Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
balığa yakışmadıgını düşünüyorum ama bazı erkek dostlar burda balık burcu onları kırmayım dedim.o yüzden yazdım.forumdakileri severim anlamında
Çar 07 May, 2008 17:21
esmeralda
Astroloji Editörü
YaÅŸ: 30
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
ah evet anladım şimdi:)pardon
Çar 07 May, 2008 17:22
ashlı
*Yılan*
YaÅŸ: 31
Re: Balık Burcunun Faziletleri
Bence balık burcu erkeğe çok yakışır.. Ne güzel işte romantik, hassas, merhametli, duygusal bir erkek.. Daha ne olsun yani...
_________________ I'd like to run away from you. But if you didn't come and find me.. I would die..
Pts 17 AÄŸu, 2009 16:52
ashlı
*Yılan*
YaÅŸ: 31
Re: Balık Burcunun Faziletleri
Bir de bu forumda çok rastladım, hiçkimse akrep kadınıyla balık erkeğini yakıştırmıyor, oysa burçlarla ilgili sitelerde tam tersi yorumlar gördüm.. Şu da var tabi burda yorum yapanların çoğu akrep, bir bildikleri vardır elbette... Ama ben yakıştırıyorum uyumlu olabilirler bence..
_________________ I'd like to run away from you. But if you didn't come and find me.. I would die..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz