Merkür Akrep Burcunda Nasıl Etkiler

merkür akrep burcunda etkileri, merkür akrep burcunda, merkür akrepte, merkürüm akrepte, merkür akrepte nasıl etkiler

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Merkür Akrep Burcunda Nasıl Etkiler

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzt 11 Ara, 19:12

Resim

Merkür Akrep Burcunda Nasıl Etkiler

Premonisyon Kabiliyeti, Hızlı Öğrenen, Kararlı, Gizemli, Yüksek Konsantrasyon Sahibi

Yaptığı her işte, aldığı tüm kararlarda yüksek kararlılığa sahiptir. Premosinyon yani olayları önceden sezme yeteneğine sahiptir. Hissetikleri genellikle çıkar. Ancak hislerine güvenme konusunda yaşadığı tereddütler iç sesine kulak vermesini engelleyebilir veya yanlış kararlar almasına neden olabilir.

Tıpkı bir dedektif gibidir. Merak ettiği bir olayın ayrıntılarını ne pahasına olursa olsun mutlaka öğrenmeye çalışır. Bunun için gerekirse yıllarını feda edebilir. Çoğu insanın göremediği ayrıntıları görebiliyor olması onu harika bir izci haline getirir. Madde boyutunda eksik kaldığında sezgileri ile yoluna devam edip hedefini mutlaka bulur.

Bazı durumlarda normalin üstünde acımasız bir dil kullanabilir. Karşı tarafın ne kadar ve ne şekilde kırılacağını hesap etmez. Bir insanla hangi boyutta olursa olsun bir birlikteliği varsa mutlaka o kişinin analizini yapar ve veriler toplar. Yeri geldiğinde tüm elde ettiklerini karşı taraf aleyhine kullanabilir.

Ayrıntıları görebilen keskin bir görüşü vardır. Bunun en önemli sebebi bakış açısının madde düzeyinden ruhsal düzeylere kadar kayabilir olmasından kaynaklanır. Bir insana baktığında sadece gözlerini kullanmaz ruhsal bakış açısını da kullanır. "İnsanın içini okuyor" ifadesi tam da bu nokta için kullanılabilir. Bir insanı maddesel beden olarak ele almaz onu bir bütün olarak görüp değerlendirir.

Merkür akrep burcunda olan insanların çok hızlı öğrenme yeteneği vardır. Doğduğu andan itibaren dikkatini çeken hemen herşeyi hafızasına almaya başlar. En etkileyici yanları ise farklı zamanlarda öğrendiklerini ve yaşadıklarını zaman kavramı dışında bir bütün olarak ele alıp analiz ederek kullanırlar. Öğrenmek için çok fazla çaba sarfetmezler. Öğrenmeyi zorunluluk değil olması gerektiğinde yapılması gereken bir ihtiyaç olarak görürler.

Başkalarına söylememeleri gereken sırları onlardan öğrenmek zordur. Onlara baktığınızda gerçekte ne düşündüklerini ve kafalarının içinden neler geçtiğini anlamanız çok zordur.

Konuşmaları çok etkileyici ve akılcıdır. Az fakat öz bir şekilde etkileyici konuşabilirler. Gereksiz ayrıntılara inerek konuşmayı sevmezler. Onlar için hayatta herşey bir görev gibidir. Yapması gerektiğine inandığı şeyi yapar ve bırakırlar. Ancak karşı tarafı dinlemeye değer bulurlarsa sonuna kadar dinler ve etkileyici önerilerde bulunabilirler.

İnsanlara tepeden bakarlar. Kendilerini aşırı beğenirler. Bu durum onları diğer insanlara karşı mesafeli bir duruşa sevkeder. Bir çok şeyi kendi başlarına yapabildikleri için başkalarına çok nadir ihtiyaç duyarlar.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön