12. Ev Aslan

12. ev aslanda, 12. ev aslan burcunda, 12. evde aslan, aslan 12. ev aslan özellikleri, 12. ev hayaller ve iç alem evi

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

12. Ev Aslan

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Çrş 30 Ağu, 16:54

12. Evde Aslan Burcu Etkisi - 12. Ev Hayaller ve İç Alem Evi ve Aslan Burcu
Resim

Hayaller ve İç Alem ile ilgili 12. Evde Aslan Burcu Etkisi - 12. Evde Aslan Burcu Etkileri

İsteklerinize yönelme gücünüz düşüktür. Bu sebeple benliğiniz çok net değildir. Geçmişten çok fazla etkilenirsiniz. Ömrünüzün bazı zamanlarında yalnız kalacağınız ortamları tercih edersiniz. Yalnızlığa olan eğiliminiz nedeniyle deniz kenarında çalışmayı yeğlersiniz. Gelir elde etme veya sosyal ilişkile kurmak için sevgilinize fazlasıyla güvenirsiniz.

Eşinizi seçerken her şeyden önce kendi çıkarlarınızı düşünürsünüz, size ne gibi imkanlar sağlayacağını hesap ederek ilişkiye başlarsınız. Sizin için belirlediğiniz insanlarda görünüş ve maddiyat büyük bir öneme sahiptir. Kendi iç dünyanızın kralı ya da kraliçesi olursunuz. İç kaynaklarınıza güvenirsiniz, örneğin hayal gücünüz ya da üretken potansiyelinize güvenebilirsiniz. Ulu orta kendisini öven, sıklıkla kendinden bahseden biri değilsinizdir.

Tevazu sahibi birisinizdir. Aslan burcu egonun kuvvetli olması potansiyeli taşırken, bunu 12. evde açığa çıkartılmayı bekleyen bir potansiyel olarak bulabiliriz. Pek bencil biri olduğunuz söylenemez. Egoistlik olumsuz bir kavram olarak algılanır lakin egonun bir biçimde beslenmesi lazımdır ki bu da çok önemli bir ihtiyaçtır. Aslan burcu 12. evde iken ego çok iyi beslenemeyebilir.

Bu yerleşime sahip şahıslar gençlik yıllarında arzu ettikleri gibi hareket edemezler.

Birey 30’lu yaşlara kadar kendi yasakları veya başkalarının yasakları ve kuralları yüzünden gençlikte yaşanması gerekenleri yaşayamaz. Belli bir yaştan sonra ise ailesine karşı çıkarak onlardan uzaklaşma kararı alabilir. Durağan bir görüntüsü bulunmaktadır lakin içerisinde fırtınalar kopar, belli yaşlara kadar çoğu şeyden kendisini mahrum eden şahıs 30’lu yaşlardan sonra çok sayıda ilişkiye girebilir ama çokta mutlu olmaz, ateşli başlayan ilişkilerin çoğu kalıcı bir değer taşımaz ve bireyi evliliğe götürmez.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön