Plüto 6. Evde Etkileri ve Sonuçları

pluto 6. evde, pluto altıncı evde, pluto 6. evde nasıl etkiler, Plüto 6. evde ne gibi etkileri olur, pluto altıncı evde, pluto 6. ev, pluto altıncı ev

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Plüto 6. Evde Etkileri ve Sonuçları

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Çrş 07 Haz, 01:03

Plüto Altıncı Evde Etkileri ve Sonuçları
Resim

Pluto 6. Evde Etkileri ve Sonuçları

Özellikle Plüton Başak’ta ise kişi aşırı derecede titiz ve disiplinli olabilir. Yaptığı her iş zihninden hiç çıkmayan bir uğraş haline gelebilir. Bu eğilimler kontrol edilebildiği sürece, Plüton bu evde olumlu yönde kullanılabilir. Bu yerleşim kişinin konsantrasyonunu artırır. Bu sayede kişi yoğun konsantre gerektiren işlerde çok başarılı olup, iyi kazanç elde edebilir.

Pluto 6. Evde Sağlık problemleri

Bu yerleşimin olumsuz tarafı sağlık problemleridir. Plüton olumsuz açı almışsa kişi bağırsak problemleri yaşıyor olabilir. Eğer kişi duygusal eksikliğin acısını duyuyorsa, kendini aşırı yemek yemeye vermiş olabilir.

Altıncı ev, fiziksel vücudumuzu ve içsel kimliğimizle kendimizi nasıl kuşattığımızı anlatır.

Yeraltı dünyasını temsil eden Plüton için, sağlığı, fiziksel hastalıkları içeren altıncı ev, tapınağın en kutsal yeridir. Mitolojide Plüton, bir yarayı iyileştirmek için yeraltına sığınmıştır. Vücudunu hastalıklardan arındırarak yenilemek ister.

Plüto altıda iken hastalıklar geçici olmaz, hastalığın kendini sürekli yenileme riski olduğundan sürekli bir tedavi uygulanmalıdır. Psikolojik hastalıklar vahim bir hale gelebilir. Zararlı alışkanlıklar her zaman var olacaktır. Fakat hastalığı ilerletmek veya bu alışkanlıklardan arınmak kişinin elindedir.

Olumsuz düşünceler, bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde kendi kendini psikolojik olarak hasta etmesine neden olur. Zihin ve duygu ile vücut arasında direk bir temas söz konusudur.

Pluto 6. Evde Günlük rutin olaylar kişiyi çok etkiler. Kişi, Plüton’un zayıf açılarında sabah ne giyeceği, evini nasıl temiz tutacağı gibi konularda çok takıntılı olur.

Pluto 6. Evde Olumlu Etkileri

Plutonun 6. evde oluşunun Olumlu yönü, kişinin yaptığı işte tüm enerjisini, konsantrasyonunu kullanması, sorumluluk sahibi, pratik ve üretken olmasıdır. İşini en doğru şekilde yapma isteği tutkuya dönüşür. Bu durum çevresindeki insanların çalışma tarzıyla çakışır ve sorun yaşanır.

Güç arzusu artarak, bilinçsizce otorite sahibi kişileri bulundukları pozisyondan aşağı indirmek isteyebilirler. Eğer Plüton altıncı evdeki kimse otoriteye sahip bir kişiyse, ana soru çalışanları üzerinde nasıl güç kullandığı olacaktır.

Genellikle mevcut iş metotlarını geliştirme isteği olur. Aksaklıkların kaynağını bularak, etkinliği artırmak için gerekli değişiklikleri yapar.

Bazıları ekonomik kriz veya toplu çıkarmalardan etkilenerek, kontrolü dışındaki faktörler nedeniyle işini kaybedebilirler. İşlerini kaybetmek psikolojileri üzerinde ciddi etkiler oluşturur.

Bu kişiler, ilişkileri yoluyla önceliklerini tespit etmelidirler. Olayları kendilerinden öte daha geniş bakış açısıyla görebilmeyi geliştirmelidirler.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön