2018 Balık Burcu Haziran Ayı Yorumları

2018 balık burcu haziran ayı yorumları, balık burcu haziran 2018, 2018 haziran ayı balık burcu yorumları, balık burcu haziran 2018 yorum, balık burcu haziran yorumları, 2018 balık burcu, balık burcunda bu ay, balık burcu bu hafta, haziran aşk

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

2018 Balık Burcu Haziran Ayı Yorumları

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Prş 01 Mar, 02:03

2018 Balık Burcu Haziran Ayı Yorumları
Resim

Balık Burcu Haziran Ayı Yorumları

Balık burcu bu ay bizi neler bekliyor?

1-10 Haziran tarihlerinde, aşkta olumlu bir hafta. Venüsün burcunuzla yapacağı olumlu görünüm, sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzü işaret ediyor. 12 Haziran tarihinde aile yaşamı, evlilik, iş ortaklığı ve birebir aşk hayatınızla ilgili konuları daha fazla önemseriz. Eskiye ait anılar, çocuklukta yaşanılanlar aklımızdan geçer. 13 Haziran tarihi evinizde veya ofisinizde yapılacak değişiklikler, sözel ve yazıya dönük çalışmalar, çocuklarla ilgili meslek veya aktiviteler, taşınmak, kiralamak, bir proje veya bir işle alakalı hazırlıkların göstergesidir.

27 Haziran Mars-Kova burcunda gerileyecek. Bu tarih itibariyle yeniden tüm kararların gözden geçirilip, gerçekçi bir şekilde analiz yapılması lazım. Hazırlıktır, yeniden bakmak vaktidir. Bunu yaparsak yanlış hesaptan geri dönmüş oluruz. Kim dost kim düşman seçeriz. Yolculuklarda özellikle hırsızlığa, topluca yapılan eylemlerde can güvenliğimize önem verelim.

Balık burcu haziran 2018

1-10 HAZİRAN ARASI

Balık burcu bu hafta bizi neler bekliyor?

Sevgili Balıklar, 1-10 Haziran haftası yolculuk, haberleşme, aktiviteler anlamında bir hayli hareketli. Ev içinde, ofiste ve bulunduğumuz ortamlarda yoğunluk artıyor. Bu biraz bizi yoracak gibi. Sözgelimi evimizi, işimizi başka bir yere taşıyor olabiliriz. Çocuklarımızla ilgili aktiviteler de etkili. Bir bebeğin doğumuyla tabii ki evin içindeki koşturma artabilir. Ev-iş arasında gider geliriz. Aşkta olumlu bir hafta.

Venüsün burcunuzla yaptığı olumlu görünüm, sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzü işaret ediyor. Başka bir şehirde yaşayan kişiyle hayatınızı kurmayı düşünebilirsiniz. Başka bir ülkeye gidebilirsiniz. Bunlar turistik amaçlı olabilir veya bir haber alırsınız, bu nedenle yolculuk olabilir. Yazlık sezonu olduğu için, bir yer kiralayabilirsiniz. Tatil programınızı yapabilirsiniz. Görünen o ki, günlük hayatın koşturması bir hayli yükseliyor. Aile içinde bazı meseleler çok fazla konuşulur. Bazen bu bunaltıcı gelebilir. Eskiye ait konular, şimdiki mevzular sürekli irdelenir. Laf söz, dedikodudan kaçınmak gerekiyor. Evinizin dirliği ve düzeni, ailedeki güven ve sevgi olguları önemsenmelidir.

11-17 HAZİRAN HAFTASI

Balık burcu bu hafta bizi neler bekliyor?

12 Haziran saat: 22: 59-29 Haziran saat: 08: 16 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, aile yaşamı, evlilik, iş ortaklığı ve birebir aşk hayatınızla ilgili konularda hassasiyetle düşünmenizi sağlayıcıdır. Bazen eskiye ait anılar, çocuklukta yaşanılanlar aklımızdan geçer. Eğer ilişkimizde problemler varsa bunlar üzerinde durabiliriz. Çocuk sahibi olmayı düşünürsek, kontrollerimizi yaptırabiliriz. Bir ofis açarak çalışmayı düşünürsek piyasanın durumuna bakabiliriz.

Sevgili Balıklar, 13 Haziran saat 22: 43 burcunuzda doğacak YENİAY, evinizde veya ofisinizde yapılacak değişiklikler, sözel ve yazıya dönük çalışmalar, çocuklarla ilgili meslek veya aktiviteler, taşınmak, kiralamak, bir proje veya bir işle alakalı hazırlıkların göstergesidir. Diğer burçlara da aynı şeyi tavsiye ettim. Önemli bir dönemdeyiz. Çok yönlü düşünmemiz gerekiyor. Tabii ki yenilikler iyidir, hatta gereklidir de. Biz uzun vadeli ve güvenli olmasına önem vermeliyiz.

Çalışma hayatı, aşk yaşantımız, çocuklarımız, sağlığımız söz konusu ise, hiçbir şeyi şansa bırakamayız. Öyle sağlam ve öyle güven vermeli ki, yaptığımız yenilik bizi mutlu etsin. Geri hareket ve tutulmaların etkili olacağı bir dönem var önümüzde. Aceleci düşünmeyelim. Hele pişsin, olgunlaşsın ve tam olarak yerine otursun. Ondan sonra karar veririz.

14 Haziran saat: 00: 54-10 Temmuz saat: 05: 32 tarihleri arasında çalışma evinizde etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişi, doğası gereği her ne kadar akla hep aşk ilişkilerini getirse de, bir önemli özelliği de, hayatımızın huzurlu ve güven dolu geçmesi için gerekli olan parayı temsil etmesidir. Şöyle bir düşünürsek, yaşamdan zevk alabilmenin en önemli şartlarından biri de maddi güvencemiz değil midir? Bu süreçte her türlü alışverişte egomuz ön planda. İster istemez liderliğimizin kabul edilmesinden yanayız.

Ancak bunun ayarını öyle akıllıca yapmalıyız ki, huzursuz olmayalım. Israrcı olmak, inatçı tavırlar göstermek, durumunuzun farkında olmamak ne kadar yanlışsa, birilerinin ellerine kendinizi teslim etmek, hiç bir çaba sarf etmeden her şeyin lehinize gelişmesini beklemek de o denli yanlıştır. Bu dönemin faydalı tarafı, sanatsal konularda yaratıcılığınızı körüklemesidir. Dönemi olumlu yönde geçirmek ve sonrasında rahat etmek için, bu süreçte eksiklerinizi gözden geçirmek ve tamamlamak, sağlık kontrollerinizi yaptırmak, kilonuza özellikle dikkat etmek faydalıdır. Ayrıca iş veya özel arkadaşlıklarınızı, ilişkinizi gerçekçi manada ele almak şarttır.

18-24 HAZİRAN HAFTASI

Balık burcu bu hafta bizi neler bekliyor?

Sevgili Balıklar, 21 Haziran saat: 13: 07-23 Temmuz saat: 00: 00 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş, aşk hayatınız, çocuklarınız, işinizde verimlilik ve güvence gibi önemli konuları gündeminize taşıyor. Günlük yaşamda huzur, sevgi, barış o kadar kıymetli ki, bunlar yoksa hayattan lezzet almamız mümkün değil. Güneşin-Yengeç burcuna tekrar dönmesi bir yıllık süreci kapsıyor. Bu da gösteriyor ki, mevcut duruma bakarken ne kadar güvendeyiz, yarınlarımız ne kadar garantide diye sormamız gerekiyor.

Bu geçişte, sahiplenilmek, korunmak, değerimizin bilinmesi bizim için önemli olacaktır. Aşk bu dönemde sizi besleyen, büyüten kıymetli bir olgu. İlişkisinde aradığını bulmuş, mutluluğu yakalamış kişiler için dönem gayet güzel geçer. Tam tersi durumda, aşkta aradığımızı bulamasak da, bütün kırgınlıkları bir yana koyup, yeniden aşka değer vermeye hazır olursunuz.

25-30 HAZİRAN HAFTASI

Balık burcu bu hafta bizi neler bekliyor?

Sevgili Balıklar, 27 Haziran saat: 00: 04-13 Ağustos saat: 05: 14 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda gerileyecek. Ancak biz gölgeli günleri de hesaba katarak düşünelim. 20 Haziran-20 Ağustos arasında, maddi alışverişlere dikkat edelim. Tanımadığımız insanlara sırlarımızı vermeyelim. Bizi kısıtlayan, baskı altına alan, zorlayan durumları ve bunlar karşısında ne yapmamız gerektiğini gözden geçirelim. Geri hareketin etkili olduğu konu ve alanda, genelde bir teslimiyet, gerçek dışılık, içimizdeki korku ve kaygılara yenik düşmek, kendimizi hafife alıp pes etmek gibi sonuçlar doğurur.

Oysaki asıl şimdi yeniden tüm kararların gözden geçirilip, gerçekçi bir şekilde analiz yapılması gereken vakittir. Hazırlıktır, yeniden bakmak vaktidir. Bunu yaparsak yanlış hesaptan geri dönmüş oluruz. Kim dost kim düşman seçeriz. Yolculuklarda özellikle hırsızlığa, topluca yapılan eylemlerde can güvenliğimize önem verelim. Aklımıza estiği gibi, şartlara, ortama göre davranmayı bilelim. Baskılara boyun eğmeyeceğiz. Ancak zarar verici seçimlerde de bulunmamalıyız. Bir keşif zamanı gibi düşünelim. Plan ve projelerimizi yeniden ele alalım. Önceden verilmiş kararları gözden geçirelim. Bir şeyler tasarlamak, hobilerimize ağırlık vermek, sağlık kontrollerimizi yaptırmakta yarar var.

Sevgili Balıklar, 28 Haziran saat 07: 53 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, alıştığımız düzen ve aşina olduğumuz ortamların güven duygusunu bir kenarda tutup, dış dünyanın farklı yüzüyle tanışacak, tecrübe edinecek ve kendimizi test edeceğiz. Bu belki bize kolay gelmeyecek ancak kendi kabuğumuz içinde yaşamak bizi ne kadar geliştirebilir ki? Bu Dolunayın yöneticisi Satürn-Oğlak burcunda geriliyor. Bu durum sosyal ilişkilerin, ciddi hedeflerin, plan ve projelerin hazırlık aşaması olabilir. Hatta daha önce başlanmış, düşünülmüş, yürürlüğe konmuş işlerin tekrar gözden geçirilmesi anlamı taşır. Bizi olgunlaştırır, bilgeleştirir ve sağlam adımların atılmasında ön ayak olur.

Eylül ayına kadar zamanınız var. Belki bir grup liderliği, belki bir projenin yöneticisi, bir işin kurucusu olabilirsiniz. İnsanlar sizden çok şey beklerler. Hatta kolay kolay beğenmezler de. Ama olsun, siz neyi ne kadar istediğinizi, ne kadar sabırlı ve kararlı olduğunuzu göstermelisiniz. Mars-Kova burcunda geriliyor. O da aynı Satürn gibi sizi geçmiş ve bugünle ilgili konularda test ediyor. Dostluklar, kişisel gelişim, psikolojik ve ruhsal sağlığınız, idealleriniz, ilişkileriniz süzgeçten geçiyor.

Yararlı olan ve size gerekli olan ne varsa kalıyor, zaman alan, yoran, üzen, engelleyen kişi ve durumlar geride bırakılıyor. Bu Dolunay, ciddiyetin, güven arayışının, kendinize ve geleceğinize ne kadar önem verdiğinizin göstergesi olacak. Buna açık olanlar kazanacak, diğerleri aynı yerde saymaya devam edecek.

29 Haziran saat: 08: 16-26 Temmuz saat: 08: 02 tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu süresince, bilhassa çalışma hayatımızda iletişimin önemi ön planda olacaktır. İnsanlarla konuşacağız, ikna etmeye çalışacağız, bol bol söyleşide bulunacağız ve bildiklerimizi aktaracağız. Dinlenir olmak için, dinlemeyi de bilmemiz gereken zamandır. El yeteneklerimizi sanatsal veya farklı bir alanda değerlendirebiliriz. Eğitmenlik de bunlardan biridir. Ancak işlerinizi çok iyi organize etmeniz gerekiyor.

Bu dönem, ailevi, ilişkiniz ve çalışma hayatınızla ilgili konularda yapılacak gözden geçirmelerin, düzenlemelerin, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzun işaretçisidir. İşimizden memnun muyuz? Çalışma ortamında konum olarak lider bir pozisyonda mıyız? İşimizi severek mi yapıyoruz? Serbest mi yoksa birinin emri altında mı çalışmaktayız? Hangi durum olursa olsun, burada asıl nokta, verimli bir işe sahip miyiz sorusuna cevap vermek. Yetkin miyiz değil miyiz? Bütün bunlara bir bakmalıyız. Bir de sağlıklı mıyız? Ne gibi şikayetlerimiz var? Bunları da ele almalıyız. Merkür 26 Temmuz-19 Ağustos tarihlerinde gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz.

HAZİRAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-10-11-14-15-23-24-28-29
Zayıf Enerjili Günler: 12-13-19-25-26
Aşkta En Şanslı Günler: 14-15
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

Yeniay: 15-16-17
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 1-2-3-28-29-30
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)




Astroloji Danışmanı irem SU


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön