6. Ev Oğlak

6. ev oğlakta, 6. ev oğlak burcunda, 6. ev oğlak, 6. evde oğlak, oğlak 6. evde, özellikleri, etkileri, 6. ev sağlık evi, 6. ev oğlak hastalıklar

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

6. Ev Oğlak

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzr 20 Ağu, 21:16

6. Evde Oğlak Burcu Etkileri - 6. Ev Sağlık Evi ve Oğlak Burcu
Resim

Fiziksel ve Ruhsal Sağlıkla ilgili 6. Evde Oğlak Burcu Etkisi - 6. Evde Oğlak Burcu Etkileri

İş ile alakalı sorumluluklarınız her zaman yoğundur. İşlerinizde korkusuz girişimler yapmaya gereksinim duyar ya da öyle olmasını isteyipte olmamasından dolayı acı çekersiniz. Size verilmiş işleri yapabilmeniz için tekniklere ve organizasyonlara gereksinim duyarsınız.

Sevgi dolusunuz ama sevginizi kelimeler ve davranışlarla değil, kalıcı değerlerle yansıtmayı tercih edersiniz.

6. Ev Oğlak Konumunda Sağlık Sorunları ve Hastalıklar

Bu etki alanındaki insanlardan kronik hastalık gözükebilir. Vücutlarının en hassas kısımları kemikler ve deridir. İskelet sistemi, dişler, eklemler ve diz kapağında ve çeşitli ortopedik problemleri olabilir. Romatizma ağrıları rastlanabilir. Deri hastalıkları, egzama, çıban, sivilce sıklıkla görülebilir. Aşırı gerginlik ve sabır gereksinimi mide rahatsızlıklarına yol açar. Mide asidi çok salgılanır ve ülsere dönüşebilir.

Yengeç burcundan gelen karşıt tesir mide ve sindirim sistemlerinin hassasiyetine sebep olur. Ağırkanlı, sakin oluşları sinir sistemlerinin dayanıklı olmasını sağlar. Acılara çok dayanıklıdırlar. Başkalarının hemen şikayet ettikleri ağrılara onlar günlerce dayanırlar. Kimseye belli etmezler. Kendilerine mümkün mertebe dikkat ederler. Hemen doktor veya ilaca sarılmazlar.

Gerektiği zaman da tedaviyi disiplinli bir biçimde uygularlar. Çevrelerini rahatsız etmeyen bir hasta olurlar. Kuralları net biçimde tanımlanmış istikrarlı işleri tercih ederler. Belirsiz işler onlara göre değildir ve bu gibi işlerde asla rahat hareket edemezler. Çalıştıkları işler, yavaş tempolu ama sürekli işlerdir.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön