19-26 Şubat 2007

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
defne
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 450
Yaş: 40
Kayıt: Çrş 16 Ağu, 10:10

19-26 Şubat 2007

Okunmamış mesaj gönderen defne » Sal 20 Şub, 14:14

Akrep:
Bu hafta iş hayatında ve de sorumluluklarında seni olumsuz ve de verimsiz etkileyecek koşullar belirebilir. Geleceğinle ilgili bir tür karamsarlığa kapılabilirsin. Parasal konular ise, gereğinden fazla seni huzursuz tutabilir. Aşk hayatın, hissettiğin sevgi seni acilen bir şey yapmaya itebilir, bir tür karar alman gerekebilir. Bununla beraber aşka, eğlenmeye ve de sevdiğin şeylere vakit ayırmaya özen gösterebilirsin. Bu haftanın en güzel yanı sağlığın ve de çalışma düzenin iyi etkiler altında kalacak.

Koç:
Bu haftaya içsel açıdan biraz gergin başlayabilirsin. İnsanları, olayları ve de gerçekleri kavramak, tartmak önem kazanacak. Yabancılarla ilişkilerin de seni düşünceli tutabilir, omuzlarında garip bir baskı, yük hissedebilirsin. Bu haftanın iyi yanı aşk, güzellik, sanat, rahatlık, neşe ve de keyif gezegeni Venüs'ün koç burcunda ilerlemeye başlaması. İnsanların ilgi odağı olacaksın. Beğenilmek ve de sevilmek kolaylaşacak. Yalnızca, yeteneklerini sergilemek hem iş hem de günlük hayatında seni zorlayabilir. Mantığınla değil, duygularınla hareket edebilirsin

Boğa:
İş ve aile hayatın seni bu hafta aşağı çekebilir, yetersizliklerin daha çok farkına varabilirsin. Tutkularının esiri olabilirsin. Sabırsızlığın artabilir, gizli bir beklenti seni bir karar vermeye mecbur kılabilir. Bununla beraber kendini daha risk sever, maceracı bir halde bulabilirsin. İç dünyanda ise geçmişe odaklı kalabilir, özel bir insana sevgi besleyebilirsin. Arkadaşlarına ve de sosyal hayatına ağırlık vermeye başlayabilirsin. Partnerin, parasal konular veya bir insandan yardım almak bu hafta seni gergin tutabilir.

İkizler:
Bu hafta son zamanlarda yaşadığın olayların izini takip edebilirsin. Aşk hayatın seni biraz gergin tutabilir. Gizli bir beklenti, istek, amaç hayallerini kaplayabilir. Bazı kararların netleşmesini bekleyebilirsin. Bu hafta iş ve sosyal hayatın hareketlilik kazanmaya başlayacak. Arkadaşlarınla ilişkilerin güzelleşebilir, onlarla daha iyi anlaşabilirsin. Bu haftayla iletişim kurmak senin açından güçleşmeye başlayabilir ve problemli bir hale ulaşabilir. Yetersizlik, güvensizlik kendini doğru ifade etmeni engelleyebilir, yanılsamalara kapılabilirsin.

Yengeç:
Bu hafta sağlığın ve de çalışma hayatınla ilgili sorunları büyütmemen de fayda var. Gizli bir durum seni gereğinden fazla hassas, tepkili ve de sabırsız yapabilir. Gelecekle ilgili planlarını ve umutlarını tekrardan gözden geçirebilirsin, bu da seni biraz dalgın kılabilir. Parasal konular ise renksiz ve de verimsiz kıvamda karşına çıkabilir. Boş yere maddi olumsuzluklara kapılmamaya çalış. Bazı sorunları para çözemez. Sorunları çözecek olan insanlar ve de onların senle ilişkileri... Elindeki imkanları ve sahip olduklarını azımsama.

Aslan:
Bu hafta insanlarla ilişkilerin hareketlenmeye başlayacak. Bir insana ve de belirli bir iş anlaşmasına odaklı kalabilirsin. Karşına çıkan insanlar ve de olaylar sana geçmişi anımsatabilir. Özellikle ilişkiler açısından bir tür sorun ve hayal kırıklığı yüzeye çıkabilir, karamsarlığa kapılabilirsin. İnsanların etkisi altında kalabilirsin. Hissettiğin yoğun duygular ve de aşk seni gereğinden fazla yorabilir, baskı altına alabilir. Tüm bunlara rağmen güzel fikirler ve de planlar aklını kaplayacak. Yabancılarla ilişkilerin güzelleşecek. Sabırlı ol ve karamsarlığa kapılma.

Başak:
İç dünyandaki karmaşa seni verimsiz kılabilir. İnsanlarla ilişkine ve aşk hayatına daha fazla önem verebilirsin. Ev ve aile içindeki gelişmeler seni biraz gergin tutabilir. Beklentilerinin karşılanmasını isteyebilirsin. Aşk hayatında sevdiğin insana odaklı kalmaya başlayacaksın, onun üzerine çok fazla düşebilirsin. Bazı insanlardan destek ve de yardım görmek hayatına güzellik ve de rahatlık getirebilir, maddi açıdan kendini güvende hissedebilirsin. Bu hafta geçmişe yönelik konular özellikle aşk ve iş hayatında seni geriye itebilir.

Terazi:
Bu hafta aşk hayatın gizemli bir hal alabilir. Duygularını derinden, üstü kapalı bir biçimde dile getirebilirsin, bu biraz gerginlik, heyecan yaratabilir. İletişim kurarken de gereğinden fazla baskı ve de zorlama yüzeye çıkabilir. Bu hafta sevilmek ve de ulaşmak istediğin o pembe hayaller seni karamsarlığa, isteksizliğe itebilir, sevgisizlik hissedebilirsin, karmaşaya düşebilirsin. Buna rağmen insanlarla ilişkilerin daha sıcak ve güzel bir hal alacak. Çok fazla çalışabilirsin, iş hayatın yoğunluk kazanabilir.

Yay:
Her şeye yetişmeye çalışmak bu hafta seni baskı altında tutabilir. Kendini yorgun hissetsen de pek çok işin peşine düşüp elinden geldiğince çabuk bitirmeye çalışacaksın. Ev ve aile ilişkilerin hareketlenebilir. Aldığın kararları ev içinde uygulayabilirsin. Bu hafta aşk hayatın ve de özel hayatın çok daha güzel ve sıcak bir mevsime girecek. Seni sadece bazı insanlar, öğrenmek ve de planların karamsarlığa itebilir. Yabancılarla ilişki kurarken daha esnek olmanda fayda var. Bu hafta çok çalışabilirsin. Yoğun bir enerjinin etkisi altında kalacaksın.

Oğlak:
Düşler ve yüzeye çıkan gerçekler. Bu hafta iç dünyanda, hayallerinde kimi ve de neyi yaşatıyorsan seni çok fazla zorlayabilir. Özellikle iletişim kurmak açısından. Okumak, yazmak ve de iletişim kurmak hayatında ön plana çıkacak. Bu hafta iş hayatında ve de parasal konularda karamsarlığa kapılabilirsin. Desteksiz, tek başına savaş verdiğini hissedebilirsin. Hayallerinden ve de iyimser yapından kopup uzaklaşabilirsin. İç dünyanı ve hayallerini kaplayan dilekleri açığa vurmak isteyebilirsin.

Kova:
Bu hafta kendini daha özgür ve de maddi açıdan daha rahat hareket ederken bulabilirsin. Parasal konulara hakimiyetin artabilir. İnsanlarla daha içten, samimi ve de güzel iletişim kurabilirsin. Sosyal hayattan beklentilerin ve ulaşmak istediğin hedeflerin ise bu hafta seni gereğinden fazla çaba harcamaya itebilir. Gizli bir savaş verdiğini hissedebilirsin. İnsanlarla ilişkilerin ve aşk hayatın da seni karamsar fikirlere, inançlara sürükleyebilir. İnsanların etkisi altında kalıp iyimserliğini baltalayabilirsin.

Balık:
Bu hafta kendine olan güvenin ve de cesaretin artacak ama aşırı gururlu olman gereksiz alınganlıklar göstermene neden olabilir. Özellikle iletişim kurarken ve de geçmişe yönelik konular seni düşünceli kılabilir. Sağlığın ve de çalışma hayatınla ilgili bir takım olumsuzluklar ortaya çıkıp seni geçmişi irdelemeye itebilir. Engellerin varlığını hissedebilirsin. İş hayatınla ilgili gelişmeler, beklentiler seni oldukça baskı altında tutabilir, yoğunluğun içinde kaybolabilirsin. Bu hafta maddi açıdan daha güzel ve de rahat koşullar belirecek, maddi sıkıntılardan uzaklaşabilirsin.




Nergis Tuncil




birindar

Okunmamış mesaj gönderen birindar » Sal 20 Şub, 14:38

Thanks

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön