Venüs Aslan Burcunda Etkileri ve Sonuçları

venüs aslanda, venüs aslan burcunda, venüsüm aslanda, venüs aslan burcunda neleri etkiler

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Venüs Aslan Burcunda Etkileri ve Sonuçları

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Sal 20 Haz, 23:28

Venüs Aslan Burcunda Etkileri ve Sonuçları
Resim

Venüs aslan burcunda, gösterişli olmayı, şaşalı, yapıcı olanı sever ve ilişki kurar.

Venüs aslan burcunda çok efsanevi kapalı gişe oynayan, görkemli bir aşk oyununun baş rol oyuncusudur. Herkes onun aşkına önem veriyor, ilgi gösteriyor sanır... Cömert, sadık, sevmeyi iyi bilen, ateşli bir aşıktır. Cazibesi göz kamaştırır. Sevdiğini aynı zamanda yönetmelidir. Son derece gururludur. İstediğini mutlaka elde etmelidir.

Venüs aslan burcunda güzel sanatlardan zevk alır. Eğlence dünyasının temel taşlarıdır. Kumarda da şansları iyidir. Sosyal ilişkilerde baskın bir tarzınız vardır ve hayatın merkezinde olmayı istersiniz. Maddi ve manevi varlığınızla farkedilmek, saygı duyulmak sizin için önemlidir. Sıcakkanlılığınız, samimiyetiniz, bonkörlüğünüz her türlü ilişkinizde olumlu bir katkıdır.

Venüs Aslan Burcunda Liderlik ve Sadakat

Bulunduğunuz ortamlarda liderlik özelliklerinizle insanlara yön verir ve başı çekersiniz. İkili ilişkilerde ve aşkta sadakati ve samimiyeti tercih eden bir yapınız vardır. Doğuştan romantik olduğunuz için, aşkın dramatik ve heyecanlı tarafını yaşamayı seversiniz.

Aşkta değer verdiğiniz insanlara karşı oldukça sadıksınızdır. Ama aynı sadakati karşınızdaki insandan da beklersiniz. Eğer durum böyle gelişmezse, sahiplenmeci ve kıskanç tarzınız, rahatsız edici boyutlara ulaşabilir. Etkilemek istedikleri kişiyi kendi aktörlük yeteneklerini kullanarak, cömertliğini, üretkenliğini, gösterişli yerlerde ve gösterişli tavırlarla sergilerler. Zaman zaman kendisinin nasıl beğenilen ve istenilen bir kişi olduğunu anlatarak karşısındakini etkilemeyi başarır.

Venüs aslan burcunda olanlar dikkatinizi çekmek için gösteriş yapar azametli tavırlar takınırlar İş konusundaki başarıyı aşkta gösteremez, aşk ve evlilikte düşlediğini bulamaz. Çünkü çok eleştirici, kusur bulucudur.

Venüs Aslan Burcunda Romantizm

Romantik duygulardan ziyade, işlerliği olan bir sevgi arar. Yanındaki kişi devamlı bakımlı ve temiz olmalıdır. Bu tipler kendi kendilerini severler. Sık sık aynaya bakarlar. Kusursuz olmaya dikkat eder. Saygılı davrandığı için saygı görür. Tuhaf ve farklı konularda titizlikleri vardır. Çok güzel rol ve taklit yapar.

Venüs aslan burcunda olanların ahlaki değerlere uymayan görüş ve davranışları başkalarına ters düşebilir Kendini sessizce sevdiğine adayan ve sadık kalan bir insandır. Ekseriya sevdiğinin sadık ve sevgili hizmetçisi olur. Birine sevgisini göstermek için onu mutlu edecek bir şey yapmaya hazırdır. Onlar için birşeyler yapmak veya sadece orada olmak, sevgisini bir yoldan açıklamaktan daha uygun gözükür.

İlişkinin bütün detaylarını düşünmüş olarak karşınızdadır. Eleştirici bir burç olarak size “ben kimseleri beğenmem ancak seni yani en iyiyi seçtim” konuşmasıyla etkiler. Adeta ben en iyisiyim ve sen de en iyisine layıksın yaklaşımını sergileyerek sizi etkilemeyi başaracaktır. Kendine güvenir ve kendini beğenirsin. Kolay kolay kimseyi beğenmezsin sen üstün birilerini ararsın.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön