya da ani bir değişiklikte ne yapacağını bilemez. Bu durumda Başak burcu devreye girerek sorunu halleder.

Yatakta Aslan burcu sıcak, yaratıcı ve heyecanlıdır. Sizin gibi utangaç birisi için bu başta fazla gelebilir. Eğer Aslan sevgilinize ilgi göstermeyip, hayranlığınızı belirtmezseniz hayal kırıklığına uğrayacaktır. Ona olan hayranlığınızı görmek ve hissetmek ister, sadece lafta kalan iltifatlar ona yetmez. Aslan insanı aşkını rahatça ifade edebilmek ister ama onu eleştirirseniz rahatlığını kaybeder ve huzursuz olur.

Aslan insanı kendine dönüktür, kendisine o kadar konsantre olmuştur ki başkalarının duygu ve ihtiyaçlarını Başak burcu kadar iyi anlayamaz. Başak burcu ise kendinden çok dış dünyaya konsantre olmuştur ve her an başkalarına yardıma hazırdır. Yardım ederken teşekkür beklemez. Başak insanı gerçekçidir, nankörlüğü insan doğasının bir parçası olarak görür ve üzerinde durmaz. Aynı durumdaki Aslan burcu ise sadece teşekkür değil ama her gün ve her şekilde takdir edilmeyi bekler.

Başak burcu olarak onu memnun etmek istersiniz ama haddini bilmezse ona öyle bir karşılık verirsiniz ki zavallı Aslan neye uğradığını şaşırır. Sizin sözlü saldırılarınızla ancak İkizler burcu başa çıkabilir. Bu raundu siz kazanabilirsiniz ama mutlu bir ilişki kazanma-kaybetme üzerine kurulmamalıdır. Kırıldığınız zaman içinizde biriktirmeden bunu dile getirmelisiniz.

Bu pürüzleri halledebilirseniz Aslan burcu ile iyi bir çift olursunuz. Aslan insanı sizin yanınızda daha mütevazı bir yaşam tarzı edinebilir. Aslan herhangi bir konuda bütçe yaparken onun gerçekçi olmasına yardım edersiniz. Daha az tembellik edip daha çok çalışması için onu motive edersiniz. O ise sizi çok çalışmaktan zorla alıkoyup hayatın zevkini çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Siz de onunla birlikte iken kendi başınıza karşılayamayacağınız lüks ve eğlenceli hayatı yaşar ve çok eğlenirsiniz. Karşılığında ise Aslan burcuna düzenli bir aşk hayatı verirsiniz.

Bu ilişkiye şans verin. Yıldız haritanızdaki başka gezegenler ilişkinize destek olabilir. Burada sadece güneş burçlarının uyumunu inceliyoruz, yükselen burcunuzu da okumalısınız. Bu beraberlik iyimser Aslan ile karamsar Başağın bir araya gelişidir. Bırakın Aslan sevgiliniz size başınızın üzerinden geçen gökkuşağını göstersin. Siz yerdeki sert ve soğuk toprağa konsantre olmaktan onu göremiyorsunuz.


"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Başak Burcu Uyumu” sayfasına dön