BAŞAK BURCUNDA YENİ AY

başak burcunda yeni ay, yeniay başak burcunda, başakta yeniay

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
akkrep
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 250
Yaş: 53
Kayıt: Pzt 21 Kas, 14:26

BAŞAK BURCUNDA YENİ AY

Okunmamış mesaj gönderen akkrep » Çrş 23 Ağu, 11:15

Resim

BAŞAK BURCUNDA YENİ AY

GENEL ETKİLER

(23 Ağustos Çarşamba, 22:09 Ankara) 2006

Bu sene Başak burcunda iki defa Yeniay gerçekleşiyor. Bunlardan ilki 0˚ Başak burcunda, Ankara'ya göre 23 Ağustos Çarşamba günü saat 22:09'da gerçekleşiyor. Doğada Güneş'in Başak burcunda olduğu dönem hasat zamanına, yani artık ekinlerin toplandığı döneme rastlar. Toprak artık ekinleri beslemez. Güneş'in enerjisi düşmeye başlar. Bu dönem bu yönden verimsizliği gösterir. Ekinlerin toplandığı dönemde daha fazla çalışmak gerekir. 23 Ağustos'ta gerçekleşen Başak burcundaki ilk yeniay, Merkür'le karşılıklı etkileşimi ve 5.evdeki pozisyonu bakımından Güneş'in hala gücünü gösterebildiği bir dönemde. Yine de Başak burcunda iki defa Yeniay gerçekleşmesiyle, kışa, eğitime, yeni iş projelerine hazırlık dönemi daha uzun bir zamana yayılıyor.

Mars'ın da Başak burcunda olduğu Yeniay haritasında yükselen Boğa burcu ve tepe noktasındaki Oğlak burcu ile toprak elementi yoğunluğu var. Böylece üretim, düşüncelerin hayata geçirilmesi, finansal konular, yeni iş organizasyonları ay boyunca hayatımızda daha çok yer alacaklar. Aslan burcundaki Merkür, Güneş ile karşılıklı etkileşim içinde bulunarak bu aktivitelerin haberleşme, iletişim, sözleşmeler, basın araçları, ulaşım, eğitim yönünden destek bulmasını sağlarken diğer taraftan bu konularla ilgili yönetimin kararlarının uygulanmasını kolaylaştırıyor.

Yükselen Boğa, bu ay toprağın, ekonominin, sahip olunan maddi ve manevi değerlerin ön plana çıkacağını gösteriyor. Kova burcundaki Kiron'un yükselen dereceye oluşturduğu kare açı, bu alanda alınan toplumsal yaraları gergin bir biçimde açığa çıkarıyor. Onuncu evdeki Kiron, toplumsal yaraların bu ay ön planda olacağını gösteriyor. Kiron'un Mars ile 135 derecelik açısı, savaşın, terör olaylarının, ordu içindeki olayların getirdiği iç huzursuzluğu açıklıyor.

Boğa burcu yükselirken, Venüs Aslan burcunda ve maddi, manevi konularla ilgili kararların alınışında kuralcı ve merkezci bir tavra işaret ediyor. Venüs, Satürn ile birleşirken, Jüpiter ile kare açı ve Neptün ile karşıt açı oluşturuyor. Sabit burçlardaki bu t-kare açı kalıbı, Türkiye'nin başka ülkelerle siyasal, ekonomik, ticari, yardımlaşma alışverişlerinin ülke ekonomisini zorlayacağını gösteriyor. Jüpiter ile Uranüs arasındaki üçgen açı, uluslararası olaylarda ani, beklenmedik değişikliklerin göstergesi.

Yeniay haritasındaki diğer t-kare açı ise, değişken burçlarda Ay Düğümleri, Pluto ve Mars'ı kapsıyor. Yeniay haritasında Mars'ın Pluto'ya kare açıya yaklaşıyor olması, bu dönemde süregelen Ortadoğu'da köklü değişim gerçekleştirme düşüncesini hızla harekete geçirebilir. Ay Düğümleri ise Ortadoğu sorunuyla ilgili geçmiş ile gelecek arasında karmik bir bağ oluşturuyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin Güneş'i yeniay haritasının yedinci ev girişinde bulunuyor ve, Ankara'nın kalbi dış ülkelerle ilişkilerde atıyor. Transit Kiron'un Türkiye Cumhuriyeti'nin Güneş'ine kare açısı, dünyadaki olayların Türkiye'nin yönetimini, birliğini ve bütünselliğini psikolojik olarak etkilediğini gösteriyor.


HEPİNİZE SEVGİLER....


Kaçıncı ölmem ? Kaçıncı dirilmem bu? Bir Anka Kuşu gibi kendimi külümden yarattım....


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön