22-29 Ocak 2007

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
defne
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 450
Yaş: 40
Kayıt: Çrş 16 Ağu, 10:10

22-29 Ocak 2007

Okunmamış mesaj gönderen defne » Pzt 22 Oca, 22:34

İş hayatındaki veya özel bir işle, insanla alakalı baskılar bu hafta seni biraz gergin, sıkkın ve de huzursuz kılabilir. İş hayatında kendini ön plana çıkarman sorunlarla karşılaşmana neden olabilir. Bu hafta parasal konulardaki değişim açıkça netlik kazanacak, beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin. Aşk hayatın seni biraz heyecanlı tutabilir, büyüyen duygularla baş etmek durumunda kalabilirsin. Bu hafta sevgiyi, aşkı, bolluğu yaşamak ve hissetmek çok yoğun bir kıvama ulaşacak, akrepliğinin tadına ve de özüne varabilirsin.

Nergis Tuncil




Kullanıcı avatarı
defne
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 450
Yaş: 40
Kayıt: Çrş 16 Ağu, 10:10

Okunmamış mesaj gönderen defne » Pzt 22 Oca, 23:14

Dark_Venus ümüzün isteği üzerine:)

BAŞAK:22-29 OCAK
Bu hafta iş hayatını veya sağlığını ilgilendiren konulara odaklı kalabilirsin. Bazı kısıtlamalar ve engellerle karşılaşmak içsel açıdan seni sabırlı olmaya, koşullara dayanmaya itecektir. Her şeye rağmen rahat ve de iyimser olmayı başaracaksın. Aşk, ev, aile ve de insanlarla ilişkindeki değişim bu hafta şaşırtıcı olaylarla karşılaşmana neden olabilir. Fiziksel açıdan zorlanabilirsin, çünkü istediğin şeyleri biran önce gerçekleştirme sevdasına kapılabilirsin. Aşk hayatındaki değişim ise, beklentilerini tümden yenileyecek.

Kullanıcı avatarı
dark_venus
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 575
Yaş: 38
Kayıt: Cum 15 Ara, 22:41

Okunmamış mesaj gönderen dark_venus » Pzt 22 Oca, 23:16

teşekkür ederim defnecim.

Kullanıcı avatarı
defne
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 450
Yaş: 40
Kayıt: Çrş 16 Ağu, 10:10

Okunmamış mesaj gönderen defne » Pzt 22 Oca, 23:19

KOÇ:
Kendini yaşamak... Zevklerin, renklerin ve de ayrıcalıkların farkına varmak. Hayallerle yıkanmak. İnceden inceye farklılaşmak ve de değişmek. Anlamak ve de sindirmek. Hayata bakış açımız ve de inandıklarımız bu hafta bambaşka bir boyut kazanacak. Açığa çıkan güç, beklenmedik olaylarla karşılaşmamıza neden olabilir. İnandıklarımıza tutkuyla bağlanabiliriz. Büyük beklentilere kapılabiliriz. Duygularımız, hissettiğimiz sevgi bizi biraz gergin tutabilir. Umutlar, planlar ve de amaçlar kendine yönelmeni sağlayacak.

BOĞA:
Bu hafta senin için biraz gergin başlayabilir. Üzerindeki baskıların artması kendini kısıtlanmış hissetmene neden olabilir. Para, iş veya özel bir insanla ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşmak seni şaşırtabilir. Bir iş veya aşk hayatınla ilgili isteklerin tutkuya dönüşerek seni sabırsızlaştırabilir. Huzurlu ve de rahat olmak senin açıdan biraz güç olabilir. Bu hafta, esnekliğini kaybetmeden sorumluluklarını yerine getirmeye çalışman ve de karşılaştığın olayları iyimserlikle kabullenmen üzerindeki baskıyı hafifletecektir.

İKİZLER:
Bin bir düşünce masalları... Devler ve cüceler! Kötüler ve iyiler! Çirkinler ve güzeller! Her şey, herkes bir arada bu düşünce masallarında. Uzaktakiler ve yakındakiler. Umutlar ve de tasarılar... Bu hafta iletişim kurmak seni zorlayabilir, bir tür korku veya güvensizlik hissedebilirsin. Özel bir durum (iş hayatınla veya aşk hayatınla bağlantılı) değişime uğrayabilir, beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin. Aşk hayatında ise özel bir insana beslediğin bağlılık, sevgi ve de tutku şiddetini arttırabilir. Bu hafta engellerle ve de karamsarlıkla mücadele etmek durumunda kalabilirsin.

YENGEÇ:
Para para para üstü tasa, altı yara. Bu hafta seni parasal konulara odaklı kılacak, bu nedenle biraz gergin olabilirsin. Hesaplar ve de kitaplarla uğraşmak durumunda kalabilirsin. Gelecekle ilgili planların bu hafta değişime uğrayabilir. Özellikle çalışma hayatını ve de sağlığını ilgilendiren konularda şaşırtıcı durumlarla karşılaşabilirsin. Bir insandan yardım almak olayların hız kazanmasını sağlayabilir. Kendini bazı insanlara çok fazla bağımlı kılmamanda ve de kendini yardımlara tuksak etmemende fayda var, çünkü bu durum seni huzursuz yapabilir.

ASLAN:
İnsanları anlamak kolay mı? Hayat, ölünceye kadar bitmeyecek bir ders. Bu hafta kendini biraz karamsar bir halde bulabilirsin. İnsanlarla ilişki kurmak ister aşk olsun, ister iş seni sabırlı olmaya, katlanmaya itecektir. Hissettiğin sevgi önemli bir değişimin oluşmasına neden olabilir. Yaratıcılığını orta çıkarmaya çalışman seni zorlayabilir. İmkanların elverdiği ölçü içersinde kalarak da muhteşem şeyler yakalayabiliriz. İnsanların etkisi altında kalmak bu hafta seni sınırlayacak. Duygularımızdaki yoğunluk derinleşecek.

TERAZİ:
Almak=Vermek Bu hafta bir tür engeli aşmaya çalışman özellikle sosyal hayatın, arkadaşlarınla ilişkin ve de aşk hayatın açısından önemli olacak. Özel bir durum ve de bir insanla iletişimin farklı bir boyuta ulaşacak, gelişmeler seni şaşırtabilir. Duygusal açıdan karışıklığa düşebilirsin ama öte yandan tutkuların, isteklerin ve de umutların alev alacak. Özellikle iletişim kurmak ve de duygularını dile getirmek önem kazandıkça, ... seni kıvrandıracak. Bu hafta aşka, güzelliklere odaklı kalacaksın. Bu durum iş hayatını ve de çalışma koşullarını, sağlığını direkt etkisi altına alabilir

YAY:
Beklenen an geldi mi? Değişeceğini biliyorsun ama nasıl olacağını bilmiyorsun. Öyle de böyle de öğreneceksin. Bu hafta sana sıra dışı renkler sunacak ama hepsi birleşecek ve sana gökkuşağını getirecek. Belki bu durum seni gergin kılabilir, çünkü alışık olmadığın bir kuşak olacak. Bilirsin ki önemli değişim adımlarını atmak kolay değildir. Bu hafta iletişim kurmak seni biraz zorlayabilir, sıkılabilirsin, sabırla beklemek seni karışıklığa itebilir. Ama bunun yanında büyük bir gelişme, kişiliğinin gizli yanlarını kelimelere dökmene neden olabilir. Aşk sana mesajlarla, mektuplarla veya haberci güvercinlerle ulaşabilir.

OĞLAK:
Para=Özgürlük Bu hafta kendini özgür bir halde bulacaksın ama aynı zamanda parasal kısıtlamalar senin canını sıkabilir. Maddi açıdan rahatlığa ulaşmayı önemseyebilirsin. Parasal beklentilerinde bir artış olabilir. Fakat koşullar ve de gelişmeler seni verimsizliğe itip düşünceli, karamsar ve tasalı yapabilir. Gizli hayaller ve de üzeri örtülü haberleşmeler hayatına heyecan aşılayabilir. Özel bir insanla kurduğun iletişimin şekli, boyut değiştirecek, bu nedenle beklenmedik ve şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilirsin. Bu hafta aşk hayatın, para durumun ve de iletişim kurmak seni empatik, bekleyişte ve de güvensiz kılabilir.

KOVA:
Ah hayaller! Kabına sığmak ne zordur ama ihtiyaçtır, amaçtır. Bilirsin ki her şey mümkün, yapabilirsin, başarabilirsin. Ama ya insanlar! Onlar senin gibi düşünmezler, onlar senin gördüğün gibi görmezler, kısarlar, eksiltirler, şartlar koyarlar, sınırlamalar getirirler, asık suratlarıyla seni ve de senin hayallerini düğümlerler. Bu hafta insanlarla ilişkilerin seni zorlayabilir, engellerin varlığını daha yoğun hissedebilirsin. Ama diğer yandan önemli bir değişimin ve de kararın sende netleştiğini görüp şaşırabilirsin, artık geri dönüşü olmayan bir yolda ilerlemektesin. Bu oyunun ana kahramanı sensin!

BALIK:
Hız kazanmak ve önemli haberler almak... Bu hafta, gizli bir takım gelişmeleri takip etmeye seni odaklı kılabilir. Çalışma hayatındaki gelişmeler düşündüklerini ve de planladıklarını gerçekleştirmeni erteleyebilir, sabırlı olmak ve de ortaya çıkan koşullara ayak uydurmak durumunda kalabilirsin. Bu hafta fiziksel ve sağlık açısından kendini yorgun veya yetersiz hissedebilirsin. Geleceğini ilgilendiren önemli bir konuda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin. İş hayatındaki ve de kişiliğindeki değişimi ortaya çıkarmanın vakti geldi. Bu hafta aşk hayatın içten içe seni yakabilir

Nergis Tuncil

Armagedon

Okunmamış mesaj gönderen Armagedon » Sal 23 Oca, 12:29

teşekkürler defne.


Kullanıcı avatarı
çıkmazsokak
Mesajlar: 34
Yaş: 37
Kayıt: Pzr 15 Eki, 19:03

Okunmamış mesaj gönderen çıkmazsokak » Sal 23 Oca, 20:41

Özel bir insanla kurduğun iletişimin şekli, boyut değiştirecek, bu nedenle beklenmedik ve şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilirsin.

inşallah :p :D

teşekkürler..
Yumuşak başlı isem kim dedi uysal koyunum
Kesilir belki fakat çekmeye gelmez boynum...!!

Kullanıcı avatarı
defne
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 450
Yaş: 40
Kayıt: Çrş 16 Ağu, 10:10

Okunmamış mesaj gönderen defne » Prş 25 Oca, 23:15

inşallah inşallah:)


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön