11. Ev Yay

11. ev yayda, 11. ev yay burcunda, 11. ev yay, 11. evde yay, yay 11. evde yay etkileri, 11. ev dostluk, umut ve akıl evi

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

11. Ev Yay

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzt 28 Ağu, 21:35

11. Evde Yay Burcu Etkileri - 11. Ev Dostluk, Umut ve Akıl Evi ve Yay Burcu
Resim

Dostluk, Umut ve Akıl ile ilgili 11. Evde Yay Burcu Etkisi - 11. Evde Yay Burcu Etkileri

Kişisel yönden gelişmeniz; arkadaş, kuruluş ya da gruplar aracılığı ile olur. Çok iyi bir bilgi birikimine ve konuma sahip olabilirsiniz. Sosyal çevrenizde ilişkileriniz çok hızlı gelişebilir, sizin için bir arkadaşlığın başlaması için derin ayrıntılara ve uzun bir zamana gereksinim yoktur.

Çoğu zaman sizin için tek bir görüşme dahi arkadaşlığın başlaması için yeterlidir. Çevrenizde bulunan insanların konumlarında etkilenebilirsiniz.

Arkadaşlarınız ve dostlarınız farklı kültürel ve dinsel yapıya sahip insanlardan oluşabilir. Bu konuda herhangi bir ayrımcılık yapmazsınız. Sizin için önemli olan anlaşabileceğiniz ve paylaşımda bulunabileceğiniz insanlar olmasıdır.

Çok sayıda dernek ve grupla bağınız olabilir. Bu yapılar içerisinde faaliyetlere katılarak kendinizi geliştirme imkanı bulursunuz.
Geleceğe bakışınız çoğu zaman iyimserdir.

Pozitif ve olumlu yaklaşımlarınız, öğütleriniz ve değerlendirmeleriniz insanları etkiler. Gelişime ve değişime açık oluşunuz çevrenize pozitif enerji yaymanıza neden olur.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla

“Astrolojide Evler” sayfasına dön